- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanada günaydın banucum saol canım teşekkür edrim. amain canım inş.
sen ne yaptın nasılsın nasıl gidiyo.
bende biraz uykusuz ama yinede iyiym canım sağol bu sabah bizde kayınpederi yolcu ettik kayınvalde gitmedi kaldı 1 ay daha burda sanırım,neyse biraz daha sabredicem artık,eşim beni anlamaya başladı ya sabretmek daha kolay oda biliyo annesiinin hatalarını,dün hatta bana dediki ben annem gibi bi kadınla asla evli kalamazdım bu sözü herşeyi özetliyo benim için o beni anlasında ben başka bişey istemiyorum.dün akşam oturuyoruz eşime hediyelik 5 kilo vişne göndermişler tabi hemen kayınvalde el koydu reçel falan yapacakmış kızına kayınpederde dediki burda yenir bişey götürme istanbula dedi ne dese beğenirsiniz benim kızım çok seviyo vişne reçelini neden burda yenecekmiş götürürüm demesin mi bende hemen cevabını verdim,biz müslüman insan evladı değiliz neden bizimde boğazımızdan geçsin ki dedim şok oldu tabi eşimde bana baktı gülüyo çok iyi dedin diyor,ben reçelde yada başka bişeyde değilim tek sıkıntım ayrımcılık yapması burdakiler onun oğlu torunu değil sanki.
sabır canım sabır. ohhhh iyi demişsin valla böle işte cvb verince kalakalıyolar helede eşin sana destekse tamam tam gaz devam...
şuna bak hem senin evine gelen bişeye nasıl sahipleniyo alt üstü bi vişne ama insan deli oluyo işte. sanki ona gelmiş. kızına alsın da yapsın madem çok seviyo. elini cebine atmayı öğrensin biraz. neyse canım yaa eşin seni anliyo artık senin yanında ya bu önemli olandı gerisi boş.
işte yaaa işte deli kız demedim mi ben bak geldiği nasıl belli oldu hemen canım benim yaaa valla enerji buluyorum senle yaaaa. valla ist olsam hemen senle bi buluşma ayarlardım.
kız nasıl konulara hakim oldun hemen herkese cvblar verdi hatunda ki çeneye bak seeeeen. eee banuya bişey dememşin onu nasıl atladın çatlak arkadaşım.
ayyy öpüyorum seni kocaman yaaaa![]()
yaaaa bacımmm yazmışım daaa vefaayyya gitmiş aklımmm.banucum özür diyom yazımın en alt kısmı sana aittirrrr
ahkeşkemm ben arada angara ya geliyom arada bir. gelirsem sana yazarım burdan. anıtkabir de buluşuruz.. en iyi orayı biliyomyadana ANKAMALL da buluşuruz..
vefa kız sen mahrum kalma senide kucaklıyom burdannn
bu arada ben ist trafiğini tv de görünce afaganlar basıyo bana valla allah sabır versin. gerçim alışmışınız artık siz
ayrıca enerjim tutarsa yada kadın ağzıyla sölimm elektrikk neyim alıverirsem çok iyi iletişim kurarım.
çenem var çok şükür ama kv için çözüm olmadı![]()
![]()
![]()
çenem onun fesatlıklarını gün yüzüne çıkarttı ama kocayı ikna edemedi bunları görmesine..
ayrıca napim ağla ağla ağla çözüm olmuyo.. bu zor süreçleri anca böle atlatırım. ben tek başıma atlatmaya çalışıyom ya zor geliyor. özelliklede akşam eve gidip yalnız kalmak zorrr. keşkem burda olsaydınız hepiniz.
ayrıca enerjim tutarsa yada kadın ağzıyla sölimm elektrikk neyim alıverirsem çok iyi iletişim kurarım.
çenem var çok şükür ama kv için çözüm olmadı![]()
![]()
![]()
çenem onun fesatlıklarını gün yüzüne çıkarttı ama kocayı ikna edemedi bunları görmesine..
ayrıca napim ağla ağla ağla çözüm olmuyo.. bu zor süreçleri anca böle atlatırım. ben tek başıma atlatmaya çalışıyom ya zor geliyor. özelliklede akşam eve gidip yalnız kalmak zorrr. keşkem burda olsaydınız hepiniz.
turkuaz canım canım benimki aşırı cimri utanıyorum yaptıklarından seninkinde de varmıydı cimrilik ayrıca bide çok pasaklı 1 ay banyo yapmadığını bilirim tuvaletten çıkarken ellerini bile yıkamadığı oluyo,buaşıkları makinadan çıkartır elektrik gitmesin diye, suya deterjan bile koymaz elime bir alırım ki kaşıklar yağ içinde delirmemek elde değil.
oğluma sünnet mevlidi yaptım hediyeyi bırak aramadı bile ne kendi nede 3 kızı insan bir arayıp sormaz mı yaa,,,,
oğlum doğdu babasına benzemiyor bana ve amcamın oğluna çok benziyor,ne dedi biliyormusunuz çocuk kucağında oğluna döndü bu çocuk bize hiç benzemiyo al şunu kucağımdan başkasından getirdi herhalde bunu demezmi tam 2 defa bunu ima etti çok kızdım çok kırıldım,nerde ne konuşacağını hiç bilmez,seni rezil eder bırakır.
banucum benimki lafta eli açık. bana dandik ev terliği almış şimdiye kadar. bide çok duygu sömürüsü yapar oğluna. seninki açık yapıyor benimki alttan alttan yapardı.
benim yüzüme boşanın dedi ama aklınca beni koruyor. oğlunun yaptığı hatalara karşı bunu dedim diyor. çekme kahrını diye. kocamada demişki sana saydı etti gücüme gitti. bende boşanın dedim demiş mesela. benimkinin üzerine kirlilikde tanımam. tuvaleti b.. kk içinde bırakmıştı bir kere. kocama gösterdim. yıkadım ama içim dışıma çıktı. bide bana sürekli derki sen çok titizsin. seninki biraz fazla titizlik der, senin için almıyo herşeyi der. (bunu kocamında aklına somuş kocamda aynı lafı der) ben pişirdiğini bile yemem o derece tiksinirim onun evinden. evime geldimi elini bişeye sürmesin diye hep otur sen ben yaparım derim. evinde terliksiz dolaşmam hiç.beyaz çorap siyah olur 5 dk da. yani eşime dedimki bir kere o evde nasıl yaşadın hayret ediyom. eşimde ses yok. bu arada kocam hayı boyunca düzen , temizlik, ferahlık, nedir bende gördü. haaaa kıymet oldu mu olmadı. keşkem pasaklı olaymışım belkim kıymetli olurdum. ayrıca benim annemin temizliğini ve titizliğini halaaa mahalledki komşular söyler. ben böyle bir kadında büyüdüm.o yüzden onlar bana laf edince çok ağrımada gidiyordu.
banucum benimki lafta eli açık. bana dandik ev terliği almış şimdiye kadar. bide çok duygu sömürüsü yapar oğluna. seninki açık yapıyor benimki alttan alttan yapardı.
benim yüzüme boşanın dedi ama aklınca beni koruyor. oğlunun yaptığı hatalara karşı bunu dedim diyor. çekme kahrını diye. kocamada demişki sana saydı etti gücüme gitti. bende boşanın dedim demiş mesela. benimkinin üzerine kirlilikde tanımam. tuvaleti b.. kk içinde bırakmıştı bir kere. kocama gösterdim. yıkadım ama içim dışıma çıktı. bide bana sürekli derki sen çok titizsin. seninki biraz fazla titizlik der, senin için almıyo herşeyi der. (bunu kocamında aklına somuş kocamda aynı lafı der) ben pişirdiğini bile yemem o derece tiksinirim onun evinden. evime geldimi elini bişeye sürmesin diye hep otur sen ben yaparım derim. evinde terliksiz dolaşmam hiç.beyaz çorap siyah olur 5 dk da. yani eşime dedimki bir kere o evde nasıl yaşadın hayret ediyom. eşimde ses yok. bu arada kocam hayı boyunca düzen , temizlik, ferahlık, nedir bende gördü. haaaa kıymet oldu mu olmadı. keşkem pasaklı olaymışım belkim kıymetli olurdum. ayrıca benim annemin temizliğini ve titizliğini halaaa mahalledki komşular söyler. ben böyle bir kadında büyüdüm.o yüzden onlar bana laf edince çok ağrımada gidiyordu.