ölümsüzlüğün sırrı çözülürse oda çözülecek inş:))))
. eşınızın sızı eskısı kadar sevmedığınden
. eşınızın eve harçlık vermedığınden sıze bışey almadığından
. eşınızın durmadan annem benım ıçın herşey sen elın kızısın dedığınden
. eşınızın sızı sevmedıınden sözedıp durun(tabıkı numaradan)
görn bakın sızıkıskanması yada akması ıçın sebep kalmayınca ne alı olacak kayınvalıdenız
. eşınızın sızı eskısı kadar sevmedığınden
. eşınızın eve harçlık vermedığınden sıze bışey almadığından
. eşınızın durmadan annem benım ıçın herşey sen elın kızısın dedığınden
. eşınızın sızı sevmedıınden sözedıp durun(tabıkı numaradan)
görn bakın sızıkıskanması yada akması ıçın sebep kalmayınca ne alı olacak kayınvalıdenız
Arkadaslar, gercekden daha yeni nisanliyim ama gina geldi ya dengesiz olunurda bukadar olunmazki kadin 4sene beni istemedi köylerinden kiz almak istiyormus avusturyada dogmus büyümüs kiz istemezmis biliyor ya ezemicem ondan zaar, neyse sonundabaktiki ayiramiyorum istedi nisan yaptik, simdilerdeyse haftada birkere bos oldugumda gidiyorum onlara bir iki saat oturuyorum annem ariyor kalkiyorum buda bunun uyuzuna gidiyormus neymis niye annem izin vermiyomus niye hic durmuyomusum evlenincede bu annemlere gitmeme izin vermezmis diyo ozamanda ben ha bire aricam gel gel diye ay allahim ya onuda gectim diken üstünde oturuyor insan ha bir laf soktu ha sokacak diye kadina icimden geldigi icin anne diyorum sevmeye tam basliyorum sacma sapan konular cikariyor napimm siz söyleyin sinirlerim bozuldu iyice ya..
evlenınce yakınmı oturacaksın?
bunlarda çok önemli faktörler...
kaynanan dulmu? başka oğlu varmı?
O formülü ben biliyorum :)
Onun sana yaptığı herşeyi sende ona yapacaksın.
Gelmiyorsa gitmeyeceksin, aramıyorsa aramayacaksın.
Seninle dalga mı geçiyor sende geçeceksin.
Lafmı soktu sende sokacaksın.
Tabi tüm bunları yaparken saygından ve kibralığından asla ödün vermeyeceksin.
Ve eşine annesini kötülemeyeceksin.
Eşin kötülerse yorum yapmayacaksın.
Aynı zamanda annesini sana savunursa buna da izin vermeyeceksin.
Ayrıca haftada bir neden gidiyorsun ki nişanlı kız öyle gitmez zırt pırt
iste sorunda o ya canim normalde hafta bir gitmem bile cokken her allahin günü gitmemi istiyolar gittigimdede erkenden kalkmicakmisim yahu ben nikahli deyilimki daha babamin evindeyim hergün ne isim var dimi ama gidimde arkamdan laf etsinler hergün hergün geliyo diye
altlı sütlü çok zor cnm.
şimdi bile sürekli beraber olalım istıyo dıyosun.evlıyken düşün sürekli onlarda yenilsin içilsin isteyecek.
sürekli ona gidilsin isteyecek.çat çat kapına gelecek.
nişanlıyken bıle erken kalk muhabbetlerı oluyosa bu kadın sabah erkenden kapına vurmaya başlar.
sakın güzelım sakın altlı üstlü oturma.hayatına mal olur.ya bu işten dön yada bıraz uzak otur.
yok canim uykudan erken kalk demiyor ben az oturuyorum ya ona kiziyo niye az oturuyorum erkenden kalkiyorum diye. Ah ah ilk baslarda ayni eve istediler 3sene mücadele ettik özellikle nisanlim hep benim tarafimda oldu ailesine katsi hep savundu beni en sonunda ayni binaya ikna oldular ama oda kesin deil belkide direkt baska yere kiraya cikariz cünki binadaki dairenin cok fazla tadilat masrafi var dua edinde direk kiraya cikim o daire hic olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?