- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
Kız efsunnn valla bak bu saltanatla beraber bebiş gelecek bence.. belkim gelmiştir heeee. var mı bir belirti bacım, şişkinlik, bulantı filan... hürrem sultan gibi sende bu saltanatla bir bakıyoz ikiz oluyor efsunnn ister misin kız..
ahkeşkem sende üzülme stres yapma. inş temiz sonuçlar çıkar.. sana stres yapma diyoz bacım sen stres yapıyon..
Allah dermansız dert vermesin bacımmm üzülme..
aayyy inşallah canım inşşallahhh... evet gelmişte olabilir 4-5 gün sonra bakıcaz görücez artıkım
şimdiden ufak notlar yazıyorum bebeğime
yaaaa göğüslerim büyüdü gibi normalde adet olurken falan büyümü şişme olmazdı bende
bulantı yok ama koku hassasiyeti var gibim
iş yaparken hemen yoruluyorum.... doktor hanım hamile miyim yoksa ???
vvvaaaaavvvvv hüreem saltanı eline alınca ikiz mi doğurmuş (pek izlemiyorum da)
vallla sağlıklı olsunda ister ikiz ister üçüz ister dördüz ister beşiz....
rabbim sağlık sıhhatli versin ben teke bile razıyım turkuazım
efsunum her anın tadını çıkr olur mu ben ara ara yaşadım yalnız kalmaları mükemmel oluyo valla. Başbaşa yemekler film izlemeler rahat kıyafetler ohhh karışan yok dır dır yok şunu getir diyen yok. Sonuna kadar yaşa sakında kocişle tartışma falan yapma. Oda görsün ayrı evin ne büyük güzellik olduğunu. şöle bigün yemek hazırla başbaşa mum ışığında sende çok şık ve dekolteli ol varya işte o zaman onlarda ne iyimiş böle diyolar.![]()
çıkarcam valllaaa
aynen bi arkadaşımda öle dedi zaten sakın kavga etme güzel yemekler yap güzelce karşıla
ayrıyken başbaşa iken daha mutlu huzurlu oldugunuzu anlasın dedi
tatiklerinizi denicem mutlaka canım sağolun
vvaaavvvv güzel plan ne giysem acaba ????