Aslinda guzel bir konu ancak k.validelerin islerinize burnu sokmasini engelleyecek tek kisi var o da esleriniz.
Eger esler anakuzusu ise istediginiz kadar cozum uretin bence sonuc alamazsiniz. Bu tarz adamlar, suclu anneleri de olsa eslerinin uzerine saldiriyor adeta. Annelerini suclu gormek istemiyorlar cunku. Onlara gore anneleri kusursuz.
Burada ancak desarj olabilirsiniz, sonuc odakli bir durum olacagini sanmiyorum.
kadın o kadar rahat ki
bir pazar günü zili çalmış bizde duymamışız
yedek anahtarla içeriye girdi
düşünebiliyomusunuz
bir telefon aç değilmi kapıyı çaldım duymadınızmı evdemisiniz de
pazar pazar
Inanmiyorum ya. Gercekten akil sinirlarim zorlaniyor su an.
Biliyor musun, dusununce utanc verici ama keske uygunsuz vaziyette gorseler.
Iste o zaman gelinler icin milat olur bence
evinç bendede aynı sorun var, kaynana ....ama benimki daha beter çok çok edepsizdir..her türlü rezilliği yaşatmıştır ....
kaynanaların çoğu aynı galiba.benim kayınvalidem rahmetli oldu kötü bir kadın değildi.evime pek gelip gitmezdi işimize karışmazdı ama sürekli onlarda olalım heryere beraber gidelim isterdi evlerine her misafir geldiğinde bizi de çağırırdı.aslında şimdi olsa belki bu konuları çok sorun etmem ama yeni evliyken bende bu durumdan çok bunalıyordum eşimde ana kuzusudur beni hiç anlamazdı her konuşmamız tartışmaya dönüşüyordu.sen yine şanslısın en azından eşin sana hak veriyor.yinede zor bir durum bu durumda olanlara Allah yardım etsin.bence kimse kayınvalideye yakın oturmamalı
kesinlikle katılıyorum
şimdi şöyle bir düşünüyorum evliliğimle ilgili
ilk yıllarımda ne anım var
bunlardan başka aklıma hiç bir şey gelmiyor
bende de durum aynı hep bu konulardan tartışmalarımız oldu hatta birkaç kez çok kötü kavgalar hatırlamak bile istemiyorum ama bizde asıl hatalı kayınvalidem değildi eşimin cahilliği ve siniri herşeyi berbat etmişti.erkeğin olgun ve sakin olması çok önemli benimki değildi maalesef
benimkide birden sinirlenir bağırır çağırır ama öfkesi çabuk geçer
benim de eşimin siniri saman alevi misali bir parlar ondan sonra sakin bırakırsam geçiverir ama üstüne ben de devam edersem söylenmeye vay halimize =(( kaynanama gelince ne desem ki daha 1 yıl bile olmadığı evliliğimiz yazsam roman olacak kadar çok çektirdi çok üzdü beni.. hayatımda yaşayacağım tüm ilkleri bir şekilde rezil etti.. hep bir laf sokma ve dediğini yaptırtma çabası içinde... ben de tam aksine başkasının sözü ile hareket etmem ne doğru ise onu yaparım.. bu neden ile sanırım beni sevmiyor.. hee bi de hayali gelini ile altlı üstlü oturmakmış sanırım biz de gittik başka şehirde oturduk =)) nasıl sevsin beni
benim de eşimin siniri saman alevi misali bir parlar ondan sonra sakin bırakırsam geçiverir ama üstüne ben de devam edersem söylenmeye vay halimize =(( kaynanama gelince ne desem ki daha 1 yıl bile olmadığı evliliğimiz yazsam roman olacak kadar çok çektirdi çok üzdü beni.. hayatımda yaşayacağım tüm ilkleri bir şekilde rezil etti.. hep bir laf sokma ve dediğini yaptırtma çabası içinde... ben de tam aksine başkasının sözü ile hareket etmem ne doğru ise onu yaparım.. bu neden ile sanırım beni sevmiyor.. hee bi de hayali gelini ile altlı üstlü oturmakmış sanırım biz de gittik başka şehirde oturduk =)) nasıl sevsin beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?