- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
manyak ki ne manyak tasınamıyoruz durumumuz yok ıkı cocugum var her gun kavga ederdik iki yıldır selam bile vermiyorum aklı yok fikri yok cahil edpsiz köylü
Siz birde bnm mevlitimde olanlari bi bilseniz. Dort yildan beri ne zaman guler yuzle kayinvalideme gittimse eve bes karis suratla donuyordum, yine de karsilik vermedim sesimi yukseltmedim aramiz bozulmasin esim uzulmesin diye fakaaaat mevlit gunu patladim neden mi? Akrabalari dolap ve cekmece iclerini karistirdilar, gorumcemin kizi beyaz halima bir bardak logusa serbeti doktu ve gorumcem gordugu halde agzini acipta kusura bakma bile demedi , perdelerim kornislerden cikmis resmen tuller 20 santim cikmis sarkiyorlar , iki gorumcem bnm akrabalarima ters davrandilar , annecigimi terslediler ki bana en cok yardimi dokunan annemdi ! Bebegim 1 ay 10 gun erken geldi sen bebegine bak ben ev temizligini yaparim dedi annem ve yapti kadincagiz bi de ustune ogluma bakti! Kayinvalidem millet icinde beni terslemeye kalkti ve ben en sonunda patladim! Elalem icinde bende onu tersledim gozum karardi resmen! Rezillikmis ayipmis saygisizlikmis hiiiiiic umrumda olmadi !resmen kendi evimde el gibi oldum! Herkes nasil insan bunlar ya dedi onlar icin! Neyse defolup gittiler esim birde onlari savunur tarzda bir tavir takinmaz mi? Tuttum o tulleri kornislerden asagi indirdim ayiplamayin beni 4 yillik birikim bunlar! Esim cikti gitti , Aldim cocugu esyalarimi aldim aradim ben gidiyorum anahtarinizi da ayakkabiiliga biraktim dedim ve ciktim annemde yanimdaydi , giderken arkadan ayak sesleri bir baktim esim kosa kosa gelio annemin elinden cocugu almaya calisio cekistirio resmen anneme dedim anne ver cocugu nasilsa mahkeme bana vericek birak gitsin dedim cocugun mamalari malzemeleri hepsi bende evde hic bisi yok anneme giitim biraz sonra telefon geldi acmadim bi 10 kere aramistir acmadim ya da tersledim cocuk arkada ciglik cigliga , getir diorum olmaz cnm sen gel evine dio neyse ertesi gun annem annesini aradi artik kizim sizle gorusmek istemio dedi bir gorseniz ya kadin laflari hazirlamis bir de annemin yuzune kapadi teli neyse artik gorusmuyorum ohhhhh cok rahatim artik bir de babasi oglum bayramlarda kusluk olmaz demis gelsin elimizi opsun demis suraya bakin ozru kabahatinden beter aklimi peynir ekmekle yemedim ben herkes kenndi yoluna!
bu kadar olmaz aynı benı anlatıyosun vıcık vıcık sureklı yanyana olmak zorundayız sankı aynı evde yasıyomus gıbı allah yyardımcımız olusnilk yazı benden gelsin
Ben evlenince kayınvalidemle yanyana dairelerde oturmak zorunda kaldım
ilk başlarda çok farkedemiyorsunuz
Sonra bi baktım sürekli kaynanamlardayız kahvaltıya çağırıyor ordayız
Akşam yemeğine ordayız taa ki gece yatana kadar evimize gidemiyoruz.
Eve sadece yatmadan yatmaya gidiyoruz.
Eşime dedim ya biz yeni evliyiz evimizde vakit geçirelim
Evliliğimizin ilk günlerinin tadına varalım o da tamam nasıl istersen dedi.
Ama rahat huzur veren yok zırt pırt kapı çalar
gitmesen küserler gece eve gidecek oluruz biraz daha oturun diye ısrar kıyamet
bizim kapı açılsa bizden önce kapıya çıkarlar kim geldi nereye gidiyorsunuz
daha neler neler anlatsam roman olur
evliliğimin 2,5 senesini burnumdan getirdiler.![]()
Ayrılıyor musunuz yani ciddi ciddi?
Gerçi bu erkekler hiçbir şey haketmiyorlar. İnsan, evliliğim için, gelecek güzel günler için içime atıyım, sineye çekiyim diyor ama kritik durumlarda erkeklerin bir tavrıyla anlıyorsunuz ki değmez! Boşa uğraşmışsın! Allah hakkınızda hayırlısınız versin. Hepsi aynı sanırım erkekler ve aileleri!
Cuma akşamı kaynanam size çay içmeye geliyoruz diye telefon açtı, kim kim geliyosunuz deyince biz bize diye cevap verdi be hey kaynana 22 kişi siz sizeyse bende hiç bişey bilmiyorum, birde sakın bişey hazırlama tokuz diyor utanmadan 2 tepsi börek yaptım, 1 kilo bulgurdan kısır yaptım onlar gelmeden yine de yetmedi, insanlara mahcup oldum, derdi millete beni beceriksiz göstermek, onun tabiriyle dışarlıklı gelinim ya ben![]()
Yok esim ayrilamam dedi seviyoruz birbirimizi ama acikcasi bende artik o eski sevgi kalmadi cunku hic tepki vermiyor ailesine karsi. Öyle gidiyor iste
canım bebeğin konusunda bişey yazmamışsın çoook merak ettim, o gece bebeği annenin kucağından çekiştirirken sonuç noldu, verdinmi bebeği gittinmi annenlere, bebek noldu babasında mı kaldı o gece..evde mama süt hiçbişey yok demiştin, bebek noldu ayy öldüm meraktan..yaz bişiler lütfen çok üzüldüm bebeğe o yavrucak gözümün önüne geldi...
Benim 5 - 6 tane kayınvalidem var. Anne,abla,enişte,teyzeler,kuzenler... Benim eşim de tam anlamıyla 5 yaşındaki çocuğun duygusal zekasına sahip , çok korkar annesinden de ablasından da . Düşün telefonu meşgule almaya korkar. Kararlarına, eşime ben tabi ki saygı duyuyorum, ama sadece ben saygı duyuyorum. Ona saygı duyan, onu sallayan kimse yok etrafında, ama o ölüyor kendisine, eşine saygı duymayan ailesi, sülalesi için. Acıyorum haline, üzülüyorum,gülüyorum.Pek bir karmaşığım...
kadın o kadar rahat ki
bir pazar günü zili çalmış bizde duymamışız
yedek anahtarla içeriye girdi
düşünebiliyomusunuz
bir telefon aç değilmi kapıyı çaldım duymadınızmı evdemisiniz de
pazar pazar![]()
arkadaşlar bende çok kötü haldeyim.hemde nişanlıyım biliyomusunuzzz bugün bana yakında oturmak istemiyorum diye açtı ağzını yumdu gözünü demediğini bırakmadı bağırdı çağırdı.ben napayım şimdi söyleyin ne yapmalıyım
arkadaşlar bende çok kötü haldeyim.hemde nişanlıyım biliyomusunuzzz bugün bana yakında oturmak istemiyorum diye açtı ağzını yumdu gözünü demediğini bırakmadı bağırdı çağırdı.ben napayım şimdi söyleyin ne yapmalıyım