canım pek anlayamadım işte ozaman ev ev üstüne olurdu yazmışsın nasıl yani kayınpeder olmayıncamı...
canım sen gelin gelice diyemi ev değiştirildi
evet şuanda evi yaptırıyolar yerler kapılar tuvaletler balkonlar
eşya konusunda ise eşyalar zaten yesyeni geçen sene koltuk takımı aldılar öbürlerini atıp
nebilim herşeyleri yeni tv aldılar plazma bulaşık makinası aldılar diğerleri yeni zaten vardı...bukadar yeter yani...
Ya guzelim,
Senin dilin gözün kulağın gercekten baglanmis. Bi okusana yazdiklarini, kayinvaliden kendi tekrar gelin olmus. Bu ne ya! Oglu evlenmek istiyor ama yerler, kapilar, tuvaletler, balkonlar
yaptiriliyor, plazma aliniyor, koltuk takimi degistiriliyor e digerleri
zaten yepyeni... Bunlar senin
bildiklerin bilmedigin neler aliniyor acaba.
Bu nasil bir anne? Senin cocugun evlenmek isteyip evlenemezse
sen hic umursamayip bunlari yaparmisin yeni esya alip evinin icini
yaptirirmisin? Yoksa oglum da evini yolunu bilsin. Artik bir ailesi
yuvasi olsun mu dersin. Yani benim anlayamadigim şu; bunlar
zaten yapilacakti alinacaklar belliydi, aaa bak simdi gelin durumu
cikti neyse yanimiza aliriz mi? yoksa bunlari yapalim sunlari
alalim cunku gelin gelecek mi? Hangisi? Mesajlardan okudugum
kadariyla daha isteme bile yok. Sen eminmisin evlenip oraya gidrceginden? Yani erkek arkadasindan degil ailesinden bahsediyorum. Seni isterken ne diyecekler? Biz evi sifirladik esyalari yeniledik kizimiz bavulunu alsin gelsin mi diyecekler anne babana? Paralari vardir ister tadilat yapar esya alir ister bankaya koyar kime ne ama evlat evlendirme durumu varsa ona gore hareket edilir. Ha istese yine yapmaz bisey dugun icin "iste biz de yasliyiz kötü gün icin koyduk kenara üc-beş" der saygi duyarsin ama böyle göze sokulur mu? Yani bir yatak bir dolap hali perde biraz kap kacak da mı alinamıyor? Senin ceyizin yokmu hic?
Bak gercekten kalbinin temiz oldugunu hissediyorum ve Allah yardimcin olsun diyorum. Ayrica sen zaten iyi gecinme yolunu cözmüssün. Butun evin isini yapicaksin herkesin arkasini topayacaksin, yemek ,bulasik... Esinle bile disari cikmiycaksin, aksam herkes ortaliktan cekilirken sen de odana gidebileceksin. Sen ustlendigin icin herkes yiyip kalkacak, caylarini ellerine vereceksin falan filan... Bir kaynana daha ne istesin?
Allah yolunu acik etsin demekten baska bisey bulamiyorum. İnsallah tahmin ettigin gibi mutlu olursun.