- 23 Nisan 2016
- 5
- 0
- 1
- 37
B
AYni ben canim. Üzülme yalniz degilsin
Yanlız değilsin canım.. Enerjini emiyor bazıları doğru . uzak durmaya çalış eşin de seninleyse zaten önemli değil
Esme ben anlattgm zaman beni hakli blr ama snra anasi laflarinin hepsni cevirir dedjlerni bi guzel kivirir snra kocam da beni haksizblur baskalarnin yannda surekli laf skmasndan bezdm artk ya dayancak halm kalmadu esmle zaten hep buyuzden kavga edyoruz artk ayrlmayi bile dusunyorm ha yapamiyorm b kadnla allahim nasl blyosa ole etsn bnu insallah ettiklerni bulur
erkeklerin büyük çoğunluğu anneleri ile eşlerinin arasındaki dengeyi köprüyü adına her ne deniyorsa dengede tutamıyo. Olgun olan Adam annesinin bu şekilde konuşmasına eşini rencide etmesine izin vermez. Kadın da ben kaynanalık yapıcam analık derse problem başlıyor aslında.. Mazlum ahı alandan çıkar aheste aheste derler.. Ben de öfkeyle tekrar ettim çok. Sakinleş, eşinle annesini eleştiriyormuş gibi değil de suçlamadan kırıldığını dile getirerek konuşmayı dene derim. Ayrılık önemli bir karar
Biraz olsun kafanı dinleyebileceğin, şöyle kendine uzaktan bakıp da kendine farklı öğütler verebileceğin bir yerin var mı? Bir arkadaş , kardeş, kuzen ne bileyim eşinin izin verebileceği bir yer. Olayların içindeyken insan düşünüp düşünüp kafada kurup kurup daha çok yıpratıyor kendini. Elde değil bu çok da normal insanız sonuçta duygulardan ibaretiz aksisi robota bağlamak olurdu[/QUO
Rizede otryorm.smdi ama annemler istanblda dun yannda bi sarki mirildabdn die kafayi bana takmis dunden beri laf soleyip duruyodu gitms esme skayet etms hemen beni esmde anasni sacnd saygisizlk ettn sen ondan sebeb sana ole soly diyo ama anasi hep boleydi dedm evde kaynanamn.eltisinin gelnide vardi ida sark solyodu dedm oda soledi sarki bisi olmad ama dedm ben yapnca saygzlk okyoms bashasi yapnca olmyomus bnde snrlendm evdeki gelnde pzrtesi istanbla gdiicejti dedm al bletmi benmde bende gidicen onla brlkte annemlere gidicem dedm oda dunden razu alicam dedi gidersemde vidaha gelmeyi dusnmyorm ama okadar bezdirdiki ya herseye vi laf herdeyme bi kusud blyo bnun yuzunden gidicem. Bidahada gelmem kurtulurum bnlsrdan artk nefret ettm hepsinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?