Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

bizimkide tam karşımda tv izliyor.buraya girdiğimi biliyo ama bu konuyu bilmiyo.bi gün kafayı yicen bu siteye gire gire diyo

ayyy çok hoşuma gitti yahhh sevdim burayıııı çok çınlatırız daha ozaman ben şimdilik çıkayımmm iii geceelr kızlarr

görüşürüz canım bekleriz

şuan koptum sevinç Allah razı olsun ne karnımın ağrısı kaldı ne gözyaşım

haksızmıyım kızzz bir anda suçlu çıkarırım kocişi kalakalır

sevinçcim arkandayım yazalım anam..zaten bi gün kafayı yersek bu topic yüzünden değil kaynanalr yüzünden yicezz

saol tatlım
tüm samimiyetimle söylüyorum burası bana çok iyi geldi
kendimi daha güçlü hisseder oldum bazı yazılanları okudukça şükrettim
üzüldüm güldüm ağladım
ama kendimi asla ezdirmemem gerektiğini sayenizde bir kez daha anladım
sağolun kaderdaşlarım

içinizde kalmasın arkadaşlar hiç bişe yapamasakta paylaşır rahatlarız dimi ama

Vallahi ben çok ayrıntılı paylaştım okusalar anlarlar benim olduğumu ama umrumda da değil.Onlar yapmaya utanmıyorda ben isimsiz yazmaya mı utanacağım.Deşifre etsem neyse onuda yapmıyorum ki.Sefam olsun

Vallahi ben çok ayrıntılı paylaştım okusalar anlarlar benim olduğumu ama umrumda da değil.Onlar yapmaya utanmıyorda ben isimsiz yazmaya mı utanacağım.Deşifre etsem neyse onuda yapmıyorum ki.Sefam olsun

deşifre valla bayıldım buna kız ya ben napim isim bile aynı inkar bilem edemem

Bunu okuyunca nasıl sinirlendim sevinçciğimm
Bu ne saygısızlık ya
Resmen karşındakini hiçe saymakk

valla artık hiç bi lafının altında kalmıyorum.dün arkdşna gittm ordada ayıp olmasın diye bulaşkları makinye fln koydum bide kalabalıktı.e o akşamda kaynanamdaydık bana sordu noldu diye.bn kalabalığı sevmiyorum ya ondan herhalde dedim.ay bnde hiç sevmiyorum diyo.Allahtan sevmiyon hergün geziyon bea dedim gülerek.aaa kaç gündür gezmiyom dedi(3 gün evdeydi sadece) bnde aa çok büyük kayıp senin için dedim o bnm her lafımı tersliyodu.bnde aynısını ona yapıyorm şimdi.içimde hiç bişey kalmıo kız

AY benimkide deli ediyor beni
Dün aramış ee bu bebek işini halledin bi açıklığa kavuşturlaım diyo
Delimidir nedir yaa kısmet dedim Allah verirse olur dedim
Yok diyo sen yaparsan olur diyor tövbe haşa
Kafayı yedi bu kadın ya çıldırıyorum artık işim var kapa gezmeye gidiyoruz dedim
Yarın gene arayacağım uzun uzun konuşacaz bu konuyu diyoo

evet bunu bende yapıyorum artık kırmadan ufaktan laflar
öle yapmak lazımmış...

anam seninki hem gezginçi hemde inkar etmiş
içinde bırakma ayol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…