Kaynanaya anneler günü hediyesi

Renkli kokulu sepette sabun buketleri var onlar çok hoşuma gidiyor benim de...

Bunlar cok guzelmis canim nerde satiliyor bunlar hangi sitede kendime alayim

Ben kaynanama tansiyon aleti yada kati meyve sikacagi alacagim annemde fakir darky elektrikli supurge alacagim netten.bence sevgiline sorsan canim ihtiyaci olan biseyi alsan.ama su sabunlu seyler cok guzel ve degisik buda olur guzel bir saksida cicekte.

Soruyorum içinden ne geliyosa onu al diyo ilk defa alıyorum bide oda bişey söylemiyo aklımda gömlek tarzı bişey vardı ama çok sıradan geldi birden

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Soruyorum içinden ne geliyosa onu al diyo ilk defa alıyorum bide oda bişey söylemiyo aklımda gömlek tarzı bişey vardı ama çok sıradan geldi birden

bence kıyafet alma canım olmaz begenmez sonucta zevkini tam anlamıyla bilemezsin.ondan mutfak esyası yada bu tarz süs seyleri yada arkadasın yaptıgı gibi gösterişli bir cicek alabilirsin hem soran olursa gelinim aldı der hosuna gider yani.nette hersey daha ucuz ben netten alıp adresine yollatıcam

Kızlar sabun buketi yazarsanız yapanlar var baya:) ben de öyle özel birini tanımıyorum ama arkadaş atmıştı bu fotoyu bana, o da anneler gününe yaptırıyormuş.

Ben çift kişilik nevresim takımı beğendim taç tan onu alicam kv ye..

Kızlar arastırdım biraz hediyesoleni diye bi yerde var bu sabunlar fiyatı 64 tl

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Henüz sevgilisiniz... Hediyeye gerek yok. Hediyeden ziyade o kadar samimiyete gerek yok aslında...
Arayın, güzelce kutlayın..
İş resmiyete binerse ufak tefek bir şeyler alırsınız, ama daha şimdiden tüm bunlar için erken bence:ssz:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya konu açacaktım ama burda varmış. Lütfen bi fikir verin bana da? Konu sahibi naptın ne aldın sen? Benim kv farklı şehirde. Nişanlıyım özle bişi olsun istiyorum kıyafet çanta tarzı şeyler değil. Bide 65 yaşında kadın. ikili gümüş kahve fincan takımı olur mu ki? İlk kez alıcam özel bişi de olsun istiyorum şöyle bakınca beni ansın falan diye. Nişanlım çiçek alma dedi :26::14::14::14::14::14::14:

Ben de henüz sevgiliyim sözüm sene sonunda imşallah. Hediye almayı düşünöüyorum evine yelken çiçeği veya orkide göndermek istiyorum üzerine not olarak ne yazsam acaba samimiyetmz çok yok ama 1 kez tanşmya 1 kez de bayramda gittim öyle muhabbet edildi. Bir kez de çok şiddetli kavga etmiştik sevgilimle napıyosunuz diye aradı oğlm seni çok seviyo niye üzüyosun vs dedi. O yüzden pek samimi olmadm çektm kendmi. Fakat anne sonucta içimden geliyor ama karta ne yazsam bilemedim " anneler gününüz kutlu olsun ellerinizden öperim. Saygı ve sevgilerimle uygun mudur

sevgili aşamasındaysanz bence üstünüze vazife değil.
ben kadının yerinde olsam yalakalık yaptığını düşünürdüm. sen hele bir evlen daha çoookkk alırsın.

sevgili aşamasındaysanz bence üstünüze vazife değil.
ben kadının yerinde olsam yalakalık yaptığını düşünürdüm. sen hele bir evlen daha çoookkk alırsın.

Hediye değil ama bir çiçek yollansa hoş olmaz mı acaba. Babası erik seviyrum mesela çok ağacta olunca toplamş yollamş sevdiğim bi yiyecek olursa ewde yapılnca yollarlar. Orkide diye düşündüm ewe gitmeden not yazıp çiçekçiyle yollasam

açıkçası çiçeğe dünyanın parasını vermektense kullanacakları birşey almayı düşünüyorum anneme gold case'in nevresim takımları çok güzel beğenmişti kvye de günlük yatak örtüsü tarzı birşey almayı düşünüyorum ama yeni fikirlere bende açığım takipteyim kızlar :34:

daha sevgilisiniz ne hediyesi. çok hevesliymiş gibi. evlenince daha neler neler alcaksın. yeni yeni icatlar çıkıyor.

bnede fkir almak için girdim maşallah neler neler konusulmusss ama hala aklımda bi hedeiye yok eşimle pasta yaptırıp gidecektik ama eşiminde işi cıktı bende arar kutlarım sanırım tek gidemeyecegime göre

Hediye değil ama bir çiçek yollansa hoş olmaz mı acaba. Babası erik seviyrum mesela çok ağacta olunca toplamş yollamş sevdiğim bi yiyecek olursa ewde yapılnca yollarlar. Orkide diye düşündüm ewe gitmeden not yazıp çiçekçiyle yollasam

Bence erik seviyorsun diye bahçesinden toplayıp göndermesi başka bir durum…bu anneler günü aslında gereksiz bir gün.. ama sizin aranızda bir resmiyet olmadığından çok ağır kalır. Böyle kendini aileden sanan kızlar gibi gereksiz bir yaptırım gibi olur. Ama arayabilirsin hal hatır sorup, araya da onu sıkıştırırsın.
Hem senden çok fazla beklentisi olmaz peşin olarak başından.
Şahsi düşüncem..

Bende 6 yıllık evliyim.her sene bişeyler alıım kv.me.o alişveriş yapıp bana gelmişti.benim fritozumde yoktu.kızartma tenceresı almiş bana vermişti.şimdi hala onun yok bende schafer sen beğendim onu alıcam..gerek yoktu diyecektir ama olsun.o bana cok yardımcı oluyor kızımı büyütürken.şuan bile kızımla Park'ta oyun oynuyor.ben size yazarken

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

açıkçası çiçeğe dünyanın parasını vermektense kullanacakları birşey almayı düşünüyorum anneme gold case'in nevresim takımları çok güzel beğenmişti kvye de günlük yatak örtüsü tarzı birşey almayı düşünüyorum ama yeni fikirlere bende açığım takipteyim kızlar :34:

evet çiçek netten pahalı oluyor. kimseden net bi fikir çıkmadı. ben sabahtan beri bakıyorum nete. en sonunda 2li kahve fincanlarına karar verdim şu osmanlı motifli olanlardan. sizce nişanlı biri olarak bana uygun mudur bu?

Back
X