Kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı

Bnde acıcam brazdan bi kv konusu :KK48: bnimkide aynından. Acayip cahil. Hatta kör cahil denilen cinsten. Boğasım geliyor:KK62:

Canımsın ya tatlı dilli beni kaynanamdan kurtar:KK66:
Seni kıskanıyormus da sen de kıskanılmayacak gibi degilmissin hani anlattıklarına bakarsak
Hülya avsardan hürrem sultandan güzelmissin
Askın kocan sana hediye alıyormus barısmak icin kıskanır tabi kaynanan :KK70:
Kadına belli etme mutlulugunu bari

Bu şekilde sohbet vari konular açmanız yasak.

Ya derdinizi ilk mesajınızda düzgünce anlatın ya da konu açmalarınıza bir sınırlama getirin.

Daha geçen gün uyari aldınız @Mune abladan hatırladınız mi?
Ama ne yapayım büyük dert

Seni kıskanıyormus da sen de kıskanılmayacak gibi degilmissin hani anlattıklarına bakarsak
Hülya avsardan hürrem sultandan güzelmissin
Askın kocan sana hediye alıyormus barısmak icin kıskanır tabi kaynanan :KK70:
Kadına belli etme mutlulugunu bari
En iyisi bayramdan bayrama görüşmek

Benim ki de oyle patavatsiz ve cok cahil. Kayinbabam ve esimin hatrina görüşüyorum. Say say bitmez benimkinin yaptiklari.
1. Asla tesekkur etmez hediyeler alirim.
2. Aslaa begenmez yaptiklarimi bize yemege caya gelirler.
3. Asla giyimimi begenmez bana kizini over anlatir durur.
4. Asla bana karsi guzel veya olumlu bir cümle kurmaz.
5. Oglu da bende ogretmenim kazancimiz ayni ama bana oglunun parasini harciyormusum muamelesi yapar. Anasinifi ogretmeni oldugum icin beni kucumsuyor aklinca :KK70:
Kizi lise mezunu isteseymis o da anasinifi ogretmeni olurmus ne varmiski anasinifi ogretmeni olmakta ama kizi istememis:KK70:
6. Si ailemi begenmez kucumser benim babam da ogretmen kendiler biraz varlikli bana acta aciktaymisim da almis varetmis karnimi doyuruyorlarmis gibi muamele eder.
Cahillik zor cok zoooor.:KK51:
Mesela bir kere bana annen hic et pisirir miydi diye sordu bakakaldim ne sacmaliyor diye :KK53:

Evet öyle yap gidince de ay hic mutlu degiliz falan diye de uydur
Kem gözlü kaynana yalan atıcan mecbur kıskanmasın seni :cool:
Alışveriş yapacağım Dedim cahil borcumu var bi şey alma dedi sanki Parayı o veriyor

Alışveriş yapacağım Dedim cahil borcumu var bi şey alma dedi sanki Parayı o veriyor
Alısveris yapıcam deme hatta de ki
Sürünüyoruz parasızlıktan, borc gırtlakta anne de :KK70:
Kadın bir tuhafmıs senin harcamana da takmıs kafayı
Car cur etme diye mi böyle söylüyor acaba

Alısveris yapıcam deme hatta de ki
Sürünüyoruz parasızlıktan, borc gırtlakta anne de :KK70:
Kadın bir tuhafmıs senin harcamana da takmıs kafayı
Car cur etme diye mi böyle söylüyor acaba
Canım inanın mısın kızım 6 aylık oldu doğru dürüst bi kıyafet almadım eğer iyi biri olsaydı gelinim kendine biraz bi şeyler al toplum içinde güzel görünce derdi

Canım inanın mısın kızım 6 aylık oldu doğru dürüst bi kıyafet almadım eğer iyi biri olsaydı gelinim kendine biraz bi şeyler al toplum içinde güzel görünce derdi
Kredi çektik ev aldıktan Tamam ama ben israf yapan biri de değilim sırf boş konuşur

Benim ki de oyle patavatsiz ve cok cahil. Kayinbabam ve esimin hatrina görüşüyorum. Say say bitmez benimkinin yaptiklari.
1. Asla tesekkur etmez hediyeler alirim.
2. Aslaa begenmez yaptiklarimi bize yemege caya gelirler.
3. Asla giyimimi begenmez bana kizini over anlatir durur.
4. Asla bana karsi guzel veya olumlu bir cümle kurmaz.
5. Oglu da bende ogretmenim kazancimiz ayni ama bana oglunun parasini harciyormusum muamelesi yapar. Anasinifi ogretmeni oldugum icin beni kucumsuyor aklinca :KK70:
Kizi lise mezunu isteseymis o da anasinifi ogretmeni olurmus ne varmiski anasinifi ogretmeni olmakta ama kizi istememis:KK70:
6. Si ailemi begenmez kucumser benim babam da ogretmen kendiler biraz varlikli bana acta aciktaymisim da almis varetmis karnimi doyuruyorlarmis gibi muamele eder.
Cahillik zor cok zoooor.:KK51:
Mesela bir kere bana annen hic et pisirir miydi diye sordu bakakaldim ne sacmaliyor diye :KK53:
Aaaa.benimm kaynanam tıpa Tıp aynı anlattıkların

Anladık sevmiyonda niye? Neden?Ne oldu? Niçin? Yani konu ne?
Canım şimdi şöyle anlamadım ben kendisine saygı da kusur etmem iyi davranırım güler yüzlüyüm gel gör ki bu kaynana çok boş konuşur sanki ben çocuğum ya her şeye yorum yapar işte kusur arar gıcık gıcık konuşur

Back
X