Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim eşimde hiç öyle bişi olmadı yaa çok benimsedi ailemii çokta sevdiğini biliorumm ailemde eşimi çok sever karşılıklı herşeyy tek taraflı olsa mutlaka bi sorun çıkr die düşünüorum
bn nişanlıyken başladım isimleriyle birlikte anne baba demeye.Kayınpederim iyi bi insan ama.eşimin annesine her ne kdr anne desemde içimden gelerek demiyorum.yaptıklarından dolayı...
Yeni evleneceklere tavsiyem ismiyle anne demeye başlayın en uygunu bu oluyor.
Eşinizin annesi ilk tanıdığınız kadar tatlı kalmıyor, sizde "anne" demiş bulunuyorsunuz ve artık değişmiyor.
Kaynananıza kayınpederinize ilk ne zaman nerde ( yüzyüze Telefonda) anne baba dediniz
Zor geldi mi ne hissettiniz
Demeyenler vardır Başta ben :lepi: Neden demiyorsunuz
Ben demiyorum çünkü layık değiller bana annelik babalık yapmadılar
Canım ben daha hiç anne yada baba demedim kendilerine.Aslında çok iyi kalpli,yüreği temiz insanlar ama birtürlü içimden gelmiyor gerçekten kendi annem ve babam dışında birisine anne yada baba demek.Yapmacıkta olsun istemiyorum yani o yüzden Aynur teyze Halil amca diyorum çok nadir de aynur anne halil baba demişimdir.Eşime de mesela hiç bir şey demedim o benimkilere anne-baba diyebiliyo ama eğer demeseydi de sorun cıkarmazdım zorla dedirttirecek değilim ya benim için çokta önemli bir şey değil yani saygıda kusur etmesin yeter..
kayınvalideme "siz" diyorum:) "X anne" bile demek istemiyorum.. hiçbir sorun yok gayet iyi biri aramızda iyi ama istemiyorum hoşuma gitmiyor.. "siz" demenin tek kötü yanı seslenemiyorum:))) ben de yanına gidip konuşuyorum:) zaten yılda 10 kere görüyorum:) ben hiç "anne" demedim hayatımda diyince bi garip oluyor sanki ağzıma yakışmıyor komik oluyor..
kayınvalideme "siz" diyorum:) "X anne" bile demek istemiyorum.. hiçbir sorun yok gayet iyi biri aramızda iyi ama istemiyorum hoşuma gitmiyor.. "siz" demenin tek kötü yanı seslenemiyorum:))) ben de yanına gidip konuşuyorum:) zaten yılda 10 kere görüyorum:) ben hiç "anne" demedim hayatımda diyince bi garip oluyor sanki ağzıma yakışmıyor komik oluyor..
bi kere çok mecbur kaldım seslenmem lazım "anneiei" gibi bişey çıktı ağzımdan :) herkes şok olmuş aynı anda dönüp baktılar.. herkes seda ne zaman anne diyecek onu bekliyormuş sanki.. bi utandım.. bi daha da demedim zaten :) sahte anne-kız olmaktansa samimi gelin-kaynana olmak daha güzel :)
bi kere çok mecbur kaldım seslenmem lazım "anneiei" gibi bişey çıktı ağzımdan :) herkes şok olmuş aynı anda dönüp baktılar.. herkes seda ne zaman anne diyecek onu bekliyormuş sanki.. bi utandım.. bi daha da demedim zaten :) sahte anne-kız olmaktansa samimi gelin-kaynana olmak daha güzel :)
Hahahaha dejavu oldum aynı durum bende de olmuştu ilk ve son deyişimdi o zaten..Evleneli 3,5 yıl oluyor hala kendi annem bile der Nisan bi kere anne dediğini duyayım şu kadına diye gıcık oluyorum valla
Bana çok saçma geliyor.Benim bir annem babam var zaten.Niye doğumuma büyümeme bir katkısı olmamış, kazık kadar kadınken tanıştığım iki insana anne baba diyeyim ki? Annem de bana karşı çok katıdır bu konuda. ''Kayınvalidene 'anne' demeyeceksin kızım.'Siz' de yeter,ben istemiyorum demeni,'' diyor.Karşı çıkmıyorum ''Peki annecim demem'' diyorum ben de.. İleride kocamın benim aileme ''anne baba'' demesini de istemiyorum.Yapmacıklıktan başka bir şey gibi gelmiyor bana. Yani nerden kocamın anne babası oluyorlar ?Ben rahatsız olurum demesinden. Annem de geçenlerde laf arasında ''Söyle ileride kocan olacak adama bana anne falan demesin'' diye tatlı sert azarlamıştı canım annem