Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim soyleki evimiz cok yakin ve kendi ailem baska sehirde hal boyle olunca haftada 2 kez bir arada oluyoruz bana misafir gelince mecbur onu da davet ediyorum mesela...Görüşüyor musun mesafelidir misin bana biraz fikir verir misin
Evet ben de aynı durumdayım kızı On yıllık evli ben 2 yıllık her konuda onu örnek gösteriyorCanim soyleki evimiz cok yakin ve kendi ailem baska sehirde hal boyle olunca haftada 2 kez bir arada oluyoruz bana misafir gelince mecbur onu da davet ediyorum mesela...
Evliligimizin ilk zamanlarinda cok sikinti yasadim onun yuzunden cok aglamisligim cekip gitmisligim vardir ama esimi seviyorum iste... mecburiyetten katlaniyorum.
Onceden o bana laf sokardi bende susardim gozlerim dolardi eve gelince esimle tartisirdik her hafta dusunsene...
Artik o bana laf sokunca ben de ona laf sokuyorum o begenmiyormu yaptiklarimi bende onun yemeklerini kiyafetlerini elestiriryorum.
Harcamama mi karisiyor ben kendi parami harciyorum sen babamin parasini harciyorsun diyorum.
Cok uyanik kadin esimin kayinmbabamin yaninda melek oluveriyor onlar varken bana bi iltifatlar bi seyler alnlatmaya calismalar gormen lazim o oyle yapinca odadan cikiyorum.
Bana kizini ovup duruyor beni meslegimi asagiliyor ya ben de surekli meslegimle kazancimla övünüyorum. Ne yapayim ancak boyle boyle surdurebiliyorum bu görüşmeleri. ..
O zaman da zorunda gidiyoranladığı dilden konuş
Evet ben de aynı durumdayım kızı On yıllık evli ben 2 yıllık her konuda onu örnek gösteriyor
Canımsın ya tatlı dilli beni kaynanamdan kurtar![]()
Çok Düzenli temiz evim ya pasaklı olmamı istiyorKaynanadan kurtarma hattı varsa bilen söylesin
Neyi kıskanıyor bu kaynana bakem![]()
En çok da güzelliğimi kıskanıyor
Ayy ya kaynanam ben olduğumu anlarsaBen bu sözün üzerine seni çok merak ettim. Elimde değil tatlı arkadaşım..
Bir gün profil açar mısın ?
Profil resmen çok haşim sertBen bu sözün üzerine seni çok merak ettim. Elimde değil tatlı arkadaşım..
Bir gün profil açar mısın ?
Ayy ya kaynanam ben olduğumu anlarsa![]()
Profil resmen çok haşim sert
Kaynanam burda değil Evet profiline çok sert kurt değil mi oKaynanan burada üye mi ki ? Benim profil resmim mi sert ?
Kaynanam burda değil Evet profiline çok sert kurt değil mi o