• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynbabada cok yamanmis

tekvarligim

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
43
0
6
Almanya
Eskiden kaynbaba iyiydi simdi oda fesat olmus. Ev tasiniorduk birhafta onlarda yattik duymadigim sey kalmadi !!! Hergece bebegimi hastaneye goturuoduk cocuk hastalanmisdi sonra gelip bir saat uyuyip yeni evi temizlemeye gidioduk esimlen.. son sabah sabah saat 5de geldik hastaneden ve sabah saat 8 de kaynbabayla kaynanayi hakkimda konusurken duydum.. kaynana doldurusa getiriorduu kaynpederi..bi baktimmm bas bas bagrio kaynpeder gelinnnnn kalk cay koy ocaga diyee. Ne buna kahvalti hazirlama sakin dioduu karisina... varyaaa cok icim yandi bunlat vicdansiz... kaynanam tam bor canavarr esom onun yuzunden kac kez patakladi beniii..

Esim duymuor bazen soyluorum kavgsediozzzz cogu zaman soylemiom icime atiom. Benim kendi babam bana daha bagirmamis.. ama bunlar padisah gibiii balayi yasak calismak yasak cok mmakyaj yapmak yasak..bunedir ya..

bizim kayın peder de tam bir şeytan , allaha havale ediyorum , sonunu merak ediyorum ne hallere düşecek o kadar ah la, kaç kişiyi boşanma derecesine getirdi , 60 yaşında kardeşleri de dahil, tam bir münafık, benimle de çok uğraşıyordu , sonunda tartıştık ben aileme gitmeyecekmişim, oğlumu gelin vermedim , gelin aldım herşeyi çekçeksin dedi bende ben nası geliyosam oda gelcek hayat müşterek dedim kudurdu üstüme yürüdü, bayramı zehir etti geberesice ,pislik, sonunda da kavga çıkarttı yine , herşeyi laf eden bi tip, istiyorki oğulları gelinlerini gözünün önünde iyice dövsün kendiside alkışlasın, ağzıyla diyor zaten, dağdan inmiş bir ayı adeta, gelinler ailesini görmeyecek diye terör estiren bi adam kızı yüzünü yıkamadan gözünün çapağıyla soluğu kendinde alıyor ona bişy demiyor tabi de gelcek diyor , evlendi diye vazmı geçcez diyor, daha neler neler, ağzında küfür dolu , yolda yürüyen kanserli adama daha ölmedi diye küfür edebilen bir ucube ... gerisini siz düşünün artık iyice tiksindim artık hepsinden, daha neler yaşancak nası davranmalıyım bilemiyorum artık :14: sürekli çocuklardan para alsın yesin , evlatlarına 3 kuruş hayrı dokunmamış borç gırtlakta ama hepsini inek gibi sağıyım kredi çektiriyim diğerlerine yediriyim istiyor , amaaannn rezalet , evlenmeden aileyi çok araştırmak lazım GÖRGÜ şart !!!

zaten bi işe yaradıkları yok , görgülü hanım ve beyefendi yaşlıları tenzih ediyorum ne kadar hayran kalsamda bulamadım ölesini :) tek yaptıkları otursunlar herşeye bilip bilmeden yorum yapsınlar, laf soksunlar, insanları eleştirsinler, ne dua var ne nur, gelene küfretsinler gidene küfretsinler, iyice tiksindim ben bu gidişte hepsinden zır cahil ve haset insanlarla uğraşmak zor, kimse evladım çok şükür mutlu diyen yok, kavga etsen şükretcek insanlar var allah ıslah etsin, hiç şaşırma sende kp doldurdu bilmem ne diye, al birini vur ötekine , biz sürekli duyuyoruz hakkımızda neler diyolarmış , kaza geçirdik haberleri yok, arabaları yaptırınca masraf çok oldu şıkışıp borç istedi eşim diye arkamızdan neler demişler, yiyip içiyorlar o kadar parayı napıyorlar ortada kalcaklar i israfçılar iflah olmazlar bilmem ne, halbuki biz canımız derdindeyiz , hep yemeye alışmış kredi çektirip sömürmüş, bir kez eli cebine gidince zoruna gitti yobaz yaratıklar . herkesmi aynı diyorum bazen, çevremde ne insanlar var hayran kalıyorum ne kv ler ne kp ler var, şans iste, elimizde yiyecek kıyafetleri doldurup doldurup gidiyoruz o yiyecekleri saklayıp bozuk yemekleri koyuyorlar önümüze , kurtlu hoşaflar vs . iğrenç , yemeyince de laf ediyorlar şaka gibi :27:

Eskiden kaynbaba iyiydi simdi oda fesat olmus. Ev tasiniorduk birhafta onlarda yattik duymadigim sey kalmadi !!! Hergece bebegimi hastaneye goturuoduk cocuk hastalanmisdi sonra gelip bir saat uyuyip yeni evi temizlemeye gidioduk esimlen.. son sabah sabah saat 5de geldik hastaneden ve sabah saat 8 de kaynbabayla kaynanayi hakkimda konusurken duydum.. kaynana doldurusa getiriorduu kaynpederi..bi baktimmm bas bas bagrio kaynpeder gelinnnnn kalk cay koy ocaga diyee. Ne buna kahvalti hazirlama sakin dioduu karisina... varyaaa cok icim yandi bunlat vicdansiz... kaynanam tam bor canavarr esom onun yuzunden kac kez patakladi beniii..

tekrar konu acmanizagerek yok ayni konudan devam edebilirsiniz peki ne yapmayi dusunuyosun amacin ne aldiginiz ev uzaktami keske uzakta alsaydiniz

Aynennn canimm yemek yemeyince benimkilerde kudururuo benim kv yemek yapmayi bilmez bi makarna yapar 4gun yerler hele kayinpeder ölur karisinin ustuneee etleri kendi dograr kadini hicc yormak iszemezz.. gelin dururken kv yaparmi hiccc?? Bunlarin dusuncesi boyleee .manyak gibi bir adam cocumu iki hafta annemgile goturdummm geldikk bidaha bizi gondermicekmisss oyle dior kp.sankii beni kendi yarattii herseye mudahale ediorlar. Benim kocammm gormuorrr farkindaaa deillll kv beni yedi bitirdiii adamin haberi yok. Birhaftadir sikintidan bogazima bisey dugumlenmis gibiiii nefes alamiorummm hep sinirr birikmis istee. Annen beni sikinti yapmam icinmi dogurdu

Uzak deil10 dakkalik yol. Bikere kv uzaga tasinmaktan bahsettim..benim oglummmmm hic biryere gidemez dedi gozumub dibinde olacak dedi

cocugum rahatsiz demistin yanlis hatirlamiyosam sende desenki cocugum rahatsiz hergun git gel yapamam yerini yadirgiyo yatagini odasini istiyo falan desen benim sekiz aylik bir oglum var yerini cok yadirgar asla hic bir yerde uyuyamaz yatagi haricinde sende oyle biseyler denesen soylesen olmazmi

bizim kayın peder de tam bir şeytan , allaha havale ediyorum , sonunu merak ediyorum ne hallere düşecek o kadar ah la, kaç kişiyi boşanma derecesine getirdi , 60 yaşında kardeşleri de dahil, tam bir münafık, benimle de çok uğraşıyordu , sonunda tartıştık ben aileme gitmeyecekmişim, oğlumu gelin vermedim , gelin aldım herşeyi çekçeksin dedi bende ben nası geliyosam oda gelcek hayat müşterek dedim kudurdu üstüme yürüdü, bayramı zehir etti geberesice ,pislik, sonunda da kavga çıkarttı yine , herşeyi laf eden bi tip, istiyorki oğulları gelinlerini gözünün önünde iyice dövsün kendiside alkışlasın, ağzıyla diyor zaten, dağdan inmiş bir ayı adeta, gelinler ailesini görmeyecek diye terör estiren bi adam kızı yüzünü yıkamadan gözünün çapağıyla soluğu kendinde alıyor ona bişy demiyor tabi de gelcek diyor , evlendi diye vazmı geçcez diyor, daha neler neler, ağzında küfür dolu , yolda yürüyen kanserli adama daha ölmedi diye küfür edebilen bir ucube ... gerisini siz düşünün artık iyice tiksindim artık hepsinden, daha neler yaşancak nası davranmalıyım bilemiyorum artık :14: sürekli çocuklardan para alsın yesin , evlatlarına 3 kuruş hayrı dokunmamış borç gırtlakta ama hepsini inek gibi sağıyım kredi çektiriyim diğerlerine yediriyim istiyor , amaaannn rezalet , evlenmeden aileyi çok araştırmak lazım GÖRGÜ şart !!!

kayınbabalar içindede da böyle adiler var..aynen eşimin anası olacak kadının erkek versiyorunu bu adam..kaynanamda böyledir..isterki kızları damatları yalnız kendine gelsin kendini arasın..kendi ailelerimizi silmemizi ister..hani değer biri olsa tamam diyeceksinde..anlayacağın senin kayınbabanın kadin hali..hemde aynen..ben alakayı kestim yıllardır konuşmuyorum.

Pataklamak? Eşiniz dövmüş sizi, bunun adı ne zaman pataklamak oldu? Hem de kaç kere...

Evet diorum herfun 8 saat calismis gibiyokum dogdu ddogali.terapilerimiz var soyluorumm kadin cahillll.cocuk doktorlarin elinde buyuomus buneymis daha omrunde gormemis felan.ustelikk benim kv daha eline biberonu almayi bilmezz beceremior bu nasil cocuk buyutmus anlamiorum

Canim ya,adama bak sen,kuru odun cahili piskopata bak sen.

Haklarini savun bene normal sakin bir sekilde,sende insansin,onun ki evlatta sen nesin?

Eşin ne demek patakladı senii yaa:20:
Nasıl bi aile bunlarr:19:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu yapan eşiniz, annesi değil! Lohusa eşine şiddet uygulayan birini kolay affetmemişsinizdir umarım. Bence hiç affedilmemeli de neyse...
lohusal ken kendi annemi cagirmisdim kv kiyameti kopardi annem ne ise yararmis dior herneyse annem geldi kadinin onune yemek koymadi lohusal halimle annemin gozu onunde yemek yaptirdi..9ay hamileydim hergun biseyler yaptirirdi birgunde gel kizim yemek yapim sende otur demedi..cay yapar herkese getirirdi bana getirmesdi.. onumden yemeyi alip oglun un onune koyardi..cok gizli giuli tuvalete kacip agladim oldu.kimsem yok burda aylem cok uzakta yasior.kendi sorunlarimla aylemide uzmek istemiorum..

Back
X