sakın cnm isterse o ev saray olsun altlı üstlü olduktan sonra boş.
boşver tadılat manasıyla nişanlını ikna et kiraya cık.
o dairede onların buyuk ıhtımal.yarın oburgun söz sahıbı olurlar karışırlar ederler..
kendı duzenını kur evini kur kira mira azıcık aşım ağrısız başım..
Adamın biri annesiyle müstakbel gelinini tanıştıracakmış, annesine demiş ki: yarın buraya 3 tane kız gelecek hangisinin gelinin olduğunu bul bakalım, annesi tamam demiş. Kızlar gelmiş, adam sormuş tekrar hangisi gelinin diye. Annesi demişti ortadaki! Adam hayretler içerisinde nasıl bildin anne demiş. Kadında nasıl anlamayayım bir tek ortadakinden hoşlanmadım demiş
yok canm ayni binada otursada kaynanam kira istiyo hemde ne kira, salaklik bende basta ayni binayi kabul ettim ofoff
ölümsüzlüğün sırrı çözülürse oda çözülecek inş:))))
çok güzel cevap agzınıza saglık:)
çok güldüm
ayy canım allah iyiliğin, versin güldürdün beni gece gece allah da seni güldürsün:):)
Kaynanan kira mı istiyooo
Bacım siz deli misiniz parasını verdikten sonra bütün evler sizin..
Kaynanaya bak sen..
Onun evinde yediğin yemeğe içtiğin çaya da para ister Allah bilir..
ben nişanlıyken çok sessiz kaldım neredeyse her dediklerini yaptım ama şimdi çok pişmanım beni hep öyle sessiz kalacak zannettiler salak saf sandılar kullanmaya çalıştılar evlendikten sonra canlarına okudum resmenama keşke nişanlıyken öyle alıştırmasaydım. tavsiyem çok sıkı fıkı olmayın nişanlıyken. ayda 1 gitsen bile olur taviz verme hiçbir konuda
Kaynanan kira mı istiyooo
Bacım siz deli misiniz parasını verdikten sonra bütün evler sizin..
Kaynanaya bak sen..
Onun evinde yediğin yemeğe içtiğin çaya da para ister Allah bilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?