Kaynanaya yakin oturmak mi aman

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.836
1.746
133
40
İki bucuk yildir oturuyorum ama o kadar pisman oldum ki butun sinirlerim alt ust. Ayni binadayiz. Çocuk dogduktan sonra buraya tasinmak gibi bir hatam oldu. Herkes uzaktan iyimis bence . Tasinmadan once yemekleri bir yemeyiz dedigimiz halde ve tm dedigi halde surekli bir yemek istedi. Kalabalik aile sayilirlar 5 kisiler. Kayinbabam cocuklar vs. Tasindik tutturdu niye bizle yemiyonuz diye birde kiziyo hayir deyimce niyeeee diyo bana . Niye her aksam sizde olacagim mecbur muyum sanki. Esimle tartisip durdum evde. İkidebir kapi caliyo guler yuzlu gibi davranir surekli evimi inceler arkamdan daginik demis kulagima geldi. Surda bir arkadas edindim kendimi o kadar iyi anlasiyoruz onu kiskando varmi boyle birsey durduk yerde arkadasimi kotuluyor yok asuresi hic guzel.olmamis yok goruyom ben cocugunun cok.pesinde kosuyo yok surekli parktalar. Abuk sabuk kotulemeye calisiyo. Ya evimde cocuklarimla ilgilencem pskolj bozuldu artik ikidebir geliyo yada surekli cagryo. Bide oyle bi samimiyetsiz ki yani bana karsi yuzume guler gibi yapiyo. Ev bulduk gibi okulu bahane ettim ins tasinirimlz hayirlisiyla sag salim

Son düzenleme:
Siz bunlari yasarken esiniz armutmu topluyor ya bu konulari okudukca delleniyorum vallla billa. Kaynana mevzularinda siniri koymasi gereken kisi eşlerdir, boyle silik anasinin her yaptigina eyvallah karisina hep ezik muamelesi yapan adamlardan nefret ediyorum ya o zaman niye evlenip baskasinin gunahina giriyosunuz madem oyle ananizla yasasaydiniz.
Bacim sen kocanla konus gerekirse sinir krizi gecir yani ordan tasinin.

Bir ablam var onun ardarda olmuş kızıyla oğlu ailelere yakın olalım yardım ederler demişler başka ev tutacakları gün kp karşı daireleri boşalmış buraya taşının demiş on senedir karşılıklı oturuyorlar kapısını açsa hemen kaynanası açar karşıdan çok fena bence...

Ben evli olmamakla birlikte alt katimda ev sahibimle.oturmustum aman aman taşındım kurtuldum o günden sonra ev arama konusunda "ev sahibi ile ayni semt hatta sehirde bile olmamalıyız " diye bir kriter koydum. Aynısı evlenince kayinaile.icin de geçerli. Çat kapı misafir de sevmedigim için ben coktan adamin ya başını yemistim.ya bosamistim. Bunun sabirla.alakasi yok tamamen kisisel.alana müdahele oluyor maalesef.
Kaçın kurtulun esinize de şartlar koşun aile de olsa sınırlarını bilmeliler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…