Kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı

Bir kaynana düşünün ki sizin gibi guler yuzlu merhametli birinin icinden sacini basini yolma hissi uyanditsin. Burada yazilanlardan fazlasi yok eksigi var. Bu kadin bir gun cildirtacak. Konu sahibi demiş ya cahille ugrasmak zor diye. Aynen kardesler. Beni kinamayin ama bu kadini hem sevmiyorum hemde nefret ediyorum. Koca iyi olmasa cekilmez. Kaynanasi olmayanlar cok sansli...

eşinin annesi sonuçta saygi gosteriyorsan problem yok kimse kimseyi sevmek zorunda degil :KK69:

Bende kaynanama yakin oturuyorum evliligimizin ilk gunu sabah cikip gelmisti cok sinir olmuştum birde esim anahtar vermisti kapiyi acip acip giriyodu zile basmayi bilmiyodu şimdi Allahtan kalmadı böyle huylari

Kzlar cldirmak izereym ya teyzeme geln geldm iki senedir birlik toryoruz laf sokmalarndna bezdm cldiriyorm artk ya kocamlada aramda sornlar var knsmazsam hepten patlcam vallahi artk kocamida brakip gitmek gelyo icimden artk duramyorm ya

Yanlız değilsin canım.. Enerjini emiyor bazıları doğru . uzak durmaya çalış eşin de seninleyse zaten önemli değil

Yanlız değilsin canım.. Enerjini emiyor bazıları doğru . uzak durmaya çalış eşin de seninleyse zaten önemli değil

Esme ben anlattgm zaman beni hakli blr ama snra anasi laflarinin hepsni cevirir dedjlerni bi guzel kivirir snra kocam da beni haksizblur baskalarnin yannda surekli laf skmasndan bezdm artk ya dayancak halm kalmadu esmle zaten hep buyuzden kavga edyoruz artk ayrlmayi bile dusunyorm ha yapamiyorm b kadnla allahim nasl blyosa ole etsn bnu insallah ettiklerni bulur

Esme ben anlattgm zaman beni hakli blr ama snra anasi laflarinin hepsni cevirir dedjlerni bi guzel kivirir snra kocam da beni haksizblur baskalarnin yannda surekli laf skmasndan bezdm artk ya dayancak halm kalmadu esmle zaten hep buyuzden kavga edyoruz artk ayrlmayi bile dusunyorm ha yapamiyorm b kadnla allahim nasl blyosa ole etsn bnu insallah ettiklerni bulur

erkeklerin büyük çoğunluğu anneleri ile eşlerinin arasındaki dengeyi köprüyü adına her ne deniyorsa dengede tutamıyo. Olgun olan Adam annesinin bu şekilde konuşmasına eşini rencide etmesine izin vermez. Kadın da ben kaynanalık yapıcam analık derse problem başlıyor aslında.. Mazlum ahı alandan çıkar aheste aheste derler.. Ben de öfkeyle tekrar ettim çok. Sakinleş, eşinle annesini eleştiriyormuş gibi değil de suçlamadan kırıldığını dile getirerek konuşmayı dene derim. Ayrılık önemli bir karar

erkeklerin büyük çoğunluğu anneleri ile eşlerinin arasındaki dengeyi köprüyü adına her ne deniyorsa dengede tutamıyo. Olgun olan Adam annesinin bu şekilde konuşmasına eşini rencide etmesine izin vermez. Kadın da ben kaynanalık yapıcam analık derse problem başlıyor aslında.. Mazlum ahı alandan çıkar aheste aheste derler.. Ben de öfkeyle tekrar ettim çok. Sakinleş, eşinle annesini eleştiriyormuş gibi değil de suçlamadan kırıldığını dile getirerek konuşmayı dene derim. Ayrılık önemli bir karar

Dpgru diyosun ama artk okadar bezdirdiki esmden bile soguyorm artk cldirmamak elde deglki knssamda bisi degsmyoki artk ya dyorm gidiyim de artk bi rahat ederm ama napicam bende blmyorm

Biraz olsun kafanı dinleyebileceğin, şöyle kendine uzaktan bakıp da kendine farklı öğütler verebileceğin bir yerin var mı? Bir arkadaş , kardeş, kuzen ne bileyim eşinin izin verebileceği bir yer. Olayların içindeyken insan düşünüp düşünüp kafada kurup kurup daha çok yıpratıyor kendini. Elde değil bu çok da normal insanız sonuçta duygulardan ibaretiz aksisi robota bağlamak olurdu

Biraz olsun kafanı dinleyebileceğin, şöyle kendine uzaktan bakıp da kendine farklı öğütler verebileceğin bir yerin var mı? Bir arkadaş , kardeş, kuzen ne bileyim eşinin izin verebileceği bir yer. Olayların içindeyken insan düşünüp düşünüp kafada kurup kurup daha çok yıpratıyor kendini. Elde değil bu çok da normal insanız sonuçta duygulardan ibaretiz aksisi robota bağlamak olurdu[/QUO

Rizede otryorm.smdi ama annemler istanblda dun yannda bi sarki mirildabdn die kafayi bana takmis dunden beri laf soleyip duruyodu gitms esme skayet etms hemen beni esmde anasni sacnd saygisizlk ettn sen ondan sebeb sana ole soly diyo ama anasi hep boleydi dedm evde kaynanamn.eltisinin gelnide vardi ida sark solyodu dedm oda soledi sarki bisi olmad ama dedm ben yapnca saygzlk okyoms bashasi yapnca olmyomus bnde snrlendm evdeki gelnde pzrtesi istanbla gdiicejti dedm al bletmi benmde bende gidicen onla brlkte annemlere gidicem dedm oda dunden razu alicam dedi gidersemde vidaha gelmeyi dusnmyorm ama okadar bezdirdiki ya herseye vi laf herdeyme bi kusud blyo bnun yuzunden gidicem. Bidahada gelmem kurtulurum bnlsrdan artk nefret ettm hepsinden

sakin ol öncelikle. Eşinin annesi başka bir yol bilmiyo belliki o da kendi kaynanasından çekmiş sanırım. Eşini yöneterek aklı sıra üstün olan o olacak pabucu dama atılmayacak. Halbuki oğlu büyümüş koca Ada'm olmuş evlenmiş bir yuva kurmuş. Senin bunları ona hatırlatman lazım. Tabii öncelikle sağlam kafayla bir düşün gerçekten. Bitirmek çok kolay. Sana tek naçizane tavsiyem şu olur, annesini al konuş karşına anacuğum de o dille tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır derler, ben kırılıyorum sen böyle dediğinde falan anlat konuş tatlı tatlı. Samimi ol. Erteleme, konuşmayı da eşine bırakma. Sen konuşursan böyle eşinin de sana olan saygısını katlarsın. Olgunluk efendilik sende olsun.

Oyle bisetki bu artk okadar bezdmki isi gucu ben olmusum.hep beni begenmez oglnn yanna yakstrmaz her syi kusur bikir zamaninda kendisi kaynanasndan kocasndan ck cekms ben gelnme cektrmem der hep ama sivri diiylede laf skmayi esirgemez benden oakdar nefret eder ama bizide ayri eve ckartmaz istyoki heralde oglm.bana kalsnda karisi gitsin o bnu istyo esmde veni bi kez olsn anlamadi artk ne knsmak ne de baska bisi yaomak istyorm diy9rm ki kesk. En basndan hiv evlenmeseydm biz birbirimize gore deglmisiz ikmizde birbirimizi hic umutlu edemedkki

Keşke bu kadar kırmasalardı seni..derin bir nefes al , yaz istersen. Deşarj ol bu kadar negatiflik öyle zarar veriyorki sana.. Onlarsız hayatını düşün. Şimdikini düşün. En doğru karar seni Mutlu edendir.

Ben öyle yapıyorum.

Umarım tüm sıkıntıların geçer, çok Mutlu olursun:))

Back
X