kaynanayla anlasmanin formülünü bilen yokmu

sevgi6853

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
273
2
46
35
Avustralya
Arkadaslar, gercekden daha yeni nisanliyim ama gina geldi ya dengesiz olunurda bukadar olunmazki kadin 4sene beni istemedi köylerinden kiz almak istiyormus avusturyada dogmus büyümüs kiz istemezmis biliyor ya ezemicem ondan zaar, neyse sonundabaktiki ayiramiyorum istedi nisan yaptik, simdilerdeyse haftada birkere bos oldugumda gidiyorum onlara bir iki saat oturuyorum annem ariyor kalkiyorum buda bunun uyuzuna gidiyormus neymis niye annem izin vermiyomus niye hic durmuyomusum evlenincede bu annemlere gitmeme izin vermezmis diyo ozamanda ben ha bire aricam gel gel diye ay allahim ya onuda gectim diken üstünde oturuyor insan ha bir laf soktu ha sokacak diye kadina icimden geldigi icin anne diyorum sevmeye tam basliyorum sacma sapan konular cikariyor napimm siz söyleyin sinirlerim bozuldu iyice ya..

canım zaten kaynanalar sevilmiyor da işte sadece saygı duyacaksanı boşverr tıka kulaklarını onun söylediklerine.evlendikten sonra gör sen asıl...hiç çekilmiyorlar.ama ne yapcaksın işte eşinin gül hatırı için katlanıyorsun...

fazla samimiliğe muhabbete greek yok kulakları tıka gitsin..
hem nişanlıyken haftada bir neden gidiyorsun kii
arada telefonla ararsın olur biter

. eşınızın sızı eskısı kadar sevmedığınden

. eşınızın eve harçlık vermedığınden sıze bışey almadığından

. eşınızın durmadan annem benım ıçın herşey sen elın kızısın dedığınden

. eşınızın sızı sevmedıınden sözedıp durun(tabıkı numaradan)

görn bakın sızıkıskanması yada akması ıçın sebep kalmayınca ne alı olacak kayınvalıdenız

Son düzenleme:

aman ben bunları söyleyeyim de o da beni çatlatsın demi.bana nispet yapsın.beni dahada ezik görsün aslada yapmam onu sevindirmem..

Yanı demek ısedığım eşınız sızı sevdıgı sürece şaka bıyana anlaşmanız 100 de 1

bende takmamaya calisiyyorum ama kadin korku film gibi ha bire baska biseye takiyor sanki isi gücü yok tek derdi bizi delirtmek, alismis ya herkesin onun dedigini yapmasina akli sira banada yaptircak bide baktiki oglu hic vazzgecmedi benden dahada uyuz oldu o saniyorduki ben birak desem aninda birakir oglum

Kaynanalarla anlaşmanın formülü:::Bence ;bizler ne zaman kaynana olursak o zaman cozulebılır dıye dusunuyorum......basımıza gelmeden bılmek cok zor

Benim formülüm 3 maymun. Bi süre sonra icim de acımıyo. Baktı ki umrumda değil o da yumuşattı hareketlerini.

evlenınce yakınmı oturacaksın?
bunlarda çok önemli faktörler...
kaynanan dulmu? başka oğlu varmı?

O formülü ben biliyorum :)
Onun sana yaptığı herşeyi sende ona yapacaksın.
Gelmiyorsa gitmeyeceksin, aramıyorsa aramayacaksın.
Seninle dalga mı geçiyor sende geçeceksin.
Lafmı soktu sende sokacaksın.
Tabi tüm bunları yaparken saygından ve kibralığından asla ödün vermeyeceksin.
Ve eşine annesini kötülemeyeceksin.
Eşin kötülerse yorum yapmayacaksın.
Aynı zamanda annesini sana savunursa buna da izin vermeyeceksin.
Ayrıca haftada bir neden gidiyorsun ki nişanlı kız öyle gitmez zırt pırt

iste sorunda o ya canim normalde hafta bir gitmem bile cokken her allahin günü gitmemi istiyolar gittigimdede erkenden kalkmicakmisim yahu ben nikahli deyilimki daha babamin evindeyim hergün ne isim var dimi ama gidimde arkamdan laf etsinler hergün hergün geliyo diye

altlı sütlü çok zor cnm.
şimdi bile sürekli beraber olalım istıyo dıyosun.evlıyken düşün sürekli onlarda yenilsin içilsin isteyecek.
sürekli ona gidilsin isteyecek.çat çat kapına gelecek.
nişanlıyken bıle erken kalk muhabbetlerı oluyosa bu kadın sabah erkenden kapına vurmaya başlar.
sakın güzelım sakın altlı üstlü oturma.hayatına mal olur.ya bu işten dön yada bıraz uzak otur.

yok canim uykudan erken kalk demiyor ben az oturuyorum ya ona kiziyo niye az oturuyorum erkenden kalkiyorum diye. Ah ah ilk baslarda ayni eve istediler 3sene mücadele ettik özellikle nisanlim hep benim tarafimda oldu ailesine katsi hep savundu beni en sonunda ayni binaya ikna oldular ama oda kesin deil belkide direkt baska yere kiraya cikariz cünki binadaki dairenin cok fazla tadilat masrafi var dua edinde direk kiraya cikim o daire hic olmasin

sakın cnm isterse o ev saray olsun altlı üstlü olduktan sonra boş.
boşver tadılat manasıyla nişanlını ikna et kiraya cık.
o dairede onların buyuk ıhtımal.yarın oburgun söz sahıbı olurlar karışırlar ederler..
kendı duzenını kur evini kur kira mira azıcık aşım ağrısız başım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…