- 26 Eylül 2010
- 17.562
- 32.876
- 798
Ay bunlar çok güzel.
Nerden bulabilirim.k.v. alıyim bende
Hatta kendime de alıyım :)
Butik sabun yapanlar yapıyor:) hatta baktım forumda da konu açanlar olmuş bu sene bunlar moda olmaya başladı:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bunlar çok güzel.
Nerden bulabilirim.k.v. alıyim bende
Hatta kendime de alıyım :)
Özelden yolluyorum bekle .. =)
evet çiçek netten pahalı oluyor. kimseden net bi fikir çıkmadı. ben sabahtan beri bakıyorum nete. en sonunda 2li kahve fincanlarına karar verdim şu osmanlı motifli olanlardan. sizce nişanlı biri olarak bana uygun mudur bu?
açıkçası çiçeğe dünyanın parasını vermektense kullanacakları birşey almayı düşünüyorum anneme gold case'in nevresim takımları çok güzel beğenmişti kvye de günlük yatak örtüsü tarzı birşey almayı düşünüyorum ama yeni fikirlere bende açığım takipteyim kızlar![]()
Güzel olur..
İnternette bir bilindik sitede var.Orada var canım
Fiyatta uygun hem..
aa evet onlar hem çok şık hemde güzel bir hediye olur bence uygun olur abartmaya gerek yok zaten ilerleyen yıllarda bolca alacaksın bizim gibi![]()
Kızlar henüz sevgili aşamasındayız fakat sevgilimin annesiyle baya samimiyiz günlerdir düşünüyorum acaba anneler gününde ona ne alabilirim diye yardımcı olursanız çok sevinirim:)
Ya konu açacaktım ama burda varmış. Lütfen bi fikir verin bana da? Konu sahibi naptın ne aldın sen? Benim kv farklı şehirde. Nişanlıyım özle bişi olsun istiyorum kıyafet çanta tarzı şeyler değil. Bide 65 yaşında kadın. ikili gümüş kahve fincan takımı olur mu ki? İlk kez alıcam özel bişi de olsun istiyorum şöyle bakınca beni ansın falan diye. Nişanlım çiçek alma dedi :26:![]()
Ben hediyemi buldum fincan takımı aldım yaşına uygun güzel bişey bulabilirsinn😊😊
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben kayınvalideme fincan takımı alsam beni öldürür herhalde![]()
Neden ki?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım benim sevgilimin annesi kapalı ona ilk anneler gününde güzel bi eşarp almıştım , eğer senin sevgilinin annesi de kapalıysa bence çok ideal bi hediye olacaktır
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
6 lı olanlardan mı 2li olanlardan mı? ben de almayı düşünüyorum 2li olarak :26: