Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

Gerçi erkek olunca yüz-göz olmak daha zor olur diye düşünüyorum.geçen ben bir yemek yaptım.guzel olmuş yediler.kb benimle yarışır gibi.bana nasıl yaptığımı anlattı yemeği.yani ye işte zaten tarif aynı.

yok olurmu hic kiz her seye karisacaklar ayip olur yoksa

bugun esimle tartistim kv hemen annemi aramis boyle bole diye annem aramis noldu kizim diyor zaten hasta kadin yani niye ararsinki annemi. aradin kv yi neden ariyorsun nolmus oglunumu girtlakladim dedim kapatti teli

bugun esimle tartistim kv hemen annemi aramis boyle bole diye annem aramis noldu kizim diyor zaten hasta kadin yani niye ararsinki annemi. aradin kv yi neden ariyorsun nolmus oglunumu girtlakladim dedim kapatti teli
Ne kötü annenle ne ilgisi varsa.çok herşeyin içindeler.yani siz ikinizin dışında herkes.ben çok sevimsiz buluyorum bu durumları.boşluktan oluyo bütün bunlar.

Ne kötü annenle ne ilgisi varsa.çok herşeyin içindeler.yani siz ikinizin dışında herkes.ben çok sevimsiz buluyorum bu durumları.boşluktan oluyo bütün bunlar.
esimide payladim sonra annemi aramis anne yok birsey merak etme diye annemde kalayladi esimi

8 aylık evliyim. 20 yaşındayım.

evlendiğimiz günden beri kaynanamla yemeklerimiz bir.
Eşim sabahın köründe ise giderken bırakıyo akşam yemek çay öyle gidiyoruz.kendimize vakit ayiramiyoruz.
Kaynanam sürekli kendi istediği gibi biri olmamı istiyor.

Her işi yapmama ve onlara laf sokmama rağmen her seferinde nankörlük gördüm.
En son ki nankorlugunu evime ben hastayken gelip seni babnin evine bieakcam misafirler gitsin dedi.
Orda şarteşarteller attı.
Eşimle akşam konuştum annesinin hakaretlerini dinlettm. Annesini destekledi
Sabah gitmek istemeyince de babamın evine bıraktı.
Iki hafta ayrı kaldık.
Bu süreçte kendis bekar gibi yaşayıp beni aldattı sanal dan.
Bizzat gördüm.

Kaynanam her hafta bir komsu gönderdi.
En son ilk aracı olan komşumuz geldi.
Anlattım.
Sonra onu çağırdılar.
O da anlattı.
Yalancılık nankörlük bini bin para.
Ben asla gitmek istemedim.

Son bir şans diyip gittim

Görümcem yine aynı halt.
Kaynanamda.

Bu sefer esim daha anlayışlı ama ona da ben saldiriyorum.

Ona olan sınırımi atamadim. Yüzsüz.

Şimdi dgs sonucu açıklandı. Ilk bine girdim ama sadece yaşadığım şehirde okuyacakmisim. Gonderemezlermis.
Evlilik icin konuşurken atmaadıkları kalmamisti...

Her seferinde sessiz kalmak diyeceklerini tutmak bana fayda sağlar mi

Kaynanam diğer oğlunu evlendirirse onu yanına almicakmis oğlu onu dinlemiyor diye.
Bende dedim her gelin bu yoldan geçecek dedim.
O da oğlunu bahane etti.
O an bir daha lanet ettim bu adamla evli olduğuma.

Ana kuzusu.

8 aylık evliyim. 20 yaşındayım. Evlendiğimiz günden beri kaynanamla yemeklerimiz bir.

Lütfen git okuluna
O adamdan da boşanırsan kendine iyilik edersin

Yazdıklarına inanamadım.iki şey dümrek istedim ızninle. Birincisi hepsi kafayı yemiş.ikincisi huylu huyundan vazgeçmez.kimseyi değiştiremezsin.hep şans verirsin aynı olur.sen kendi yüreğinde iyi olduğun için merhamet ettigin için verirsin o şansı aslında.ben ilk evliliğinde çok şans verdim.eş yanında durmadıkça zorlaşıyor işler.sen tek kalıyorsun.burada ailen arkandaysa ben olsam hemen terk ederdim.senin yaşındayken evliydim ve 5 yıllık evliyim demedim büyük bir karar verdim. Düşünsene hala çekiyor olacaktım.ve inanırmısin kaç yıl geçti aradan o insanlar hep aynı.öyle de hayatlarına devam ediyorlar.bizim gibi birileri ellerine düşerse aynı senaryo devam eder.

Haklısın galiba ama elime bir neden geçmeden birakmicam

Selam arkadaşlar benimde derdim var kiminle paylaşacağımı bilemedim ve buraya yazmaya karar verdim .Ben yabancı uyruklu bayanım Türkiye’de evlendim ama önceki evliliğimden 1 çocuğum var kocam beni böyle kabul etti sonra bizim çocuğumuz oldu su an 3 yasında zaman geçtikçe eşim benim bırıncı eşimden olan çocuğumu istemez oldu su an büyük oğlum memlekette ablam bakıyor ama nere kadar bakar omunda kendi ailesi ,eşim memlekete göndermek istemiyor beni ne yapacağım kafam çok karışık büyük oğlumu ozleminden kafayı yıyecegm ikki çocuğum da yanımda olmasını istiyorum ayrılıp ikki çocuğuma sahip çıkmalıymıyım sizce yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Ayrilip 2 cocuga bakmak daha mantikli. O cocugunda anaya ihtiyaci var. Esinizin kalbi cok kucuk ve merhametsizmis. Esinizle konusun aksi halde ayrilacagnizi soyleyin. Bu arada cok dikkatli olun. Insanlar ayrilma asamasinda cok problem yasiyorlar. Bazi esler hazmedemeyip aniden dehset saciyor Allah korusun.

Bir anne olarak tabiki sahip cikmalisin. Ablana verip baktirman hata. Koca her zaman bulunur ama o evlat Allahin emaneti.

Sahip çıkmalı miyim ne demek ablana neden gönderdin çocuğunu? O çocuğun anneye yani sana ihtiyacı var kocandan daha çok.

Evet biliyorum bana ihtiyacı var çocuğumun ama eşim göndermiyor memleketime belki geri donmez diye düşünüyor kafam karişik bir an önce gitmeliyim

kaynanam hiç olmadı özensem mi ne kaynana derdi olanlara ha ha.allah rahmet eylesin iyi kadınmış ama

Arkadaşlar çok güzel başlık olmuş gerçekten, ben burdan bütün sinsi, başşşş belası kaynanaların başka ülkere sıfıtıp atılmasını diliyorum ve gidiyorum teşekkür Türkiye

haklısınız aynı bende o şekilde yaşadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…