evet konuşuluyoo tatlım eşinin tüm sülalesinin kulaklarını çınlatıyozzz
bende yalanmı yazdıkarım derimhem oku bak memleketimin dört bir yanından herkeşcikler
beni haklı buldu derim
evet sevinç topicte elebaşı sensin
bizimkide tam karşımda tv izliyor.buraya girdiğimi biliyo ama bu konuyu bilmiyo.bi gün kafayı yicen bu siteye gire gire diyo
ayyy çok hoşuma gitti yahhh sevdim burayıııı çok çınlatırız daha ozaman ben şimdilik çıkayımmm iii geceelr kızlarr
şuan koptum sevinç Allah razı olsun ne karnımın ağrısı kaldı ne gözyaşım
sevinçcim arkandayım yazalım anam..zaten bi gün kafayı yersek bu topic yüzünden değil kaynanalr yüzünden yicezz
görüşürüz canım bekleriz
haksızmıyım kızzz bir anda suçlu çıkarırım kocişi kalakalır
içinizde kalmasın arkadaşlar hiç bişe yapamasakta paylaşır rahatlarız dimi ama
Vallahi ben çok ayrıntılı paylaştım okusalar anlarlar benim olduğumu ama umrumda da değil.Onlar yapmaya utanmıyorda ben isimsiz yazmaya mı utanacağım.Deşifre etsem neyse onuda yapmıyorum ki.Sefam olsun
kadın o kadar rahat ki
bir pazar günü zili çalmış bizde duymamışız
yedek anahtarla içeriye girdi
düşünebiliyomusunuz
bir telefon aç değilmi kapıyı çaldım duymadınızmı evdemisiniz de
pazar pazar
Bunu okuyunca nasıl sinirlendim sevinçciğimm
Bu ne saygısızlık ya
Resmen karşındakini hiçe saymakk
valla artık hiç bi lafının altında kalmıyorum.dün arkdşna gittm ordada ayıp olmasın diye bulaşkları makinye fln koydum bide kalabalıktı.e o akşamda kaynanamdaydık bana sordu noldu diye.bn kalabalığı sevmiyorum ya ondan herhalde dedim.ay bnde hiç sevmiyorum diyo.Allahtan sevmiyon hergün geziyon bea dedim gülerek.aaa kaç gündür gezmiyom dedi(3 gün evdeydi sadece) bnde aa çok büyük kayıp senin için dedimo bnm her lafımı tersliyodu.bnde aynısını ona yapıyorm şimdi.içimde hiç bişey kalmıo kız
merve kızz hoşgeldin tatlım topici boş bulunca izimizimi sürdün gel anam gel
valla artık hiç bi lafının altında kalmıyorum.dün arkdşna gittm ordada ayıp olmasın diye bulaşkları makinye fln koydum bide kalabalıktı.e o akşamda kaynanamdaydık bana sordu noldu diye.bn kalabalığı sevmiyorum ya ondan herhalde dedim.ay bnde hiç sevmiyorum diyo.Allahtan sevmiyon hergün geziyon bea dedim gülerek.aaa kaç gündür gezmiyom dedi(3 gün evdeydi sadece) bnde aa çok büyük kayıp senin için dedimo bnm her lafımı tersliyodu.bnde aynısını ona yapıyorm şimdi.içimde hiç bişey kalmıo kız
deşifrevalla bayıldım buna kız ya ben napim isim bile aynı inkar bilem edemem
Sen zaten baştan yanmışsın sevinçciğim
Korkma korkma en az 10.sayfadan sonra anlattıysan dertlerini kimse görmez ,okumaya üşenirler topiğin hepsini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?