Aynı evde yaşıyorumİki bucuk yildir oturuyorum ama o kadar pisman oldum ki butun sinirlerim alt ust. Ayni binadayiz. Çocuk dogduktan sonra buraya tasinmak gibi bir hatam oldu. Herkes uzaktan iyimis bence . Tasinmadan once yemekleri bir yemeyiz dedigimiz halde ve tm dedigi halde surekli bir yemek istedi. Kalabalik aile sayilirlar 5 kisiler. Kayinbabam cocuklar vs. Tasindik tutturdu niye bizle yemiyonuz diye birde kiziyo hayir deyimce niyeeee diyo bana . Niye her aksam sizde olacagim mecbur muyum sanki. Esimle tartisip durdum evde. İkidebir kapi caliyo guler yuzlu gibi davranir surekli evimi inceler arkamdan daginik demis kulagima geldi. Surda bir arkadas edindim kendimi o kadar iyi anlasiyoruz onu kiskando varmi boyle birsey durduk yerde arkadasimi kotuluyor yok asuresi hic guzel.olmamis yok goruyom ben cocugunun cok.pesinde kosuyo yok surekli parktalar. Abuk sabuk kotulemeye calisiyo. Ya evimde cocuklarimla ilgilencem pskolj bozuldu artik ikidebir geliyo yada surekli cagryo. Bide oyle bi samimiyetsiz ki yani bana karsi yuzume guler gibi yapiyo. Ev bulduk gibi okulu bahane ettim ins tasinirimlz hayirlisiyla sag salim
Böyle şeyler yaşamamak için evi uzak tuttumİki bucuk yildir oturuyorum ama o kadar pisman oldum ki butun sinirlerim alt ust. Ayni binadayiz. Çocuk dogduktan sonra buraya tasinmak gibi bir hatam oldu. Herkes uzaktan iyimis bence . Tasinmadan once yemekleri bir yemeyiz dedigimiz halde ve tm dedigi halde surekli bir yemek istedi. Kalabalik aile sayilirlar 5 kisiler. Kayinbabam cocuklar vs. Tasindik tutturdu niye bizle yemiyonuz diye birde kiziyo hayir deyimce niyeeee diyo bana . Niye her aksam sizde olacagim mecbur muyum sanki. Esimle tartisip durdum evde. İkidebir kapi caliyo guler yuzlu gibi davranir surekli evimi inceler arkamdan daginik demis kulagima geldi. Surda bir arkadas edindim kendimi o kadar iyi anlasiyoruz onu kiskando varmi boyle birsey durduk yerde arkadasimi kotuluyor yok asuresi hic guzel.olmamis yok goruyom ben cocugunun cok.pesinde kosuyo yok surekli parktalar. Abuk sabuk kotulemeye calisiyo. Ya evimde cocuklarimla ilgilencem pskolj bozuldu artik ikidebir geliyo yada surekli cagryo. Bide oyle bi samimiyetsiz ki yani bana karsi yuzume guler gibi yapiyo. Ev bulduk gibi okulu bahane ettim ins tasinirimlz hayirlisiyla sag salim
Ahahahaha onu bende yaptım bendeArada bir cinnet geçirmek herşeyi çözer, tecrübeyle sabittir ...
Benimki öyle de demedi , cinnet kocamda ise yaradıAhahahaha onu bende yaptım bendehatta eşime aman sakın karını sinirlendirme, siniri çok kötü demiş.. Eşim de ne yaptın sen öyle demişti bana
İnşaallah en kısa zamanda bir ev bulup taşınırsınız konu sahibi arkadaş... Ve tabi bizde
Aynı evde yaşıyorum
Benimki de öyle canm günde 7 kere bana geliyor :/İki bucuk yildir oturuyorum ama o kadar pisman oldum ki butun sinirlerim alt ust. Ayni binadayiz. Çocuk dogduktan sonra buraya tasinmak gibi bir hatam oldu. Herkes uzaktan iyimis bence . Tasinmadan once yemekleri bir yemeyiz dedigimiz halde ve tm dedigi halde surekli bir yemek istedi. Kalabalik aile sayilirlar 5 kisiler. Kayinbabam cocuklar vs. Tasindik tutturdu niye bizle yemiyonuz diye birde kiziyo hayir deyimce niyeeee diyo bana . Niye her aksam sizde olacagim mecbur muyum sanki. Esimle tartisip durdum evde. İkidebir kapi caliyo guler yuzlu gibi davranir surekli evimi inceler arkamdan daginik demis kulagima geldi. Surda bir arkadas edindim kendimi o kadar iyi anlasiyoruz onu kiskando varmi boyle birsey durduk yerde arkadasimi kotuluyor yok asuresi hic guzel.olmamis yok goruyom ben cocugunun cok.pesinde kosuyo yok surekli parktalar. Abuk sabuk kotulemeye calisiyo. Ya evimde cocuklarimla ilgilencem pskolj bozuldu artik ikidebir geliyo yada surekli cagryo. Bide oyle bi samimiyetsiz ki yani bana karsi yuzume guler gibi yapiyo. Ev bulduk gibi okulu bahane ettim ins tasinirimlz hayirlisiyla sag salim
Bazı erkekler çok bencil ya , empati yoksunları, kendisi bi düşünsün hayal etsin bakalım o sizin ailenizle böyle olsa durur muydu sanki biz ağaç kavuğundan çıktıkKurmuyor ona kalsa sorun yok ne olcakmis her gun annesiyle goRussem.
Bizim hikaye uzun mecbiyet sadeceAaaaa ciddimi tasinin madem
Nereli esinizin ailesi? Beraber otururken sizden kira aldilar mi? Esinizin gelir durumu nasil? Aile gecindiremeyecek durumda miydi? Alisveris ve giderleri siz mi karsiliyordunuz aile olarak yoksa es aileniz mi?Siz calisiyor musunuz mesleginiz nedir? Cocugunuza baktilar mi? Bunlar onemli. Bu detaylari bilmeden “tuuuu ne bicim kaynanan var” diyemem. Benim cevremde beraber yasayanlarin hepsi mutlu. Kkda gordum beraber oturan veya yakin oturanlarin sorunlarini.İki bucuk yildir oturuyorum ama o kadar pisman oldum ki butun sinirlerim alt ust. Ayni binadayiz. Çocuk dogduktan sonra buraya tasinmak gibi bir hatam oldu. Herkes uzaktan iyimis bence . Tasinmadan once yemekleri bir yemeyiz dedigimiz halde ve tm dedigi halde surekli bir yemek istedi. Kalabalik aile sayilirlar 5 kisiler. Kayinbabam cocuklar vs. Tasindik tutturdu niye bizle yemiyonuz diye birde kiziyo hayir deyimce niyeeee diyo bana . Niye her aksam sizde olacagim mecbur muyum sanki. Esimle tartisip durdum evde. İkidebir kapi caliyo guler yuzlu gibi davranir surekli evimi inceler arkamdan daginik demis kulagima geldi. Surda bir arkadas edindim kendimi o kadar iyi anlasiyoruz onu kiskando varmi boyle birsey durduk yerde arkadasimi kotuluyor yok asuresi hic guzel.olmamis yok goruyom ben cocugunun cok.pesinde kosuyo yok surekli parktalar. Abuk sabuk kotulemeye calisiyo. Ya evimde cocuklarimla ilgilencem pskolj bozuldu artik ikidebir geliyo yada surekli cagryo. Bide oyle bi samimiyetsiz ki yani bana karsi yuzume guler gibi yapiyo. Ev bulduk gibi okulu bahane ettim ins tasinirimlz hayirlisiyla sag salim
Evet valla dedik zaten ev ariyoruz da evde bulunmuyo malesef hemenEşin kafayı yemiş cinnet falan geçiririm ben olsam çok net ve sert olman lazım. Rest çekeceksin ya burdan taşınırız ya da bu iş biter diye
SaolHayırlı olsun.Umarım yeni eviniz evliliğinizde bir milat olur...
Ben bir surat asarım 5 metre yakınıma yaklaşmak istemez kimseİki bucuk yildir oturuyorum ama o kadar pisman oldum ki butun sinirlerim alt ust. Ayni binadayiz. Çocuk dogduktan sonra buraya tasinmak gibi bir hatam oldu. Herkes uzaktan iyimis bence . Tasinmadan once yemekleri bir yemeyiz dedigimiz halde ve tm dedigi halde surekli bir yemek istedi. Kalabalik aile sayilirlar 5 kisiler. Kayinbabam cocuklar vs. Tasindik tutturdu niye bizle yemiyonuz diye birde kiziyo hayir deyimce niyeeee diyo bana . Niye her aksam sizde olacagim mecbur muyum sanki. Esimle tartisip durdum evde. İkidebir kapi caliyo guler yuzlu gibi davranir surekli evimi inceler arkamdan daginik demis kulagima geldi. Surda bir arkadas edindim kendimi o kadar iyi anlasiyoruz onu kiskando varmi boyle birsey durduk yerde arkadasimi kotuluyor yok asuresi hic guzel.olmamis yok goruyom ben cocugunun cok.pesinde kosuyo yok surekli parktalar. Abuk sabuk kotulemeye calisiyo. Ya evimde cocuklarimla ilgilencem pskolj bozuldu artik ikidebir geliyo yada surekli cagryo. Bide oyle bi samimiyetsiz ki yani bana karsi yuzume guler gibi yapiyo. Ev bulduk gibi okulu bahane ettim ins tasinirimlz hayirlisiyla sag salim
Benim.kaynanam uyanik fena birisi. Yardim bekler tabi hele etmedin mi hazirciya cikar adimiz bende kucuk bebek varken bile yardima cagirirdi salatayi yaptirir mutlak .yardim bekler yani. Balik aliyolar mesela yap ye kendiniz o bizi de cagiriyo tamam da benim cocugum kucuk durmuyor bunu biliyor hem cagiriyor hem yardim bekliyor... Elim bos degilki sac boregi yapcakmis bir gun mesaj cekiyo bana borek yapalim.bugun diye direk emri vaki yani sinir oldum gitmedim mesaji gormezden geldim. kapiya torununu yollamis yengemi yardima cagiriyo babannem diye esime... Esimde cocukla yardim olmuyo dedi kizdi. Anlayis sifir asla hazirci degilimdir tam tersi surekli yardim ederim ama cocugum kucukken durmadimi cocugum icime sinmiyor ona gidip yardim etmek..Bende yardım ederim tabi yani sağolsun kayınvalidem öyle bı beklenti içinde değil ama bende yan gelip oturmam yani yeri gelir ben hazırlarım bugün bende yiyelim yada onun evinde yaoatim istediğim yemeği... herşey karşılıklı saygıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?