Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

yarın stresimiz baslar :))) klasik bayram telaşeleriii..... :3: gazamız mübarek olsun laf yiyen gelincikler :25:

manyak ki ne manyak tasınamıyoruz durumumuz yok ıkı cocugum var her gun kavga ederdik iki yıldır selam bile vermiyorum aklı yok fikri yok cahil edpsiz köylü

manyak ki ne manyak tasınamıyoruz durumumuz yok ıkı cocugum var her gun kavga ederdik iki yıldır selam bile vermiyorum aklı yok fikri yok cahil edpsiz köylü

köylü olması kötü bir durum degildir güzelim aksine milletin efendisi onlar. cahilligine sinirine bişey diyemicem ama ne köylü insanlar varr batıdakileri cebinden cıkarırlar

ewet biraz cahilliklerindenmidirr oğullarını paylaşamamalarındanmıdırr bu gelinle yarışş nedir anlamadımkii,,,yarın gidecezz kaynanamgilee kurbandı falann uğraşırızz,,gerçi benimkii görümcem olmazzsaa okdar kötüü diğill,,yinede bazıı şeleri görmemezlikten geliosun iştee napacankii,,herkezde aynıı sorunn varr,,malesef takmıcaksınn amaaa......

Siz birde bnm mevlitimde olanlari bi bilseniz. Dort yildan beri ne zaman guler yuzle kayinvalideme gittimse eve bes karis suratla donuyordum, yine de karsilik vermedim sesimi yukseltmedim aramiz bozulmasin esim uzulmesin diye fakaaaat mevlit gunu patladim neden mi? Akrabalari dolap ve cekmece iclerini karistirdilar, gorumcemin kizi beyaz halima bir bardak logusa serbeti doktu ve gorumcem gordugu halde agzini acipta kusura bakma bile demedi , perdelerim kornislerden cikmis resmen tuller 20 santim cikmis sarkiyorlar , iki gorumcem bnm akrabalarima ters davrandilar , annecigimi terslediler ki bana en cok yardimi dokunan annemdi ! Bebegim 1 ay 10 gun erken geldi sen bebegine bak ben ev temizligini yaparim dedi annem ve yapti kadincagiz bi de ustune ogluma bakti! Kayinvalidem millet icinde beni terslemeye kalkti ve ben en sonunda patladim! Elalem icinde bende onu tersledim gozum karardi resmen! Rezillikmis ayipmis saygisizlikmis hiiiiiic umrumda olmadi !resmen kendi evimde el gibi oldum! Herkes nasil insan bunlar ya dedi onlar icin! Neyse defolup gittiler esim birde onlari savunur tarzda bir tavir takinmaz mi? Tuttum o tulleri kornislerden asagi indirdim ayiplamayin beni 4 yillik birikim bunlar! Esim cikti gitti , Aldim cocugu esyalarimi aldim aradim ben gidiyorum anahtarinizi da ayakkabiiliga biraktim dedim ve ciktim annemde yanimdaydi , giderken arkadan ayak sesleri bir baktim esim kosa kosa gelio annemin elinden cocugu almaya calisio cekistirio resmen anneme dedim anne ver cocugu nasilsa mahkeme bana vericek birak gitsin dedim cocugun mamalari malzemeleri hepsi bende evde hic bisi yok anneme giitim biraz sonra telefon geldi acmadim bi 10 kere aramistir acmadim ya da tersledim cocuk arkada ciglik cigliga , getir diorum olmaz cnm sen gel evine dio neyse ertesi gun annem annesini aradi artik kizim sizle gorusmek istemio dedi bir gorseniz ya kadin laflari hazirlamis bir de annemin yuzune kapadi teli neyse artik gorusmuyorum ohhhhh cok rahatim artik bir de babasi oglum bayramlarda kusluk olmaz demis gelsin elimizi opsun demis suraya bakin ozru kabahatinden beter aklimi peynir ekmekle yemedim ben herkes kenndi yoluna!

Siz birde bnm mevlitimde olanlari bi bilseniz. Dort yildan beri ne zaman guler yuzle kayinvalideme gittimse eve bes karis suratla donuyordum, yine de karsilik vermedim sesimi yukseltmedim aramiz bozulmasin esim uzulmesin diye fakaaaat mevlit gunu patladim neden mi? Akrabalari dolap ve cekmece iclerini karistirdilar, gorumcemin kizi beyaz halima bir bardak logusa serbeti doktu ve gorumcem gordugu halde agzini acipta kusura bakma bile demedi , perdelerim kornislerden cikmis resmen tuller 20 santim cikmis sarkiyorlar , iki gorumcem bnm akrabalarima ters davrandilar , annecigimi terslediler ki bana en cok yardimi dokunan annemdi ! Bebegim 1 ay 10 gun erken geldi sen bebegine bak ben ev temizligini yaparim dedi annem ve yapti kadincagiz bi de ustune ogluma bakti! Kayinvalidem millet icinde beni terslemeye kalkti ve ben en sonunda patladim! Elalem icinde bende onu tersledim gozum karardi resmen! Rezillikmis ayipmis saygisizlikmis hiiiiiic umrumda olmadi !resmen kendi evimde el gibi oldum! Herkes nasil insan bunlar ya dedi onlar icin! Neyse defolup gittiler esim birde onlari savunur tarzda bir tavir takinmaz mi? Tuttum o tulleri kornislerden asagi indirdim ayiplamayin beni 4 yillik birikim bunlar! Esim cikti gitti , Aldim cocugu esyalarimi aldim aradim ben gidiyorum anahtarinizi da ayakkabiiliga biraktim dedim ve ciktim annemde yanimdaydi , giderken arkadan ayak sesleri bir baktim esim kosa kosa gelio annemin elinden cocugu almaya calisio cekistirio resmen anneme dedim anne ver cocugu nasilsa mahkeme bana vericek birak gitsin dedim cocugun mamalari malzemeleri hepsi bende evde hic bisi yok anneme giitim biraz sonra telefon geldi acmadim bi 10 kere aramistir acmadim ya da tersledim cocuk arkada ciglik cigliga , getir diorum olmaz cnm sen gel evine dio neyse ertesi gun annem annesini aradi artik kizim sizle gorusmek istemio dedi bir gorseniz ya kadin laflari hazirlamis bir de annemin yuzune kapadi teli neyse artik gorusmuyorum ohhhhh cok rahatim artik bir de babasi oglum bayramlarda kusluk olmaz demis gelsin elimizi opsun demis suraya bakin ozru kabahatinden beter aklimi peynir ekmekle yemedim ben herkes kenndi yoluna!

Ayrılıyor musunuz yani ciddi ciddi?
Gerçi bu erkekler hiçbir şey haketmiyorlar. İnsan, evliliğim için, gelecek güzel günler için içime atıyım, sineye çekiyim diyor ama kritik durumlarda erkeklerin bir tavrıyla anlıyorsunuz ki değmez! Boşa uğraşmışsın! Allah hakkınızda hayırlısınız versin. Hepsi aynı sanırım erkekler ve aileleri!

Cuma akşamı kaynanam size çay içmeye geliyoruz diye telefon açtı, kim kim geliyosunuz deyince biz bize diye cevap verdi be hey kaynana 22 kişi siz sizeyse bende hiç bişey bilmiyorum, birde sakın bişey hazırlama tokuz diyor utanmadan 2 tepsi börek yaptım, 1 kilo bulgurdan kısır yaptım onlar gelmeden yine de yetmedi, insanlara mahcup oldum, derdi millete beni beceriksiz göstermek, onun tabiriyle dışarlıklı gelinim ya ben :47::47::47::47:

Son düzenleme:
ilk yazı benden gelsin
Ben evlenince kayınvalidemle yanyana dairelerde oturmak zorunda kaldım
ilk başlarda çok farkedemiyorsunuz
Sonra bi baktım sürekli kaynanamlardayız kahvaltıya çağırıyor ordayız
Akşam yemeğine ordayız taa ki gece yatana kadar evimize gidemiyoruz.
Eve sadece yatmadan yatmaya gidiyoruz.
Eşime dedim ya biz yeni evliyiz evimizde vakit geçirelim
Evliliğimizin ilk günlerinin tadına varalım o da tamam nasıl istersen dedi.
Ama rahat huzur veren yok zırt pırt kapı çalar
gitmesen küserler gece eve gidecek oluruz biraz daha oturun diye ısrar kıyamet
bizim kapı açılsa bizden önce kapıya çıkarlar kim geldi nereye gidiyorsunuz
daha neler neler anlatsam roman olur
evliliğimin 2,5 senesini burnumdan getirdiler.:37:
bu kadar olmaz aynı benı anlatıyosun vıcık vıcık sureklı yanyana olmak zorundayız sankı aynı evde yasıyomus gıbı allah yyardımcımız olusn

Ayrılıyor musunuz yani ciddi ciddi?
Gerçi bu erkekler hiçbir şey haketmiyorlar. İnsan, evliliğim için, gelecek güzel günler için içime atıyım, sineye çekiyim diyor ama kritik durumlarda erkeklerin bir tavrıyla anlıyorsunuz ki değmez! Boşa uğraşmışsın! Allah hakkınızda hayırlısınız versin. Hepsi aynı sanırım erkekler ve aileleri!

Yok esim ayrilamam dedi seviyoruz birbirimizi ama acikcasi bende artik o eski sevgi kalmadi cunku hic tepki vermiyor ailesine karsi. Öyle gidiyor iste

Cuma akşamı kaynanam size çay içmeye geliyoruz diye telefon açtı, kim kim geliyosunuz deyince biz bize diye cevap verdi be hey kaynana 22 kişi siz sizeyse bende hiç bişey bilmiyorum, birde sakın bişey hazırlama tokuz diyor utanmadan 2 tepsi börek yaptım, 1 kilo bulgurdan kısır yaptım onlar gelmeden yine de yetmedi, insanlara mahcup oldum, derdi millete beni beceriksiz göstermek, onun tabiriyle dışarlıklı gelinim ya ben :47::47::47::47:

Bizimkide bebek gormeye 4 kisi gelicez dedi yemin ederim 14 kisi geldi,allahtan annecigim tedarikliydi ne uyanik bunlar ya

Yok esim ayrilamam dedi seviyoruz birbirimizi ama acikcasi bende artik o eski sevgi kalmadi cunku hic tepki vermiyor ailesine karsi. Öyle gidiyor iste

canım bebeğin konusunda bişey yazmamışsın çoook merak ettim, o gece bebeği annenin kucağından çekiştirirken sonuç noldu, verdinmi bebeği gittinmi annenlere, bebek noldu babasında mı kaldı o gece..evde mama süt hiçbişey yok demiştin, bebek noldu ayy öldüm meraktan..yaz bişiler lütfen çok üzüldüm bebeğe o yavrucak gözümün önüne geldi...

canım bebeğin konusunda bişey yazmamışsın çoook merak ettim, o gece bebeği annenin kucağından çekiştirirken sonuç noldu, verdinmi bebeği gittinmi annenlere, bebek noldu babasında mı kaldı o gece..evde mama süt hiçbişey yok demiştin, bebek noldu ayy öldüm meraktan..yaz bişiler lütfen çok üzüldüm bebeğe o yavrucak gözümün önüne geldi...

Tmm dedi sen ne istersen o olacak eve gel dedi bende sen bir buraya gel konusalim dedim, bebegimle geldi beni ikna etti tabi bnm sartlarim vardi o sekilde eve dondum yavrumla birlikteyiz yani , bu arada annem aramisti kayinvalidemi demistim ya annem demis kiz artik sizle gorusmek istemiyor yoksa bosanacak , kayinvalideden cvp ; kendiniz bilirsiniz bosanirlarsa bosansinlar!

Kızlar bende kv ile bundan sonra görüşüp görüşmeme konusunda ince bi çizgideym..Benim kv evlendiğim günden beri alttan alta laf sokarak cok incitti az ağlamadım 2 yıllık evliyim daha ama şimdiden cok bunaldım aynı sehirdeyiz ve ben gurbetteyim başlarda sık sık arar sık sık gelirdi ilk zamanlarımı onla geçrdim resmen gittiğimzde yaptığı yemekleri oğlum senn için yaptım derdi hep benim annemse tam tersi..daha sonra yakın zamanda aslında öğretmen gelin istediğini bile söyledi bana cok dokundu hiçbişey diyemedim..hasta oldum acillik 1 hafta yattım gelmedi annem geldi 4 saatlik yoldan bana bakmaya ama o da rahatsızlanıp hastaneye yattı(zaten hasta) o sırada hiç sormadı yemeğin varmı gelimmi diye ve peşinden ben ona gitmedim hiç diye küsüyo oysaki daha annem hast. cıkmadan o sehirdışına gitti bi hoşcakal bile demeden geldi yine aramadı 2 aydr yüzünü bile grmedim en son bendeydi şimdi bayramda görüştk telde(biz sehrdışındaydk) hiçbişey olmamış gibi konuştu bukadar dengesizlik olur mu ya aynı şehrde olmak bile fazla artık özet geçtim ama cok ağlattı beni hiç cevap da veremedim bugüne kadar ama daha görüşmek bile istemiyorum..

arkadaşlar bende çok kötü haldeyim.hemde nişanlıyım biliyomusunuzzz bugün bana yakında oturmak istemiyorum diye açtı ağzını yumdu gözünü demediğini bırakmadı bağırdı çağırdı.ben napayım şimdi söyleyin ne yapmalıyım

Benim 5 - 6 tane kayınvalidem var. Anne,abla,enişte,teyzeler,kuzenler... Benim eşim de tam anlamıyla 5 yaşındaki çocuğun duygusal zekasına sahip , çok korkar annesinden de ablasından da . Düşün telefonu meşgule almaya korkar. Kararlarına, eşime ben tabi ki saygı duyuyorum, ama sadece ben saygı duyuyorum. Ona saygı duyan, onu sallayan kimse yok etrafında, ama o ölüyor kendisine, eşine saygı duymayan ailesi, sülalesi için. Acıyorum haline, üzülüyorum,gülüyorum.Pek bir karmaşığım...

bir an bu yorumu ne zaman yazdım diye dönüp baktım hala durumların aynı mı?

bende 2 aylık evliyimmm ve kayınvaldem ve görümcemden çekiyorum aramızda 13 saatlik bi mesafee var uzağız ama onlar yapıcağını yine yapıyolar telefonda hakaretler küfürler tehdit mesajları ve daha neler neler onlara bugüne karşı bi saygısızlık yapmadım ne derlerse sustumm hep içime attım eşime dahi söylemedimm taa kii hamile olduğumu öğrenip bebeğimi düşürene kadar... doğmamışş bebeğimee beddularr ettilerr inşallahh o bebek düşer evlat yüzüne hasret kalırsınız diyerekk beddularr ettiler analı kızlı ve bebeğimi düşük yapalı 2 hafta olduu... çok kötü durumdayım hamileliğime bile sevinemeden sırf bana yaptıkları için sinirden kanamam başladı ve bebeğimi kaybettimm ... zaten burdaa yalnızımm destek olacaklarınaa halenn bedduaa ediyolarr keşkee hamile olduğumu hiç söylemeseydimm onlaraa babanne ve hala oluyosunuz diye eşimle birlikte telefon açmıştık o günden berii sürekkli beddular ve mesajlar vs.... sevinecekleri yerde o bebekde sende geberirsinde oğluma yeni karı alırım dediler.. lafı fazla uzatmak istemiyorumm kendimii çok kötüü hissediyorumm ne olduğunu anlamaya çalışıyorumm bunların sebebine gelince anlatayımm eşimle birlikte eşimin memleeketine gittik ailesinin yanına hamileymişimm ama hamile olduğumu bilmiyordumm ama şüphee ediyodum farklı değişimler vardı bende hatta kayınvaldemede söylemiştimm inşallahh olur babanne olurumm diyorduu görümcemde inşallahh olur hala olmayı çok istiyodum diye söylüyodu istanbula gidince test yaptırın falan demişti.. neyse bi akşam görümcem beni odasına çağırdı yengee işimizz var gelsene dedii tamam geliyorum dedimm ve eşime yani abisinede yengemle kadınsal bi işimiz var odaya gelme dedi eşimde neler kaynatcaksınız hadi bakalım diye espri yaptı... neysee görümcem pencereyi açtı ve yenge ben sevgilimle buluşmaya gidiyorum ben gelene kadar bu odadan çıkma ve beni idare et dedii pencereden atladığı gibi gitti... neyee uğradığımı şaırdımm çok korktumm ya annesi gelse yada babası çağırsa ben nederimm kimseyee bişeyde söyleyemem başına bişey gelse sorumluluğu bnde kayınvaldemler canıma okurdu... bi ara eşimm geldii kapıyı çaldıı napıyosunuzz hadi gelin içeri demez mii o an ne yapacağımı şaşırdımm tamam dedimm sesin neden öyle ürkek geliyo dedii bndee işimizz varr gitsenee diye eşime terslendimm wallaa soğuk terler aktıı başımdan aşağıyaa görümcemee mesaj çektimm hadii çabuk gel seni soruyolar diyee neyse görümcemm geldii ev 1 kat zeminde yanii pencereden içeri çıkamadıı elimle çekmeye başladımm görümcemi içeri almak için ama olmadı ben zayıf biriyimm görümcemdee maşaşşllahh balık etlii çok ağır o gün onu çekmek için kendimii çok zorladımm ama bi türlüü onu kaldıramadımm iyicee panikk oldumm biri gelecek yeda komşulardan biri görecek diyee o ara kayınvaldem seslendii kapıyıı açın diyee bndee müsait değilimm annee tamam geliyorumm dedimm görümcemde dolabın arkasında merdiven olduğunu söyledii onu getir merdivenle tırmanayım yenge dedii tamam dedimm merdiveni aldım bide nasıl ağır geliyoo bana anlatamam onu pencereye kadar taşıdımm pencereden dışarı merdiveni çıkarmak için verdiğimm mücadeleyi düşününn... neysee görümcem çıktıı girdi odaya bide bana diyoki merdiveni yerine koy ben tuvalete gidiyorumm diyeçıktı odadann çok sinir oldumm neysee o gecee eşimee gitmek istediğimi söyledimm daha başka şeylerde varda onları söylemiyorumm uzun olmasın.. sıkıldımm evimizee gidelimm dedimm eşimee oda bazı şeylerin farkındaydı anlamışş zatenn bulaşık yıkamaktan sıkıldın demi dedi evet dedim bnde neyse sabah oldu kahvaltıda eşim akşama istanbula döneceğimizi söyledii kayınvaldem bi ısrar birazdaha kalın gibilerinden eşimde laf soktu kardeşi için yengesine hiç yardım etmiyoo derin alışık değil bulaşıkyıkamaya dedii... ayrıcaa ya hamileyse zararı olur dedi.. neyse biz geldik istanbula o gün bi test yaptımm hemen başım dönüyodu çünkü anında çift çizgiyi gördümm gerçekten hamileyimmm hemen eşim annesni aradı ve müjdeyi verdi ... ertesi gün biraz kanamam oldu regl oldum sandım test yalnış çıktı galiba dedimm apar topar hastaneye gittik kan testi yapıldı beta hcg değerim 601,86 çıktı 5 haftalık hamile olduğumu öğrendimm mutlu bi şekilde eve geldik aradan 2 saat geçti kanamamm başladıı yine hastaneyegittik doktor muayeneden sonra düşük yapıyosun dedii ve sordu ağır bi şey kaldırdın mı dedi kanaman yoğun geliyo dedi bnde ilk başta hayır dedimm sonra doktor o zaman yapacak bişiy yok bekliceksin 2 gün sonra tekrar kan tahlili için geliceksin dedi bnde çıkmadan ewet kaldırdımm dedimm merdiven kaldırdım dedimm nasıl yani dedii sonra olayı anlattım eşimde sıkıştırınce onada söylemek zorunda kaldımm eşimde o sinirle annesine aradı ve söyledi o gün bugündür beddular ve hakaretler ediyolar banaa .. söyleyin şimdii meğerse eşim annesine söylemiş iş yaptırma hamile olabilir diyee benim haberim yok tabii ki bana eşim yokken bi ton iş yaptılar evi temizlettiler hepsii bilerek yaptıı bebeğimii onlar yüzünden kaybettimm onlardan nefret ediyorumm .... bu istanbuldaa çok yalnızımm izmirden gelin geldim eşim polis istanbulda görev yapıyoo kimseyi tanımıyorumm kayınvaldemler destek olacakları yerdee ohh iyi olmuşş diye halen beddular ediyolarr ne biçim bi aile anlamadımm çok çirkeflermiş eşimdee ailesiyle konuşmuyoo bu olaylardan sonraa ne yapacağımı şaşırdımm artık... :/

Ben de kv den cok cekiyorum.kendisi sag olsun beni hic sevmezdi.zaten o kendinden ve cocuklarindan bAska kimseyi sevmez.En cok ta kizini sever.benim sag duyum saygida kusur etmeyisim sayesinde z bir az saygi gosterir simdilik bana ama yine sevmiyor.kendisi cok kati kalpli cok yalan dolan vardir dilinde bu yuzden kimseye de inanmaz.hep soylediklerimi bi daha kendi kontrol eder,bana da hizmetci muamelesi yapardi.burda soylenen her seyden var kendisin de ailemle gorusmemi kiskanir izin vermez,hamileyken perde bile astirir,her seyime karisir.eskiden Ben de kendisini sevmezdim.bir gun bi yerde "en buyuk intukam affetmektir" diye okudum ve Allaha havale etdim.ha esim de hep anneci cocuk gibi korkar annesinden..neyse yaa

kadın o kadar rahat ki
bir pazar günü zili çalmış bizde duymamışız
yedek anahtarla içeriye girdi
düşünebiliyomusunuz :27::27:
bir telefon aç değilmi kapıyı çaldım duymadınızmı evdemisiniz de
pazar pazar :47::47::47:

yuh diyorum başkada bişey demiyorum. söylenecek çok şey varda büyük konuşmaktan korkarım ben. aman allah muhafaza.

arkadaşlar bende çok kötü haldeyim.hemde nişanlıyım biliyomusunuzzz bugün bana yakında oturmak istemiyorum diye açtı ağzını yumdu gözünü demediğini bırakmadı bağırdı çağırdı.ben napayım şimdi söyleyin ne yapmalıyım

Daha kötüsü olmasın diye yakında oturmayın...

Daha şimdiden rengini belli etmiş..:27: senin çekeceğin var kv'den..:47:
nişanlın arkandamı bu konuda?

Back
X