Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

günaydın turkuazım hoşgeldin bizde senden bahsediyoduk nerelerde bizim deli kız acaba die tam sen geldin. gerçi efsuncuk çıkmak zorunda kaldı ama gel arkadaşım efsun yokken bol bol konuşalım biz. gerçi baaayaaan çok konuşmayın die tembihledi:9::9::9:

sanada günaydın banucum saol canım teşekkür edrim. amain canım inş.
sen ne yaptın nasılsın nasıl gidiyo.

bende biraz uykusuz ama yinede iyiym canım sağol bu sabah bizde kayınpederi yolcu ettik kayınvalde gitmedi kaldı 1 ay daha burda sanırım,neyse biraz daha sabredicem artık,eşim beni anlamaya başladı ya sabretmek daha kolay oda biliyo annesiinin hatalarını,dün hatta bana dediki ben annem gibi bi kadınla asla evli kalamazdım bu sözü herşeyi özetliyo benim için o beni anlasında ben başka bişey istemiyorum.dün akşam oturuyoruz eşime hediyelik 5 kilo vişne göndermişler tabi hemen kayınvalde el koydu reçel falan yapacakmış kızına kayınpederde dediki burda yenir bişey götürme istanbula dedi ne dese beğenirsiniz benim kızım çok seviyo vişne reçelini neden burda yenecekmiş götürürüm demesin mi bende hemen cevabını verdim,biz müslüman insan evladı değiliz neden bizimde boğazımızdan geçsin ki dedim şok oldu tabi eşimde bana baktı gülüyo çok iyi dedin diyor,ben reçelde yada başka bişeyde değilim tek sıkıntım ayrımcılık yapması burdakiler onun oğlu torunu değil sanki.

bende biraz uykusuz ama yinede iyiym canım sağol bu sabah bizde kayınpederi yolcu ettik kayınvalde gitmedi kaldı 1 ay daha burda sanırım,neyse biraz daha sabredicem artık,eşim beni anlamaya başladı ya sabretmek daha kolay oda biliyo annesiinin hatalarını,dün hatta bana dediki ben annem gibi bi kadınla asla evli kalamazdım bu sözü herşeyi özetliyo benim için o beni anlasında ben başka bişey istemiyorum.dün akşam oturuyoruz eşime hediyelik 5 kilo vişne göndermişler tabi hemen kayınvalde el koydu reçel falan yapacakmış kızına kayınpederde dediki burda yenir bişey götürme istanbula dedi ne dese beğenirsiniz benim kızım çok seviyo vişne reçelini neden burda yenecekmiş götürürüm demesin mi bende hemen cevabını verdim,biz müslüman insan evladı değiliz neden bizimde boğazımızdan geçsin ki dedim şok oldu tabi eşimde bana baktı gülüyo çok iyi dedin diyor,ben reçelde yada başka bişeyde değilim tek sıkıntım ayrımcılık yapması burdakiler onun oğlu torunu değil sanki.

sabır canım sabır. ohhhh iyi demişsin valla böle işte cvb verince kalakalıyolar helede eşin sana destekse tamam tam gaz devam...
şuna bak hem senin evine gelen bişeye nasıl sahipleniyo alt üstü bi vişne ama insan deli oluyo işte. sanki ona gelmiş. kızına alsın da yapsın madem çok seviyo. elini cebine atmayı öğrensin biraz. neyse canım yaa eşin seni anliyo artık senin yanında ya bu önemli olandı gerisi boş.

Çok severim böyle pat diye lafı yapıştıran gelin kızlarımızı:) Helal olsun bebişim sana.Böyle devam etki senden çekinsin hanım teyze.
Çok severim atasözlerimizi,her olaya çuk diye oturuyo.Bakınız"Dinsizin hakkından imansız gelir" :):)

sabır canım sabır. ohhhh iyi demişsin valla böle işte cvb verince kalakalıyolar helede eşin sana destekse tamam tam gaz devam...
şuna bak hem senin evine gelen bişeye nasıl sahipleniyo alt üstü bi vişne ama insan deli oluyo işte. sanki ona gelmiş. kızına alsın da yapsın madem çok seviyo. elini cebine atmayı öğrensin biraz. neyse canım yaa eşin seni anliyo artık senin yanında ya bu önemli olandı gerisi boş.

öyle canım haklısın arkamda eşim destek olduktan sonra pek takmıyorum aman canım el koymak da ne ki evliliğimin ilk yıllarında kendime yaptığım kışlık hazırlıklarımdan kilerden alıp kızlarına götürüyordu benden habersiz tabi ben bunu farkedince çok sert bi şekilde uyarmıştım ama yine aynı bi evin içinde gizli kapaklı işler yapması yokmu beni deli ediyo, istese benden yada bilgilendirse beni kötümü olur,bir defasında yine kıştı kocası geldi gidecekti eşimde pirinci 10 kiloluk torbayla alır antrenin ışığını bir yaktım karanlıkta gizli gizli pirinç koyuyor bir poşete ben tabi şok ne diyeceğini şaşırdı dili dolandı ,bana söylese ben alma diyeceğim sanki.

Günaydın benim cicişşş gelinlerimmm (kv inat size cicişşşş diye yazacağım)

Canlarım ben ist yaşıyom ya malum buranında bitmeyen sorunu trafik var. Yani sizin kv ile nasıl sorun bitmiyosa aha bu istanbul da da tarfik bitmiyo anam bitmiyoo..
İşe gelip giderken günde 3-3,5 saat yol çekiyom (sabah -akşam).birde benim yanım yatır gibidir bacılarrrrr her sabah çalışanlar işe başlamadan bana bir uğrayıp hayır duamı alırlar :52: :52:
Ben personelciyim de o bakımdan istekleri arzuları hiççç bitmezzz... olsun onları bilene seviyommm en azından insanca yaklaşıyorlar. Benim domuz kv gibi görünmüyo kimsecik gözümeee..

Ahkeşkem seni burdan kokulu kokulu öpüyommm. Saçını okşuyorum hiçç üzülme bu süreç geçecek. Valla bişey dicem kimse bana kızmasın ama hastalığını ayrı eve çıkmak için kullan. Hastalığı kulanmayı sevmem ama yaprak olayından sonra senin kv aklıma gelince içim dışıma çıkıyor. Uyuz hasbamm ne olcak.. sen eşine deki ben bu evde oldukça stresim bitmez.. annecin babacın üzülür tabiii. Evlat başka bişey. Ben doğmamış elma çekirdeği kadar olan yavruma bile üzülüyom. Stres mi yaptım, ağladım Allah ın gücüne mi gitti diye. Onlar bakmış büyütmüş nasıl üzülmesin. ,
Ama sen kendini düşünmüyosan onları düşün kv kı... na bile takma... gerzek hasta ettikten sonra mı üzülmüş.
Bu arada sen yaprakları koydun mu önüne. Koymadıysa önüne al götür kafasına yapıştır. Al sana yaprak diye.

Efssunnnnn kız popişini kaldır da kahvaltı hazırla :1: :1: :1: ben kocama ne demiştim biliyonuz mu kahvaltı olayı için, ben hazırlayıp çıkıyodum o dangalak kalkıp yemiyo masada bırakıp, yada dolaba kaldırıp işe gidiyordu. Ben erken çıkıyodum. Sonra hiçççç hazırlamadım bana laf sokuyo akıllı ya benimki. Dünyanın zeki adamı. Farkında deil dangalak dan farkı olmadığının safff. Dedim benim popişim yoruluyo yerinden kalkamıyor. Ayrıca popiş sadece ev işine değil sanada çalışıyor dedim :1: :1: başka bişi daha dedim onu burdan sölemicem anladınız siz onuuuu

Cikommm üzülme bacım haklarında hayırlısı. Ayrıda olsa bir anan bir baban var.. seslerni duycan yüzlerini görcen. Ben anamın değil sesi, değil yüzü kokusunu bile bulamıyorum. Eski fotoğraflardan hatırladıklarımdan daha öteye gidemiyor.. gidip toprağına dokunduğumda hep onu hissedeceğimi düşünüyom olmuyorrr... ayrıca aynı evde mutsuz olacaklaına ayrı evde mutlu olsunlar. Valla anam hayatta olaydı da yeterki ayrı olsalardı.. varlıklarını bilmek bile güzell. Ama çok şükür babam hayatta. Rabbim benim ömrümdennn alıp ona eklesin. Babacım iyiki varsın. Çok seviyom onu..

vefacım senin kv modeli benimki ile örtüşüyor. acep bunlar birbirini kaybetmiş kardeşler olabilir mi kız.. buluşturak bunlarıııı :1: :1: lafını söyle bacım. kocan beni dumur etti heeee korumuş seni. bu koca düzelecek galiba. neyse seninnn umudun var düzelecek diyee.. umut etmek de güzel. ben valla 2,5 sene umut etmek bir yana azıcık ucundan ışık bilene görmedimm.. laf söylediğin için seni kucaklayıp öpüyorum.

işte yaaa işte deli kız demedim mi ben bak geldiği nasıl belli oldu hemen canım benim yaaa valla enerji buluyorum senle yaaaa. valla ist olsam hemen senle bi buluşma ayarlardım.
kız nasıl konulara hakim oldun hemen herkese cvblar verdi hatunda ki çeneye bak seeeeen. eee banuya bişey dememşin onu nasıl atladın çatlak arkadaşım.
ayyy öpüyorum seni kocaman yaaaa:54:

işte yaaa işte deli kız demedim mi ben bak geldiği nasıl belli oldu hemen canım benim yaaa valla enerji buluyorum senle yaaaa. valla ist olsam hemen senle bi buluşma ayarlardım.
kız nasıl konulara hakim oldun hemen herkese cvblar verdi hatunda ki çeneye bak seeeeen. eee banuya bişey dememşin onu nasıl atladın çatlak arkadaşım.
ayyy öpüyorum seni kocaman yaaaa:54:

yaaaa bacımmm yazmışım daaa vefaayyya gitmiş aklımmm.banucum özür diyom yazımın en alt kısmı sana aittirrrr

ahkeşkemm ben arada angara ya geliyom arada bir. gelirsem sana yazarım burdan. anıtkabir de buluşuruz.. en iyi orayı biliyom :1: yadana ANKAMALL da buluşuruz..

vefa kız sen mahrum kalma senide kucaklıyom burdannn

yaaaa bacımmm yazmışım daaa vefaayyya gitmiş aklımmm.banucum özür diyom yazımın en alt kısmı sana aittirrrr

ahkeşkemm ben arada angara ya geliyom arada bir. gelirsem sana yazarım burdan. anıtkabir de buluşuruz.. en iyi orayı biliyom :1: yadana ANKAMALL da buluşuruz..

vefa kız sen mahrum kalma senide kucaklıyom burdannn

:9::9::9: tamam anlaştık o zaman ankamllda buluşuyoruz bebek. yakamda kırmızı bi karanfil sizi bekleyeceğim sultanım.:1::1::1:

ayrıca enerjim tutarsa yada kadın ağzıyla sölimm elektrikk neyim alıverirsem çok iyi iletişim kurarım.
çenem var çok şükür ama kv için çözüm olmadı :1: :1: :52: :52:
çenem onun fesatlıklarını gün yüzüne çıkarttı ama kocayı ikna edemedi bunları görmesine..
ayrıca napim ağla ağla ağla çözüm olmuyo.. bu zor süreçleri anca böle atlatırım. ben tek başıma atlatmaya çalışıyom ya zor geliyor. özelliklede akşam eve gidip yalnız kalmak zorrr. keşkem burda olsaydınız hepiniz.

bu arada ben ist trafiğini tv de görünce afaganlar basıyo bana valla allah sabır versin. gerçim alışmışınız artık siz

yok bacım bu trafiğe bile alışılmaz. angarada bilene yok böyle trafik... hafta sonu bir yere gidip gelip desen 4 saat yolda geçiyorrrr.ayyy valla memur olaydım valla billa kalmazdım burda. en çok izmir bide eskişehir e yerleşmek istiyorum..

bu arada fark ettiniz mi bilmem ama eylül cük gene yok da yok.. ben demiştim bu yumurtalama zamanı ya çalışmalardan bitappp düşüyorrrr. anaaammm ne çalışmaymışş beee :52: :52: :52:
şimdi gelir derki uyudum sonra kalktım iş yaptım ama yemezler eylülllll ümmm...

ayrıca enerjim tutarsa yada kadın ağzıyla sölimm elektrikk neyim alıverirsem çok iyi iletişim kurarım.
çenem onun fesatlıklarını gün yüzüne çıkarttı ama kocayı ikna edemedi bunları görmesine..
ayrıca napim ağla ağla ağla çözüm olmuyo.. bu zor süreçleri anca böle atlatırım. ben tek başıma atlatmaya çalışıyom ya zor geliyor. özelliklede akşam eve gidip yalnız kalmak zorrr. keşkem burda olsaydınız hepiniz.

valla o kadar ii olur du ki bende akşamları eve gitmek istemiyorum kocişte geç geliyo bazen bu aralar olduğu gibim gezeceğim kimsem yok ama. şöle kafa dağıtacak biri olsun istiyo insan.amaaa mecbur eveeee
amaaaann boşver canımcım en iyisi gülmek gülmek gibisi yok en iyisini yapıyosun. sen insanların kahrını çekeceğine bıraaak sen deli ol insanlar senin kahrını çeksin...

turkuaz canım canım benimki aşırı cimri utanıyorum yaptıklarından seninkinde de varmıydı cimrilik ayrıca bide çok pasaklı 1 ay banyo yapmadığını bilirim tuvaletten çıkarken ellerini bile yıkamadığı oluyo,buaşıkları makinadan çıkartır elektrik gitmesin diye, suya deterjan bile koymaz elime bir alırım ki kaşıklar yağ içinde delirmemek elde değil.

oğluma sünnet mevlidi yaptım hediyeyi bırak aramadı bile ne kendi nede 3 kızı insan bir arayıp sormaz mı yaa,,,,

oğlum doğdu babasına benzemiyor bana ve amcamın oğluna çok benziyor,ne dedi biliyormusunuz çocuk kucağında oğluna döndü bu çocuk bize hiç benzemiyo al şunu kucağımdan başkasından getirdi herhalde bunu demezmi tam 2 defa bunu ima etti çok kızdım çok kırıldım,nerde ne konuşacağını hiç bilmez,seni rezil eder bırakır.

ne güzel olurdu canım oturup dertleşirdik, biribirimizi yanlız bırakmazdık,bu zor günleride atlatacaksın inş canım hepsi geçecek güzel günler seni bekliyo ,sen dimdik ayakta dur seni kaybeden ana kuzusu kocan elbet bir gün anlayacak senin kıymetini ama iş işten çoktan geçmiş olacak.

turkuaz canım canım benimki aşırı cimri utanıyorum yaptıklarından seninkinde de varmıydı cimrilik ayrıca bide çok pasaklı 1 ay banyo yapmadığını bilirim tuvaletten çıkarken ellerini bile yıkamadığı oluyo,buaşıkları makinadan çıkartır elektrik gitmesin diye, suya deterjan bile koymaz elime bir alırım ki kaşıklar yağ içinde delirmemek elde değil.

oğluma sünnet mevlidi yaptım hediyeyi bırak aramadı bile ne kendi nede 3 kızı insan bir arayıp sormaz mı yaa,,,,

oğlum doğdu babasına benzemiyor bana ve amcamın oğluna çok benziyor,ne dedi biliyormusunuz çocuk kucağında oğluna döndü bu çocuk bize hiç benzemiyo al şunu kucağımdan başkasından getirdi herhalde bunu demezmi tam 2 defa bunu ima etti çok kızdım çok kırıldım,nerde ne konuşacağını hiç bilmez,seni rezil eder bırakır.

banucum benimki lafta eli açık. bana dandik ev terliği almış şimdiye kadar. bide çok duygu sömürüsü yapar oğluna. seninki açık yapıyor benimki alttan alttan yapardı.
benim yüzüme boşanın dedi ama aklınca beni koruyor. oğlunun yaptığı hatalara karşı bunu dedim diyor. çekme kahrını diye. kocamada demişki sana saydı etti gücüme gitti. bende boşanın dedim demiş mesela. benimkinin üzerine kirlilikde tanımam. tuvaleti b.. kk içinde bırakmıştı bir kere. kocama gösterdim. yıkadım ama içim dışıma çıktı. bide bana sürekli derki sen çok titizsin. seninki biraz fazla titizlik der, senin için almıyo herşeyi der. (bunu kocamında aklına somuş kocamda aynı lafı der) ben pişirdiğini bile yemem o derece tiksinirim onun evinden. evime geldimi elini bişeye sürmesin diye hep otur sen ben yaparım derim. evinde terliksiz dolaşmam hiç.beyaz çorap siyah olur 5 dk da. yani eşime dedimki bir kere o evde nasıl yaşadın hayret ediyom. eşimde ses yok. bu arada kocam hayı boyunca düzen , temizlik, ferahlık, nedir bende gördü. haaaa kıymet oldu mu olmadı. keşkem pasaklı olaymışım belkim kıymetli olurdum. ayrıca benim annemin temizliğini ve titizliğini halaaa mahalledki komşular söyler. ben böyle bir kadında büyüdüm.o yüzden onlar bana laf edince çok ağrımada gidiyordu.

banucum benimki lafta eli açık. bana dandik ev terliği almış şimdiye kadar. bide çok duygu sömürüsü yapar oğluna. seninki açık yapıyor benimki alttan alttan yapardı.
benim yüzüme boşanın dedi ama aklınca beni koruyor. oğlunun yaptığı hatalara karşı bunu dedim diyor. çekme kahrını diye. kocamada demişki sana saydı etti gücüme gitti. bende boşanın dedim demiş mesela. benimkinin üzerine kirlilikde tanımam. tuvaleti b.. kk içinde bırakmıştı bir kere. kocama gösterdim. yıkadım ama içim dışıma çıktı. bide bana sürekli derki sen çok titizsin. seninki biraz fazla titizlik der, senin için almıyo herşeyi der. (bunu kocamında aklına somuş kocamda aynı lafı der) ben pişirdiğini bile yemem o derece tiksinirim onun evinden. evime geldimi elini bişeye sürmesin diye hep otur sen ben yaparım derim. evinde terliksiz dolaşmam hiç.beyaz çorap siyah olur 5 dk da. yani eşime dedimki bir kere o evde nasıl yaşadın hayret ediyom. eşimde ses yok. bu arada kocam hayı boyunca düzen , temizlik, ferahlık, nedir bende gördü. haaaa kıymet oldu mu olmadı. keşkem pasaklı olaymışım belkim kıymetli olurdum. ayrıca benim annemin temizliğini ve titizliğini halaaa mahalledki komşular söyler. ben böyle bir kadında büyüdüm.o yüzden onlar bana laf edince çok ağrımada gidiyordu.

canım çok haklısın bunlar kardeş olsbilirlermi diye bende çok düşünüyorum şaunda şoktayım bu kadar benzelik olamaz,anlattıklarında kendi kayınvaldemi gördüm,benimkide anneme demişki ben senin kızını almakla hatayı baştan yaptım annem o çocuklara dua etsin ben o hatayı telafi etmeyi bilirdimde ortada iki tane çocuk var hem kocan iyi bir insan sabret dedi,senin ki yine dandik bir terlik almış ben bir iğne bile görmedim,nedense hep kendi kendileriye övünüp durular önemli olan kendi kendini övmek değil dışardan nasıl tanındığındır,kimse kendi anneleriz gibi olamaz ben bunu çok iyi anladım artık.

kızzzzlaaaaaarrrr böle geride kelmış şeyleri konuşmayın yaaaa. boşverin bakın bugün nekadar mutluyuz onu düşünün. boşver tuakuazcım senin o mendebur kv çoooookkk tüh diyecek ama geçmiş olaaaa. kocan olacak herifte öle hadiiii diyeceksin.
ohhh hade hade hade hade hadeeeeeeee

kızzzz bide bana daha şimdiden diyodiki sen çoocuk taşıyamazsın. yok sen sinirlisin, sinirden düşer çocuk, zaten sen bakamazsın sen doğurursan ben bakarım diyo. (bunu kocamda söylüyor sinirlisin diye) gel işyerin de sor biri demezki bu kızın bağırdığını duyduk, 10 senedir insan kaynaklarında çalışıyom ve insanlarla habire muhattap durumdayım ama kimseye kolay kolay sinirlenmem. hatta personel ne kelime milletin kocası babası arıyor valla. onlara bile sukün yaklaşırım geçen burdaki müdür kız diyorki senin işin çok zor. terliği de omu aldın sandınnn kız banu.. kız biri ona vermiştir oda bana vermiştir. o alırmı bir çöp. evlenirken iki halı aldı, onuda bindan lafla aldı. kocama dedimki aldığın eşyaları götür istemiyom. oha bu halılarıda annen alsın zaten içi gitmişti diye.

Back
X