Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay çok tatlısın ya ilahi :roflol:valla ben anne baba derim ama siz diye hitap ediyorum kayınpederime saygımdan siz diyorum kayınvalideme ise mesafe koymak istediğimden
ben nişanlandıktan sonra demiştim anne baba ama alışmak zaman aldı refleks haline gelmemeişti daha hatta nişanımdan kısa bir süre sonra babannem vefat etti cenazeden sonra babannemin evindeydik kalabalıktı da babam beni görüp baban nerde kızım diyince bir an babam üzüntüsünden beni tanımadı sanıp teleşlanmıştım meğer kayınpederimi soruyormuşyüzümün ifadesini görünce salih beyi soruyorum diye kızdıydı :) ne bileyim ben zaten kafam dağınıktı :)
ay yazını okuyalı kaç dakika geçti durup durup gülüyorum iyi mi delikafadulden kaydirigubbakcemile3valla ben anne baba derim ama siz diye hitap ediyorum kayınpederime saygımdan siz diyorum kayınvalideme ise mesafe koymak istediğimden
ben nişanlandıktan sonra demiştim anne baba ama alışmak zaman aldı refleks haline gelmemeişti daha hatta nişanımdan kısa bir süre sonra babannem vefat etti cenazeden sonra babannemin evindeydik kalabalıktı da babam beni görüp baban nerde kızım diyince bir an babam üzüntüsünden beni tanımadı sanıp teleşlanmıştım meğer kayınpederimi soruyormuşyüzümün ifadesini görünce salih beyi soruyorum diye kızdıydı :) ne bileyim ben zaten kafam dağınıktı :)