Biraz olsun kafanı dinleyebileceğin, şöyle kendine uzaktan bakıp da kendine farklı öğütler verebileceğin bir yerin var mı? Bir arkadaş , kardeş, kuzen ne bileyim eşinin izin verebileceği bir yer. Olayların içindeyken insan düşünüp düşünüp kafada kurup kurup daha çok yıpratıyor kendini. Elde değil bu çok da normal insanız sonuçta duygulardan ibaretiz aksisi robota bağlamak olurdu[/QUO
Rizede otryorm.smdi ama annemler istanblda dun yannda bi sarki mirildabdn die kafayi bana takmis dunden beri laf soleyip duruyodu gitms esme skayet etms hemen beni esmde anasni sacnd saygisizlk ettn sen ondan sebeb sana ole soly diyo ama anasi hep boleydi dedm evde kaynanamn.eltisinin gelnide vardi ida sark solyodu dedm oda soledi sarki bisi olmad ama dedm ben yapnca saygzlk okyoms bashasi yapnca olmyomus bnde snrlendm evdeki gelnde pzrtesi istanbla gdiicejti dedm al bletmi benmde bende gidicen onla brlkte annemlere gidicem dedm oda dunden razu alicam dedi gidersemde vidaha gelmeyi dusnmyorm ama okadar bezdirdiki ya herseye vi laf herdeyme bi kusud blyo bnun yuzunden gidicem. Bidahada gelmem kurtulurum bnlsrdan artk nefret ettm hepsinden