yok tekrar barıştıktan sonra bebek sahibi olduk..eşim bu ayrılık sürecinden sonra değişti ailesinin ben olduğumu anladı evlendiğinin farkına vardı vaktinde eve gelmeye başladı..zaten bende çok çocuğum olsun istiyordum rabbim şükürler olsun verdi...Olur canım niye olmasın..kocasıylaa 10 sene çocuk sahibi olmadı bi tanıdık adam suçu kadında buldu falan bende daha o zman küçüktüm geçen duydum yeni evlendiği adamdan 5 yaşında bir oğlu varmış :) kısmet canım geri döneceksen bile her şeyi düşün taşın..eet eş çok önemli ama aileside bir o kadar önemli..bizim hiç sornumuz kawgamız yokken birden yaptıkları olay yüzünden kendimizi kawganın kıyametin içinde bulduk..zaten istekleride buydu...umutsuz olmaa!!Aşkın nerde ne zaman kime denk geleceği belli olmaz..HER ŞEY BİTER HERKEZ UNUTULUR!!!!!!!! sen sakın güçsüz görünme seviosan belli et ama yalvaran olma bırak o yalvarsın dön diyee
canım umarım şuanda çok mutlusunuzdur:)Allah bebişinizi bağışlasın..
biizim tıbben bi sorunumuz yok ama sanırım stresten gelmedi sıpacan
ama böyle olunca acaba Allahım mı istemiyor,kısmet etmiyor diyorum:44:
eşim evine bağlıdır...işten eve evden işe gider gelirdi..ama nezamanki aramız bozuldu annesinde kalıyor..
neolduysa ozaman oldu zaten..annesi demişti..olurda dolunayla boşanırsan senin arkandayız..
ama seviyorum boşanamam dersende dolunayı senin hatrına affederim dmiş..ne büyük kadın ya..
neyi affedecekmiş bide bunu söyleseler bana?
ahh böyle böyle işlediler eşime..eşim diyorki seni görünce annmler resmen üşüyor,çok soğukmuşum..
ne diyeyim..benim kıymetimi anca kaybedince anlayacaklar..