kaynanayla anlasmanin formülünü bilen yokmu

ben nişanlıyken çok sessiz kaldım neredeyse her dediklerini yaptım ama şimdi çok pişmanım beni hep öyle sessiz kalacak zannettiler salak saf sandılar kullanmaya çalıştılar evlendikten sonra canlarına okudum resmen ama keşke nişanlıyken öyle alıştırmasaydım. tavsiyem çok sıkı fıkı olmayın nişanlıyken. ayda 1 gitsen bile olur taviz verme hiçbir konuda

mesafeli olup, fazla samimi olmamaya çalışın.. huyunuzu keşfettikten sonra,sınırlarınıza gireceğini ve sizi pek huzursuz edeceğini sanmıyorum..bu tüm ilişkiler için geçerlidir aslında, sınırları belirlemek gerekir.. söylenen her lafada takılmayın,arkanıza atın..

kaynanayla anlaşmanın tek bir formülü var hizmetçilik

hizmetçiler gibi sürekli peşinde olacaksın

buyrun anneciğim ne istemiştiniz çay mı kahvemi hemen hazırlıyorum

akşama ne yemek yapayım siz listeyi verin akşam masa hazır

bugün nereye gitmek istersiniz annecim güne mi hemen hazırım

çarşıyamı gitmek gerekio anneciğim ben hazırım bile

misafirinizmi gelecek anneciğim hangi hamur işlerini yapayım

misafirlerininde başında buyrun efendim ne arzu etmiştiniz die sürekli duracaksın

birde eğer senin evin daha güzel ise anneciğim ben bu evde sen o evde gönlüm razı olmadı sen otur bizim evde diceksin

balayına giderken ah anneciğim biz sizsiz naparız lütfen sizde gelin bizimle diyeceksin

ve devamındaki bütün tatillerdede aynı olacak

hafta sonu eşinle dışarı çıkarken arayıp anneciğim sizde gelmek istermisiniz biz eşimle dışarı çıkıyoruz diceksin

aa birde sürekli kaynanaya temizliğe gideceksin gerekirse hergün

bu şekilde peşinde fır dönersen sevilirsin

Son düzenleme:

yok canm ayni binada otursada kaynanam kira istiyo hemde ne kira, salaklik bende basta ayni binayi kabul ettim ofoff

bana kalırsa ne yap et nişanlını ikna et farklı bi yerden bul evini madem kira olcak
bizim aramızda iki semt var ama ordan bile yetişiyo benimki bide bende bi kayınpeder var kaynanadan beter 2 tane kaynanalıyım resmen biri otursa diğeri kalk gidelim diyo zırt pırt bizdeler bizim haftada bir gittiklerimizi saymıyorum bile
şehri bilmiyorum ama büyükşehirlerden birindeysen etraf yeni bina kaynıyor hem kaynananın olduğu bina hemde tadilat masrafı etmeye gerek yok maddi manevi sıkıntıdan başka bişey değil :44:

kayınvalidenizin yanında gayet relax olun o laf sokunca bir kahkaha atıp sizde laf sokun.

arada bir sosyal mesajlar verin. yani kaynanalar kaynanalık yaparsa gelinlerden süper gelinler çıkar diye söyleyin.
sen beni üzersen en çok oğlun üzülür deyin açıkça....

çok da üzerinde durmayın.

Ağzınla kuş tutsan yaranamazsın..

Hiç bi çaba sarf etme öylede böylede takılcak kulp illa bulunuyor..

Efor sarfetmenin anlamı yok..

Anlık yaşa görme duyma cevap verme emme basma tulumba gibi herşeye hıı de hep sen haklısın de hizmet et belkii anlaşırsın oda belki..

Formülü Falan Yok Bu İşin..
Sanırım Şans Lazım İnsana..

Bayan Arkadaşlarımın %90'ı Kayınvalidesiyle Anlaşamıyor..

Tr'nin sorunu bu.Yurt dışında böyle değil.Kayınvalideler gelinlerini esir olarak görmediği sürece gelinler de ılımlı olacaktır.Gençleri rahat bırakmalılar.

Adamın biri annesiyle müstakbel gelinini tanıştıracakmış, annesine demiş ki: yarın buraya 3 tane kız gelecek hangisinin gelinin olduğunu bul bakalım, annesi tamam demiş. Kızlar gelmiş, adam sormuş tekrar hangisi gelinin diye. Annesi demişti ortadaki! Adam hayretler içerisinde nasıl bildin anne demiş. Kadında nasıl anlamayayım bir tek ortadakinden hoşlanmadım demiş

yok canm ayni binada otursada kaynanam kira istiyo hemde ne kira, salaklik bende basta ayni binayi kabul ettim ofoff

Kaynanan kira mı istiyooo

Bacım siz deli misiniz parasını verdikten sonra bütün evler sizin..

Kaynanaya bak sen..

Onun evinde yediğin yemeğe içtiğin çaya da para ister Allah bilir..

Kaynanaya bak sen..

ayy ilahi yaaa..bence de dikkat et yediğine iiçtiğine de para ister hemde o nasıl iş yaa insan evladından esirger mi hiç ne kirası yaa yuhh yani bu nasıl anne??

Bence evlendikten sonra huzurunuz olması için nişanlınızla şimdiden konuşun bir şekilde uzak oturmaya ikna edin.Madem kira ödeyeceksiziniz en azından kafanız rahat olsun.Ne benim aileme nede senin ailene yakın olalım ortada bir yerde ev tutalım deyin en doğrusu bu olacaktır...

arkadasım bide kira vereceksin bide ömrünü vereceksin bence de ayrı ol tatlı ol neden böle dedim çünkü cat-pat evine gelecek hatta seni evine bilenem yollamıycak yatmadan yatmaya gidersin bence üstelik azcık sesinz yükselde sizi duycak ortalık iice karısacak bence parannzla rezil olcaksınz baska bi semtte olmanz daha ii hakkınıza hayırlısı olsn inş gönlünüze göre olur

aynisini bende hep diyorum onlar bana bukadar cektiriyolar sesim cikmiyo ama hele bir evlenim allahin izniyle devran dönecek

Kaynanaya bak sen..

haha ayy canimsin güldürdün beni vallah, ay ne bilim ya cok garip bir aile gercekden sinir oluyorum bazende hosuma gidiyolar hani neseli insanlar ama vercegimiz kirayla burda en gzel evlerde oturabiliriz neymis tadilattan dolayi kredi cekmisler krediyi ödemek icin sartmis kira aman insallah evi hic yapamazlarda direkt baska biryere kiraya cikarim, ki inan oraya bile yetisir gencecik kadin desemki yasli gelemez valla metroya atlar yine gelir ehliyetide var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…