- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
eşin çok güzel söylemiş canım salllaaaaaaa gitsin sen, umruna bile alma onları sağlığını düşünn en önemlisi bu,kendi kızına epilepsi teşhisi konsaydı sana davrandığı gibi davranırmıydı el üstünde tutardı eminim.benimkide sürekli der sen de benim kızım oldun vss vsss ama nedense iki defa doğum yaptım ilk hamileliğim çok sorunluydu sürekli hastanede yatıyordum annem kalıyordu hep yanımda bir kere olsun tlf bile aramazdı nasılsın bişeyinmi var diye doğumada gelmedi zaten çocuk doğduktan sonra geldi,ikincisindede eşime diyorki annesi var yanında benim gelmeme ne gerek var dedi eşim ağzına geleni söyledi çıkıp geleceksin buraya burda bulunacaksın yoksa bi daha hiç gelme dedi mecbur gelmek zorunda kaldı,şimdi kendi kızlarının ikiside hamile sürekli arıyo kızım şunu yapma bunu yapma sakın temizlik yapma kendini yorma, ben yakında gelicem bana bu değerin onda birini bile vermedi normal doğum yaptım ikincisi gün misafir gelecek viledam kırılmış dikişli dikişli yerleri siliyorum geçmiş oturmuş beni izliyo ver de ben yapayım demiyor kendi kızına yaptırırmı sonrada küçüklerden sevgi beklerlerr.
hep diyorlar kızımızsın diye canım ama lafla icraat yok işte bacım