ha ha ,,, açamadım,,
2 haftalık lohusayken geldiler,,, az kaldılar,,, perşembe geldiler, salı gittiler,,,,
ve aynen burada yazdığım gibi bütün işler bana kaldı,,,, kp bir kanepede yattı, kv bir kanepede yatıı bende sandalyenin tepesinde bekledim,,,
haftasonu zehirlendim,,, Kv tutturdu sinirden oldu bu diye,,, eşimin rengi attı,,, tabiii gıda zehirlenmesi ikna etmek zorunda kaldım,,, neyse ogün eşim pişirdi yemeği,,, normalde bütün yemekleri, misafir geleceğinde temizliği v.s. ben yaptım,,, * bu arada ben güzel yemek yaparım,, ama yaptığım yemeklerin hepsi o kadar kötü oldu ki,,, gerçekden kasıt yokdu*
bu arada KP sürekli yatak odama daldı bebeği emzirirken,, bebek acıkdığında adam meme istiyor meme diyor,,, ben utanıyorum,, sütüm azaldı,,,,
birde kv bebeğime tarçın vermek istedi oğlu hayır deyince bozuldu,,, ama salladı oğlumu,, uğaraşamadım,,,,,
o zaman ki yorgunluğumu kelimelerle anlatamam,,,,
bizde bir laf vardır lohusanın elinden yemek haramdır diye,,,,,,,, bu kadının kanaması olduğu için değil,, o 40 gün kadının anca kendine yeticek enerjisi dermanı vardır diye,,,
ne diyeyim,,, neyse ki az kaldılar,,, sütüm yerie geldi çok şükür,,,,