- 14 Kasım 2016
- 744
- 342
- 103
- Konu Sahibi muzdaripgelin
Rahat edemedim tekrar yazcam. 10 yıllık evlilik tecrübesine sahip ve 10 yılda çok şeyi yaşayarak öğrenmiş biri olarak yazıyorum. Benim kocam arkamda duruyor sürekli... Neden mi? Ben kararlıyım çünkü. Haklı olduğuma kanaat getirdiğim hiç bir konuda özür dilemem. Mesafemi korurum. Kör Allaha nasıl bakarsa Allah ta köre öyle bakar misali nasıl muamele görürsem aynısını uygularım. Ha kocam benim arkamda durmaz mı.. Onu da karşıma alırım sorun değil. Zaten bunu bildiği için olaylara kendini biraz da benim yerime koyarak bakar ve haklı olduğum konuysa hakkımı verir...
Ama iyi olmak adına beni ezmelerine müsade edersem, alttan alan taraf olursam hiç birşeyin asla daha iyi olmayacağını tecrübeyle bilirim. Bir kere karşımdaki insan o benden küçüktür cahildir bazı şeyleri hoş görmeliyim diyemiyorsa, ben gelinime böyle yaparak oğlumu da mutsuz ediyorum diye düşünemiyorsa bu da benim suçum değil herhalde.
Demedi deme, onlar iyi olmayı istemediği sürece sen ister özür dile, ya da ne yaparsan yap hiç birşey iyi olmayacak zaten..
Kocanın tavrı çok ama çok önemli.. Bunu unutma!! Şu anlattıklarına göre arkanda bi nebze duramıyorsa burda asıl sorun kocandır..
kesinlikle. eşime de söylüyorum ama işte.... bende biliyorum içlerinde kötülük varsa ben dünyanın en iyi kızı da olsam bana kötü davranacaklar. ki kötü oldukları diğer dünürleri ve eşimin nişan atmaasından belli