Kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı

Bir büyük olarak kaynana yol gösterir o ayrı ama her şeye de karışılır mı ya ay iyi ki evim ayrı

Hiç ısınmadım 2 yıllık evliyim görümce Kayınbabam seviyorum ama kaynanamı asla

Görüşüyor musun mesafelidir misin bana biraz fikir verir misin
Canim soyleki evimiz cok yakin ve kendi ailem baska sehirde hal boyle olunca haftada 2 kez bir arada oluyoruz bana misafir gelince mecbur onu da davet ediyorum mesela...
Evliligimizin ilk zamanlarinda cok sikinti yasadim onun yuzunden cok aglamisligim cekip gitmisligim vardir ama esimi seviyorum iste... mecburiyetten katlaniyorum.
Onceden o bana laf sokardi bende susardim gozlerim dolardi eve gelince esimle tartisirdik her hafta dusunsene...
Artik o bana laf sokunca ben de ona laf sokuyorum o begenmiyormu yaptiklarimi bende onun yemeklerini kiyafetlerini elestiriryorum.
Harcamama mi karisiyor ben kendi parami harciyorum sen babamin parasini harciyorsun diyorum.
Cok uyanik kadin esimin kayinmbabamin yaninda melek oluveriyor onlar varken bana bi iltifatlar bi seyler alnlatmaya calismalar gormen lazim o oyle yapinca odadan cikiyorum.
Bana kizini ovup duruyor beni meslegimi asagiliyor ya ben de surekli meslegimle kazancimla övünüyorum. Ne yapayim ancak boyle boyle surdurebiliyorum bu görüşmeleri. ..

Canim soyleki evimiz cok yakin ve kendi ailem baska sehirde hal boyle olunca haftada 2 kez bir arada oluyoruz bana misafir gelince mecbur onu da davet ediyorum mesela...
Evliligimizin ilk zamanlarinda cok sikinti yasadim onun yuzunden cok aglamisligim cekip gitmisligim vardir ama esimi seviyorum iste... mecburiyetten katlaniyorum.
Onceden o bana laf sokardi bende susardim gozlerim dolardi eve gelince esimle tartisirdik her hafta dusunsene...
Artik o bana laf sokunca ben de ona laf sokuyorum o begenmiyormu yaptiklarimi bende onun yemeklerini kiyafetlerini elestiriryorum.
Harcamama mi karisiyor ben kendi parami harciyorum sen babamin parasini harciyorsun diyorum.
Cok uyanik kadin esimin kayinmbabamin yaninda melek oluveriyor onlar varken bana bi iltifatlar bi seyler alnlatmaya calismalar gormen lazim o oyle yapinca odadan cikiyorum.
Bana kizini ovup duruyor beni meslegimi asagiliyor ya ben de surekli meslegimle kazancimla övünüyorum. Ne yapayim ancak boyle boyle surdurebiliyorum bu görüşmeleri. ..
Evet ben de aynı durumdayım kızı On yıllık evli ben 2 yıllık her konuda onu örnek gösteriyor

Ben bıktım artık

Benim maaşında var düşünen Alışveriş yapma diyor cahil görgüsüz

Evet ben de aynı durumdayım kızı On yıllık evli ben 2 yıllık her konuda onu örnek gösteriyor

Dusunsene bi insan nasil anne sutu yerine mamayi vermem icin israr eder. Kendi kizi rahatina cok duskundur sirf cocugunu birakip gezip tozabilmek icin emzirmedi mama verdi bebegine bana onu ornek gosteriyor cok guzel bakmis bebegine bende emzirmeyecekmisim.:KK53:

Işte bunlara alisicaz gelinler olarak onlar 1 numara aile.1 numara çocuk yetiştirilen. 1 numara kızları olur.onlar 1 numara eş olur yani onlar herseyin iyisi olur ama gelinler çürük elma olur.aksini iddia eden gelin var mı bilmem.benim kV böyle düşünmez yapmaz diyen acaba?

Aslında temiz kalpliyimdir ama kaynanama karşı kurallar değişir:KK76:

NAZ benim kaynanam ayni ewdeyiz 2 senedir benim elimde kalmiosa senin kaynanan senin hic elinde kalmaz arkadaşım.

Back
X