• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanız size iftira atsa ne yapardınız? Yardım lütfen..

Kesinlikle öyle..8.5 senelik evliyim 27 yaşındayım. Kayın peder yok. Bizimle birlikte kalıyordu. Yapmadığını bırakmadı. Hep yuttum. 3 seneden beri görümcemin yanında görümcem tek çalşıyor oda çocuğuna bakıyor..eninde sonunda yanıma gelecek. 2 haftadan beri ne uyku var nede doğru düzgün birşey yiyebiliyorum.bu benim için çok ağırdı.kocam üzülmesin diye sesimi çıkarmadım gene. Deliricem kafayı yiceemmm.

vay be ne kaynanlar varmışşş:oklava:
ve eşiniz hiç seslenmemişşşş:oklava:
ama yukarda ALLAH var canım senin namusuna dil uzatan yarın yerin altında hesap vercekkkk unutmasın bunuu kafanızada takmayınnnnCADIARZU

ayni durumu bende yasadim benim kaynana hoca ya gitmis beni sormus. benim aklimdan neler geciyormus merak etmis hoca da demiski senin gelin evden ayrilmak istiyo demisbunu yaptigini kendisi soyledi bana.
al bir kendini akıllı sanan kaynana daha allahım hala varmı böyle hocalardan medet uman yarabbim sen koru bizi canım yaa bide kendisimi söyledi allahım sen sonımuzu hayır eyle:Saruboceq:

vay be ne kaynanlar varmışşş:oklava:
ve eşiniz hiç seslenmemişşşş:oklava:
ama yukarda ALLAH var canım senin namusuna dil uzatan yarın yerin altında hesap vercekkkk unutmasın bunuu kafanızada takmayınnnnCADIARZU

allah bunu kimseye yaşatmasın.çeken bilir benim için namus çok önemli. onuda ağızda sakız ettiler. yüce rabbime sığındım. ya bu dünya da yada öbür dünyada hesapları ağır olacak. dilerim rabbim ben hayattyken versin onların cezalarını.

Inanın çok kötüyüm. O kadar çaresizimki ne yapcağımı bilemiyorum. Annem kocan için sabret diyor. Eşim herkes laikiini bulur sesini çıkartma diyor.kimseye derdimi anlatamıyorum.son çare burda arayıyım dedim dermanımı.ben çok yufka yürekliyim. Birisinin üzülmesine dayanamam. Ama hep üzdüler beni. Evin anahtarı kaynanamda da var. Biz yokken gelip koymuş muskayı. Eşime kilidi değiştirelim dedim. Eşim bana kızdı annem hırsızmı dedi.

Yeter de artık, bunun hırsızlığı mı kalmış. Eşin artık gözünü açsın, anası bunu yapmış ya dışarıda da anlatırsa gelinin başkası ile ilişkisi var diye. Eşin ne yapacak o zaman, herkes layğını bulur deyip bekleyecek mi? Bu sadece sana değil eşine de atılan bir iftira. Biraz dik dursun annesinin karşısında, ne demek bu ya... Hala annesini savunuyor adam, kadın sana resmen o...... diyor, adam sadece ben karıma güveniyorum diyor, anahtarı değiştirmeye bile yanaşmıyor.

eşim dedi hemen gidiyoruz o falcıya. Poliside arıcam dedi. Başına yıkıcam orayı dedi. Orası devletten izinli birşey yapamyız dedim.
falciya gitmeden once anasina gitsin evini basina yiksin. falci gene isini yapmis.
al bir kendini akıllı sanan kaynana daha allahım hala varmı böyle hocalardan medet uman yarabbim sen koru bizi canım yaa bide kendisimi söyledi allahım sen sonımuzu hayır eyle:Saruboceq:

evet bacim acik acik soyledi hatta gulerek dedi sen bizim evden gitmek mi istiyosun dedi neden boyle dedigini sordum hocaya gittim o soyledi dedi...

EŞİMİ ÇOK SEVİYORUM. ÇOKTA MUTLUYUZ O YOKKEN. EŞİM BANA DESDEK ÇIKTI.SAKİNLEŞTİRMEYE ÇALIŞTI.AMA ANNESİNE PEK FAZLA BİRŞEY DİYEMEDİ. SADECE BENİM KARIM BÖYLE BİRŞEY YAPMAZ BEN ONA GÜVENİYORUM DEDİ. BEN ÇOK ŞEYE SUSMUŞUM DAHA YENİ ANLIYORUM. BİRGÜN BEN ÇALIŞIRKEN GÖRÜMCEM İŞSİZDİ.BİR ARADAYKEN BİRİ ONA SORDU SEN DAHA İŞ BULAMADINMI DİYE. ODA BİZ PATRONLARA VERMİYOZ Kİ İŞ BULALIM DEDİ. ONU NEDEN SÖYLEDİĞİNİ ŞİMDİ DAHA İYİ ANLIYORUM. CANIMDAN BEZDİRDİLER.KENDİME BİRŞEY YAPICAM DİYE ÇOK KORKUYORUM.senağlama

Aslinda simdi görümcene sorman lazim.....Ehh nasil gidiyor verme isi, artik sende calisiyorsun bol bol veriyorsundur patronlara degilmi??:delphin:
Töbe töbe ya.

Vallaha güzelim hic kafana bile takma.....Calisan bir kadin onlarin zihniyetinde bir hayat kadini gibi.....bu kafadaki insanlara ne desen ne yapsan nafile...
Cahil iste....ne yaparsin.:1no2:

Esim fazla birsey diyemedi diyorsunda, bence gereken en güzel cevabi vermis.....
Ben karima güveniyorum benim karim yapmaz, bu kadar.:kahve:

Ha kalkip annesinin agzini burnunu kiramaz tabiki, agzina gelen küfürleri hakaretli edemez, böyle bir beklentinde olmamali zaten! Esin bence annesinin ne cahil bir kadin oldugnu cok iyi biliyor..kisa ve net vermis agzinin payini, sen ne dersen de ben karimi seviyorum ve güveniyorum demek istemis..:delphin:

Inanın çok kötüyüm. O kadar çaresizimki ne yapcağımı bilemiyorum. Annem kocan için sabret diyor. Eşim herkes laikiini bulur sesini çıkartma diyor.kimseye derdimi anlatamıyorum.son çare burda arayıyım dedim dermanımı.ben çok yufka yürekliyim. Birisinin üzülmesine dayanamam. Ama hep üzdüler beni. Evin anahtarı kaynanamda da var. Biz yokken gelip koymuş muskayı. Eşime kilidi değiştirelim dedim. Eşim bana kızdı annem hırsızmı dedi.

Eşiniz kızdı annem hırsızmı diye..

Peki size atılan bu iftiraya neden çok tepki vermedi acaba annesi olduğu sesini çıkaramadığı için mi

Aslinda simdi görümcene sorman lazim.....Ehh nasil gidiyor verme isi, artik sende calisiyorsun bol bol veriyorsundur patronlara degilmi??:delphin:
Töbe töbe ya.

Vallaha güzelim hic kafana bile takma.....Calisan bir kadin onlarin zihniyetinde bir hayat kadini gibi.....bu kafadaki insanlara ne desen ne yapsan nafile...
Cahil iste....ne yaparsin.:1no2:

Esim fazla birsey diyemedi diyorsunda, bence gereken en güzel cevabi vermis.....
Ben karima güveniyorum benim karim yapmaz, bu kadar.:kahve:

Ha kalkip annesinin agzini burnunu kiramaz tabiki, agzina gelen küfürleri hakaretli edemez, böyle bir beklentinde olmamali zaten! Esin bence annesinin ne cahil bir kadin oldugnu cok iyi biliyor..kisa ve net vermis agzinin payini, sen ne dersen de ben karimi seviyorum ve güveniyorum demek istemis..:delphin:

ne cahili bacim cahillere hakaret etmis oluruz. bunlar resmen geri kafali

allah bunu kimseye yaşatmasın.çeken bilir benim için namus çok önemli. onuda ağızda sakız ettiler. yüce rabbime sığındım. ya bu dünya da yada öbür dünyada hesapları ağır olacak. dilerim rabbim ben hayattyken versin onların cezalarını.
canım tabikide allah zaten verir cezalarını bu dünyeda olmazsa gerçek dünyada ama siz beklicekmisiniz peki iii allahından bulur nasılsa mı diceksiniz ya sağda solda da söylerse kaynanan o zaman napcaksınız valla bende çok iyi niyyetliyim ama konu eşim çocuğum ve ben olunca iyiliğimden hiççç eser kalmaz ben hala hata eşinizde diyorum sizi çok seviyo madem nasıl buna müsade ediyor anlamadım insan sevdiğinin üzülmesini istermi sen eşinle konuş tavrını koy derim ben

EŞİMİ ÇOK SEVİYORUM. ÇOKTA MUTLUYUZ O YOKKEN. EŞİM BANA DESDEK ÇIKTI.SAKİNLEŞTİRMEYE ÇALIŞTI.AMA ANNESİNE PEK FAZLA BİRŞEY DİYEMEDİ. SADECE BENİM KARIM BÖYLE BİRŞEY YAPMAZ BEN ONA GÜVENİYORUM DEDİ. BEN ÇOK ŞEYE SUSMUŞUM DAHA YENİ ANLIYORUM. BİRGÜN BEN ÇALIŞIRKEN GÖRÜMCEM İŞSİZDİ.BİR ARADAYKEN BİRİ ONA SORDU SEN DAHA İŞ BULAMADINMI DİYE. ODA BİZ PATRONLARA VERMİYOZ Kİ İŞ BULALIM DEDİ. ONU NEDEN SÖYLEDİĞİNİ ŞİMDİ DAHA İYİ ANLIYORUM. CANIMDAN BEZDİRDİLER.KENDİME BİRŞEY YAPICAM DİYE ÇOK KORKUYORUM.senağlama
bir dakka burası gözümden kaçmış görümcen bunu seni kasdederek söylemiş öylemi? yani sen öyle diyosun peki eşine bundandamı bahsetmedin yahuu pesss valla canım sen nasıl bir aileye düşmüşsün bu ne terbiyesiz bir görümce nasıl böyle bir cümle kurar yaa sen nasıl müsade ettin nerden bulur buhakkı allahım sinirlerim tavan yaptı iyimi

ortanca görümcem cahil ondan falcıya inanmış ddedi. bende hadi cahil, bu kadarmı güveniyordu bana dedim. bize bundan sonra karışmasını istemiyorum dedim. onunla görüşmek bile istemiyorum dedim. ama bu olayı çok hafife aldılar. gene beni suçladılar. çalışmak istiyorum. ama bu olaydan sonra nasıl olur bilmem.

öncelikle cok cok gecmiş olsun canım....
diyecek o kadar cok sözüm var ki.......
sadece allahım böyle kayınvalideler varsa akıl fikir versin.......
sanada canım rabbim yar ve yardımcın olsun diyorum......

vallahi tabikide eşin annesinin ağzını burnunu kıramaz küfürde edemez böyle şeyler yapamaz zaten ama en azından biraz sert konuşup onlara bir daha bu şekilde konuşmamaları gerektiğini anlata bilir di diye düşünüyorum o cesereti bulmamaları için :delphin::delphin:

ne günlere kaldık, herkes kafayı üşütmüş.

koskoca kadın utanmamış mı? sorsan bi de dindar geçinir değil mi? en büyük günahlardan ikisiyle uğraşıyor. iftira ve falcı-büyücü işi.

ben olsam böyle bi ailede bi dakika durmam. kaynanam arkamdan iş çevircek, iftira atıcak. eşim susacak, görümcem terbiyesizce konuşacak. kesinlikle durmam o ailenin içinde.

bir dakka burası gözümden kaçmış görümcen bunu seni kasdederek söylemiş öylemi? yani sen öyle diyosun peki eşine bundandamı bahsetmedin yahuu pesss valla canım sen nasıl bir aileye düşmüşsün bu ne terbiyesiz bir görümce nasıl böyle bir cümle kurar yaa sen nasıl müsade ettin nerden bulur buhakkı allahım sinirlerim tavan yaptı iyimi

bunlar en basit laflarıdı. aslında herşey gözlerimin önünde seriliymişte ben göremiyormuşum. ne kadar safmışım. herşeyi şimdi daha iyi anlıyorum. evet bana söylemiş o lafı. o gün falcıdan gelmişler çünkü. şimdi beni anlıyorsunuz değilmi.

bunlar en basit laflarıdı. aslında herşey gözlerimin önünde seriliymişte ben göremiyormuşum. ne kadar safmışım. herşeyi şimdi daha iyi anlıyorum. evet bana söylemiş o lafı. o gün falcıdan gelmişler çünkü. şimdi beni anlıyorsunuz değilmi.
canım seni anlıyoruz tabiki sana kızmıyoruzki şimdiye kadar susmuşsun bundan sonra susma diyoruz saflık değil bu iyi niyetlilik susmaki sana daha fazla zarar vermesinler izin verme eşine de o yüzden kızıyorum ben neden müsade ediyor seni üzmelerine biz böyle bişey yaşasak bana bişey bırakmaz eşim hatta ben git söyle konuş demem bile eşin söylemiyosa sen konuş kaynananla da görümcenlede konuş ve araya mesafeni koy mutlaka ne cüret görümcem benle bu şekilde konuşucak haa mümkün değil çünkü ben mesafami mutlaka koruyorum hepsiylede

BİRDE BEN ÇALIŞIRKEN OĞLUMUN ODASI YOKTU DOKTORU AYRI YATMASININ GEREKTİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ. BENDE OĞLUMA ODA ALMAYA NİYETLENDİM. DÜŞÜNSENİZE KAYNANANIN ODASI VAR OĞLUMUN ODASI YOK. NEYSE BEĞENDİM ALMADAN BİR GÜN ÖNCE KAYNANM GELDİ. BAĞIRMAYA BAŞLADI BANA.KESİNLİKLE SEN ALMICAKSIN BEN ALICAM SENİN ALMANI İSTEMİYORUM. BANA AFEDERSİNİZ BİR HAYVAN GİBİ DAVRANDI. BU OLAYLAR OLMADAN ÖNCEYDİ. AMA FALCIYA GİTTİKTEN SONRA. MEĞERSEM O ODANIN PARASINI BAŞKASINDAN ALIP ODA ALACAĞIMI DÜŞÜNMÜŞ.YANİ BENİ O... YERİNE KOYMUŞ.senağlamasenağlamasenağlama

Back
X