• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

cnm maalesef.bn bugün yine birlikteyim.bir yere birlikte gitmk zorundayz.gitmesem ev sahibine ayıp olcak.gitsem yine bi densizlik edip moralimi bozucak.geceden beri düşünüyorum.rüyama bile girdi oradada rahat yok:47:

allah kolaylık versin neclasu sana demek rüyanda bile peşinde :1:

Keşke 10000L osaydı:50::50::50: O kadar saçma bir borç ki anlatamam.Evin hanımları büyücülere paraları kaptırıp üstüne ortaya çıkmasın diye mal alıp spotçulara satmışlar.Evdeki 3 kızın 3üde hemen evlenecekmiş gibi dünya çeyiz malzemesi alınmış.Zaten eşime annes düğünde hiçbirşey alamadı parasızlıktan kendine aldığı 4 takım yolluktan 1 takımını bize verdi.Düşünün ya normal bir ev hanımı 4 takım yolluk (3lü halı seti)alır mı evine?mobilyalar değişmiş,sözde en büyük abiye çeyiz diye mobilya almışmış kayınvalidem ama üstünde yaşıyorlardı biz nişanlıyken.Gelecek geline alınan şey kullanılır mı hiç?Ki abi 45 yaşında ortada gelin adayıda yok.Kendini düzmüş yani kayınvalidem.Kızlar dişlerini porselen kaplatmışlar sahneye çıkacaklar sanki.Çok iyi hatırlıyorum borcun sadece 9000L sı dişçiden gelmişti.Tabi boçlar faizleri ile hep 2-3- katı olmuş.Ya aklım almıyor kazanmadığın parayı nasıl harcarsın.Nişanlım günlerce ağladı sinir hapı kullandı.Ben o paraları ne zorluklarla kazanıyorım diye.Gerçekten de haftanın 6 günü akşam 9 a kadar gelmediği oluyor.Öğle tatili bile yok.Evde yorgunluktan uyuyup kalıyor garibim.
Evde kayınpeder kukla.Onun maaşıda abinin elinde.Evin efendisi abi anlayacağınız ve kardeşi tam güzel maaaş almışken kaçtı evlenip kaçtı gözüyle bakıyor.
çok kötü omuş sizinde.eşimde 3 gündür işyerinde sorun var işimden olabilirim dedi.Bende dün sizin durumunuzu aksettirdim.Zaten sen işsiz kalsan kavga bitecek dedim ailen rahat edecek merak etme ameliyat olayım ben sana bakarım dedim

yaaa valla şoklardayım sen birde diyorsunki biz yardım etmezsek zor durumda kalacaklar diye valla zor durumda kalacak insan 9000 tl diş yaptırmaz şimdi daha çok sinir oldum gerçekten bunlar zorunlu yada ihtiyaçtan dolayı borç değil bildiğin lüks için harcanmış paralar bak canım bu söylediğime kesinlikle inan siz zor durumda kalsanız herkes sırtını döner emin ol bu kadar borcu kocana güvenipmi yapmışlar bak şimdi işsiz kalabilir diyorsun o zaman ne yapacaklar

hadi hayırlısı bakalım ver gel dersleri inşallah... Bende açıktan devam ediyorum gecen hafta sınavım vardı

Aminnn hepimiz geçelim hepsinden inşallah. Ben geçen sene bitirdim açıktan iktisatı. Kurtuldum Allahtan. Darısı seninde başına inşallah.
Nasıl geçti sınavların. İyidir umarım.:26:

aminnn hepimiz geçelim hepsinden inşallah. Ben geçen sene bitirdim açıktan iktisatı. Kurtuldum allahtan. Darısı seninde başına inşallah.
Nasıl geçti sınavların. Iyidir umarım.:26:

inşallah yaaa çok istiyorum bitsinde kurtulayım diye :1:
Iyi olanda var kötü olanda derslerde bi açıklansa hemen :14:
Hem iş hem eş hem okul zor oluyor ama

inşallah yaaa çok istiyorum bitsinde kurtulayım diye :1:
Iyi olanda var kötü olanda derslerde bi açıklansa hemen :14:
Hem iş hem eş hem okul zor oluyor ama

Oooo olmaz mı hiç. Gel de bana sor valla. Ben geçen yıl karacan Yayınlarının nokta atış setlerini almıştım ki çok da vahim hallerdeydim o zamanlar. Allaha şükür hepsinden tam almam gereken notları alıp geçtim. 1 dersim bile kalsaydı bütünlemeye gelinlikle sınava gitmek zorunda kalacaktım. Tam bütünleme günü düğün günümüzdü :9::9::9::9::9::9:

oooo olmaz mı hiç. Gel de bana sor valla. Ben geçen yıl karacan yayınlarının nokta atış setlerini almıştım ki çok da vahim hallerdeydim o zamanlar. Allaha şükür hepsinden tam almam gereken notları alıp geçtim. 1 dersim bile kalsaydı bütünlemeye gelinlikle sınava gitmek zorunda kalacaktım. Tam bütünleme günü düğün günümüzdü :9::9::9::9::9::9:

aaa başka tarih bulamadınızmı kız :1: Bende gecen sene arasınavdan 1 hafta sonra evlendim

aaa başka tarih bulamadınızmı kız :1: Bende gecen sene arasınavdan 1 hafta sonra evlendim

Ağustos gibi düşünüyorduk aslında ama ramazana denk geldiği için eylül dedik. Başka evlenecek olan arkadaşların düğünüyle çakışmasın diye mecbur o tarih oldu. benim haberim yoktu bütünleme tarihinden. Aradan 1 hafta geçti dankkkk dedi kafama. Takvime bir baktım. Bütünleme günüymüş o gün. Değiştirme şansımızda olmadı bir daha. Bir yönden de iyi oldu aslında. Sıktım kendimi çalıştım. Öyle olmasaydı sallardım belki de. :1::1::1::1:

Back
X