Kaynanayla basim belada:(

Eşinin tepkisi ne bu duruma ?
Pek yüzsüz insanlar sanırım anlattığına göre, Allah yardımcın olsun. Bende yakınım ama daha evime toplasan 2 kez gelmediler sağolsunlar biz gidersek gideriz o kadar, bi kuzeni var eşimin yüz versem gelecek farkındayım aynı görümcen gibi ama bende hiç yüz vermiyorum gerektikçe konuşuyorum. Sen eşine hallettir bu işi bence.

esimde napsin arada kaliyo zavallim oda bana hak veriyo ama benim anlattiklarimi biliyor tabi kendisi calistigi icin bunlara sahit olmadigi icin beni yeterince anliyamiyor aslinda oda evinde biraz daha zaman gecirse anlicak beni kendiside tepkisini gosteriyor Zaten gerektiginde ama ben rahatsiz oldugum konulari artik kendim dile getiriyorum kusuyolar ama yapcak bisey yok esimi araya sokuncada kiziyorlar neden kardesimi araya sokuyosun kendin soyle diyolar

Alllahıııımmmmmmmmmmmmmmmmm boğarım onları ben olsam !!!!! Eşimi boğduktan sonra tabii!!!!! gidin degiştrin evin kilidini bu ne böyle ya karıştıkları zaman kocanız madem bişi demio azcık edepsizlik yapın mesela görümce doktora gittim sormanız dediği zaman ay sanki çocuksun ya fln diyin gülerek lafınızı esirgemeyin gülerek şakayla karışık çak cevabı öyle olunca çekinirler boşver bırak edepsiz desinler

anahtarimi gidip geri aldim ben onlara birakirmiyim o an bisey diyemedim ama esime bi kizdim bi kizdim oda sinirlendi abla sen olsan sende kayinvaldene anahtar vermessin emrivakilik yaptin anahtari geri getir dedi oda getirdi mecbur bidahada sormadilar sormasinlarda zaten.bide utanmadan siz sevisirken eve gircek halimiz yokya diyo ya!!!
hic cevap vermedim o doktor olayina valla orali olmadim isime gelmedikce cevap vermiyorum artik😁 gecen bana diyoki: annemi ihmal etme hic gitmiyomussun
bende kizdim benim ayri bi evim var bosunami ayri eve tasindim ben annenizin ne kankasiyim nede yasitinda komsusuyum kendi evimde rahat ediyorum ben dedim ondan beri ses seda yok:))))

Allah sabır versin ben olsam cinnet :27: geçirirdimmm .... ayyyyy ıyyy yol o görümceniiii :22:... eşinle paylaş bence bişi bahane edin gidin taşının sen neden razı oldun ki en başta ?

nebilim ya..karismazlar sandim kendi ailemden boyle seyler gormedigim icin alisik degildim bu tip davranislara..esimle paylasiyorum ama oda diyoki ablamlar evlenince mecbur annemi yanima alicam yalnizmi birakalim kadini diyo tek umudum kizlarin evlenmemeleri bu yastan sonra evlenmezler herhalde hahaha

Kesin kocasizliktan oluyordur canim isi gucu evi kocasi barki olmayan adam napar ona buna sarar yarasi olanda kocunur sende acik acik esinr soylediysen hala devam ediyorlarsa soguk dur istedigi kadar assin suratini hic tinma bile sen yine normal konus siz istediniz dersin boyle olmasini :20:

canim bunlar tasininca evlerinde iki hafta dogalgaz yoktu bende yemek yaptim hep sonra bunlar alisti bu duruma kaynanam hep birlikte yemek istedi bende cekiniyordum bisey diyemiyordum sonunda baktim bu is boyle olmicak actim agzimi yumdum gozumu esim saat 10 da geliyo eve bende bi saat onceden yapiyorum artik yemegimi.kendimi kotu hissediyorum aslinda boyle bi insan olmadigim icin ama beni onlar boyle yapti:(

Benimde iki bekar gürümcem var esim tek oglan kaynbabam 10 sene önce vefat etmis
Gelgelelim benim derdime bugün evlilik yil dönümüm aksam biz program yaptik aksam basbasa kutluycaz diye cocugu komsuda birakacaktk ama adi kaynana ben buaksam size gelecem teyzenle beraber diyor 8 aylik hamileyim su an odada aglyom

canım nıye aglıyosun nıe demıosun bızım evlılık yıldonumumuz plan yaptık dısarı cıkıcaz, sen muhatab olmak ıstemıyorsan eşin soylesın.ne var bunda?

Benimde iki bekar gürümcem var esim tek oglan kaynbabam 10 sene önce vefat etmis
Gelgelelim benim derdime bugün evlilik yil dönümüm aksam biz program yaptik aksam basbasa kutluycaz diye cocugu komsuda birakacaktk ama adi kaynana ben buaksam size gelecem teyzenle beraber diyor 8 aylik hamileyim su an odada aglyom

canim bosuna uzuyosun kendini arayip soyle anne bizim evlilik yildonumumuz yemege gidicez cocuguda sana birakacaktik de olur biter hic cekinme bu konularda bende agzimi aciyorum valla.isimiz var diyorum ne isiniz var diyo bende gülerek karikocayiz herturlu isimiz olur dedim bidahada sormadi:))))

Anlamıyorum bu kv leri sanki oğullarına eş değilde kendilerine hizmetçi alıyorlar aslında bizler hep hatayı ilk zamanlar herşeye evet deyip ses çıkarmamakta yapıyoruz onlarda zaten anlamıyorlar sonradan tepki gösterince de kötü oluyoruz birde görümce faktörleri var ne anlıyorlar özele bu kadar karışmakta benim görümcem de her şeyime karışır evime gelir kendi evi gibi her yeri karıştırır emir verir çocuğumu benden kıskanır hatta o kadar ileriki hastalıklarımı bile kıskanır doktora giderim bende de o hastalık var der hemen offf Allah yardımcımız olsun.

Esiniz konuşsun , bizim gizlimiz, özelimiz kalmadı diye.
Sizde dışarı çıkarken sorduklarında işim var deyin geçin.
9dan sonra telefonlarınızı kapatın ve kapıyı da açmayın.
Anahtarınız hala varsa onlarda alın bir bahaneyle.
Aklıma bunlar geliyor.
Hatta taşınma imkanınız varsa taşının. Çok saygısız, düşuncesizler çünkü.

allah sabır versin canım ama öncelikle eşinle konuş derim onu çözmesi lazım bu durumu

canim bosuna uzuyosun kendini arayip soyle anne bizim evlilik yildonumumuz yemege gidicez cocuguda sana birakacaktik de olur biter hic cekinme bu konularda bende agzimi aciyorum valla.isimiz var diyorum ne isiniz var diyo bende gülerek karikocayiz herturlu isimiz olur dedim bidahada sormadi:))))

Ya cok cingene gecen sene söyledim esime kalp kirizi geciriyom dedi (doktora götürduk doktor bana allah yardmcn olsun dedi) kadni piskaytra goturun dedi

Back
X