- Emoji Skoru
- 81
- Puanlar
- 88
Yazdıkların hep maddi şeyler, bence bırak o olmadı o alınmadı onu yapmadı demeyi.. Bnm kayınvalidem maddiyatı geçtim manevi olarak o kadar yıprattı ki.. Anlatsam seninkini öpüp başına bile koyarsın :) Kendi evlatları bile anneleriyle görüşmüyolar evliliğimize sebep olacaklar diye.. Ve ben bi gelin olarak çok üzülüyorum eşim için, her ne kadar kendisi üzülmese bileYaklaşık 2 yıldır evliyim. Her zaman saygılı güler yüzlü bir gelin olmaya çalıştım. Nişanlıyken zaten bi kaç istediğim bişeyler varken hemen ben yapamam edemem diyen bir kadın ne olursa olsun oğlunun mutluluğu için katlanamazmı annem birşey ister diye annemin evine ayak basmadı oysa sadece kızıma bir nişan yapın yeter demişti. hısımlık nazikliktir her zaman annem adım atarken o hep kaçtı nasıl gelin almak bu? 1 sene nişanlı kaldık 1 kere ayak bastı annemin evine 15 dk lik yerde oturuyo.. ya neyse onuda geçtim hiç yere annemide sevmezse sevmesin ama kocamı sevmesem görücü usulu birşey olsa çoktan defteri kapatmıştım. Günümüzde düğün klipleri dron çekimleri var malum bunları dahi istemiyordu bu yüzden olaylar yarattı evlenesiye burnumdan geldi gelmiyorum düğüne nikaha diye istemiyorum filan ya keşke birşey istesem göz var nizam var günümüzde ne yapılıyosa yap be kadın ne istiyorum ben senden fazlasıyla. Altınları gitti arkamdan aldı bana danışmadan eyvallah nikah kıyıldı nikah yemeği kaynanamda yenmeliydi benim tarafımdan kimseyi çağırmadı neyse ben gittim sadıcımla suratıma bile bakmadı öyle yapınca eşim kalk gidiyoruz diye çıktık evden sonra zaten ben mesafe koymaya başladım baktiki mesafeyi koydum düğünden sonra balayında aramaya başlıyor bu arada balayınada kendimiz gittik hiçbi katkısı yok her neyse ben tepki vermedim balayından geri gelince birşey yokmuş gibi ariyor gel filan diye. Şöyle diyim aşırı dengesiz biri bi öyle bi böyle bazen gelirim evine suratı 5 karış bazen güler karşılar ama bu huyu beni daha çok rahatsız ediyordu. Neyse biz daire aldık noter için annemden ve kaynanamdan para aldık ama ödeyecez tabiki verdikten 1 ay sonra parayı istedi ihtiyacım var diye ama daha biriktiremedik en sonunda beni sıkıştırdı oğluna söylemesi gerekirken tamam verecem dedim. Ama ben parayı daha vermeden hep burnumdan geldi suratsizlik yaptı laf çarpıttı sürekli ve birde bardaği taşıran son damla acı günler yaşadım babaannemi kaybettim ne aradı ne sordu ne geldi ne gitti ne ailemi aradı hiçbirşey bi para bu kadar vicdansızlık yaptırıyosa şimdiye kadar en ufak saygısızlık yapmadım ona karşı hep sustum gittim altınımı sattım sabretseydi ben gene öderdim ama sıkıştırdı insan evlatlarını sıkıştırmaz. Ben böyle annelerde olmaz olsun oğlunu çok rencide etti annemlere karşıda oysa annem her acı gününde yanında oldu tüm yaptıklarına rağmen yazıklar olsun.