- Konu Sahibi muzdaripgelin
Sen barışmak istiyorsun da onlar istiyor mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kararinizin dogru oldugundan emin degilim. Barismadan once iyi dusunmeniz lazim bence. O kadar olaylar olduktan sonra kayinvalidenizle niye barismak istiyorsunuz, amaciniz nedir yani? Bunu siz mi istiyorsunuz, esiniz mi istiyor, yoksa esinizle aranizi daha iyi olsun diye dusunerek by karara vardiniz? Eger siz icinizden bunu istiyorsunuz (ki bana bu pek anlamli gelmiyor, o kadar olaylardan sonra) o zaman barisin. Bence bazi insanlar ikinci sans hak etmezler, cunku muhtemelen sizi yine kiracaklar.bu kadar uzun olduğu için kusura bakmayın..
ben normalde kayınvalidemi görümcelerimi çok severdim hatta onlar için annemi karşıma almıştım nişanlıyken. ev düzmeye gittiğimizde sadece yatak örtüsünü son gün serelim dememle büyük görümcem tartışma çıkardı. annem sadece size sabrettiğim yeter dedi bunun üstüne onlar bana saygısız terbiyesiz sen böyle saygısız olduğun sürece evine asla kimse gelmeyecek iyilikten anlamaz gibi hazmetmesi zor laflar söylendi.
kına ve düğün günü yanlarına oynamaya gittim görümcelerim arkasını dönüp gitti. kaynanam kınamı getirmedi. görümcelerim takı takmadı. evli görümcem takı şeridini resmen boynuma fırlattı falan bi çok olay. benim eşim aile sevdalısı asla onlara laf söyletmez toz kondurmaz içlerinde kötülük olmadığını benim yanlış anladığımı iddia edip durur. biz 3 aylık evliyiz ve boşanma lafı ağzımızdan eksik olmuyo. ben kayınvalidemlerle barışmaya karar verdim. sizce kararım doğru mu onca olana rağmen.bide çok tehlikeliler eşimle aramı bozmalarından çok korkuyorum
kzım sadece sözdedir herzamn.kayınvalideme göre beni kızlarından ayırmaz bende onun kızıyım. ama kendi çocuklarına bağıramayan kadın bana nasıl bağırıyo göreceksiniz ya
kendini bu kadar ezdirdikten sonra öyle sevileceğini pek sanmıyorumbu kadar uzun olduğu için kusura bakmayın..
ben normalde kayınvalidemi görümcelerimi çok severdim hatta onlar için annemi karşıma almıştım nişanlıyken. ev düzmeye gittiğimizde sadece yatak örtüsünü son gün serelim dememle büyük görümcem tartışma çıkardı. annem sadece size sabrettiğim yeter dedi bunun üstüne onlar bana saygısız terbiyesiz sen böyle saygısız olduğun sürece evine asla kimse gelmeyecek iyilikten anlamaz gibi hazmetmesi zor laflar söylendi.
kına ve düğün günü yanlarına oynamaya gittim görümcelerim arkasını dönüp gitti. kaynanam kınamı getirmedi. görümcelerim takı takmadı. evli görümcem takı şeridini resmen boynuma fırlattı falan bi çok olay. benim eşim aile sevdalısı asla onlara laf söyletmez toz kondurmaz içlerinde kötülük olmadığını benim yanlış anladığımı iddia edip durur. biz 3 aylık evliyiz ve boşanma lafı ağzımızdan eksik olmuyo. ben kayınvalidemlerle barışmaya karar verdim. sizce kararım doğru mu onca olana rağmen.bide çok tehlikeliler eşimle aramı bozmalarından çok korkuyorum
Haksız yere aile sevdalısı davranan bir eş.. en korktuğum dikkat ettiğim şeydir eşini ailesine ezdiren erkek. Yüz verirseniz astar isterler mesafenizi koruyun bence. Sırf bunun için eşiniz boşanma lafı ediyorsa zaten hayır gelmezbu kadar uzun olduğu için kusura bakmayın..
ş
kzım sadece sözdedir herzamn.
anne babasından uzakta uzun yıllar yasamıs kocam bile anne babasına laf kondurmaz onlar kötü niyetli degiller oyle yapmak istememişlerdir der. nekadar içine oturursa otursun gecmişi acmayın suclamalar yöneltme anlamz.
barısacaksanda yinede mesafen olsun
barışsanız da barışmasanız da
onlar size köprüyü geçinceye kadar muamelesi yapmışlar
barışsanızda onlar değişmez
akışına bırakın