- Konu Sahibi KatnissEverden
kahvekolik şuan nişanlısın ve bunları yşadıysan eğer nişanlın senin tarafında olmuyor ve seni ezdiriyorsa hayatın boyunca üzüleceğine bir kere üzül derim ben.zaman herşeyin ilacı,herşey unutulur ama herzaman o insanlarla muhattap olmak zorunda kalacaksın hep hayatında olacaklar iyi düşün derim.evliliğin hiç bir şekilde telafisi yok ama sen şuan evlenmemişsin daha yol yakın.sana hemen ayrıl demiyorum tabiki herşey nişanlına bağlı o mesafe koyacak tavır koyacak ailesine yoksa daha ne sorunlar çıkar. püsük arkadaşımın ki gibi olmasa da benim de sorunlarım oldu ben mesafe koydum araya aramıyorum hiç sadece bayramda aradım o da adet yerini bulsun diye rol icabı bir konuşmaydı.ama eşim baskı kurmaya çalışsa üzerim de beni zorlasa çok kötüye giderdi herşey.eşim de o kadar çok düşmüyor ailesine yaşadıklarımızdan sonra ben dedim zaten senin memeleketine gitsemde sene de bir defa giderim ondada iki günden fazla kalamam diye.rahat edimiyorum hiç birşeyleri bana uymuyor çünkü.sen yine de yaşadıklarını gözden geçir diyorum....
canım tsk ederim. kafam karmakarışık inan. kaynana enteresan bi kadın, çok da zeki. sözlüme her zaman ben onu çok seviyorum diyor. beraber olduğumuzda hiç iş yaptırmıyor, aman kızım üşüme, aman hasta olma vs. yani görünürde bişey yok, çünkü oğlunun kendisine kin tutmasını istemiyor, alttan alttan yapıyor yapacağını. sözde iyi icraate gelince üzüleceğim şeyleri yapıyor. sözlüm de bana kızıyor, sen paranoya yapıyorsun diye. şu anda hiç aramıyorum, bayramda bile aramadım, o beni aradı. mesafeyi çoktandır koydum. şimdilik sorun yok gibi, ayrı şehirde yaşamaya ikna etmeye çalışıyorum. inşaallah olur.