• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynım beni kovdu

senin hatan aile yanında tartışma çıkarmak olmuş canım.neden böyle şeyleri başbaşa konuşmak varken aile yanında yapıyoruz ki biz.kendimizi tutamıyoruz işte.aynı şeyi kendinde düşün senin ailenin yanında eşin sana kızsa eminim ailen çıkışır onunda kardeşi haddini fazla aşmış ama tartışmanıza üzülmüştür.

cok terbiyesiz insanmış kaynın olcak adam sen bu kadar laf işitirken k.validen ve kocan ne dedi ne yaptılar hiç biri demedi nasıl dersin diye ?

bu kayınlar yok mu.. bazıları çok fena oluyor. kocandan bile daha çok kocalık taslamaya seni ezmeye çalışıyorlar.. müsade etmedin mide küfür,hakaret..
3 ay önce ben yaşadım.. çok ağır hakaretlere maruz kaldım. hatta buraya da açmıştım konuyu. bende yiğenini göstermedim ona 1 yıl olacak hala da görmüyor.. oh olsun hiçte pişman değilim...
kredi çektirdi 5 milyar ödemedi. biz ödedik.. eşimle ortak aldıkları herşeyin üstüne yattı.. tarlamızı sattı bizim tarla paraanın yarısını gönderdi yarısı kendi yedi. bütün bunları ben hamileyken yaptı. doğum yaptım bir hayırlı olsun demedi, aramadı,gideriz kayanama bir hoşgeldin demez ondan sonra yiğenim yiğenim...yok sana yiğen miğen... ister kınayın çocuğu kullanıyor diyin ama bence o amca olmayı haketmiyor..

Canım sen neden bu insanla görüşüyosun ki?
Eşin nasıl müsade ediyor hem?
Kızsanızda aranızda çözebileceğini belirtebilirdi eşin, kaynına.
Yazdıklarını okuyunca bende sinirlendim.
Benim aptal kayınbiraderimde artistlik etmişti bana.
abisinin yanında aklı sıra bağırdı çağırdı aklınca had bildirdi.
Haklı olmama ve eşimin beni desteklemesine rağmen 2-3ay küs gezdik.
Eşimin hatrına konuşuyoru şimdi.Ama bu insanlar bundan anlamaz.
Bi açığını yakalarsam ben restimi çekerim, sende yakalamışsın.
Eşininde seni zorlamaya hakkı yok.
Senin kardeşin eniştesini nasılki kovamıyorsa, o da seni kovamaz.
Allah cahillerden esirgesin herkesi !!

senin hatan aile yanında tartışma çıkarmak olmuş canım.neden böyle şeyleri başbaşa konuşmak varken aile yanında yapıyoruz ki biz.kendimizi tutamıyoruz işte.aynı şeyi kendinde düşün senin ailenin yanında eşin sana kızsa eminim ailen çıkışır onunda kardeşi haddini fazla aşmış ama tartışmanıza üzülmüştür.

Biryere kadar haklısın.Evet ailelerin yanında tartışmamak gerek.Ama oluyor işte.
Tartışıldı diye bu şekilde konuşulmaz.Sert çıkamaz hiç kimse.
Yenge bizim yanımda olmaz, büyütmeyin diyebilrdi.
Arkadaşa patlamaya hazır bomba gibi atlamış hemen.
Çok istiyosa birilerini kovmak, gitsin kendi eşini koovsun.

Suç bence arkadaştada değil.Olabilr insanız tatışabilir.HAdi tartıştı tamam
Hadi kaynı dengesi onada tamam ama o kocaya ne demeli.
Tersi durum olsa ortalığı yıkardı eşi öyle değil mi?
Hep erkekçi davranırsak daha çoook çekeriz.

evet adam küfretmiş olabilir hata ... Ama kardeşinin yanında eşinize kızıp bide abisini savunduğu için ona sanane sen kimsin demende hata... Çok merak ettim erkek kardeşinin karısı kardeşine kızsa sen kızmaz mısın bu 1 .Diyelim ki dayanamadın savundun kardeşini sen kimsin dese daha çok kızmaz mısın ... Sen kardeşini savuncan oda sana sen kimsin dicek var mı öyle yağma !

burda en büyük hata eşinin
kardeşini senden önce o susturmalıydı bu bizim meselemiz sen karışma diyebilirdi kardeşine
ayrıca kaynınla daha önce aranızda anlaşmazlık olduğunu düşünüyorum ben çünklü böyle küçük bir mesele için bir kayın yengesiyle böyle konuşmaz.en azından akıllı bir insan konuşmaz.yani bunun öncesinin olduğunu düşünüyorum
sonuçta anladığım kadarıyla siz bu insanla anlaşamıyorsanız ya hiç görüşmeyin yada en az seviyede görüşün
bu arada asıl tavrı da eşinize gösterin kardeşini susturmadığı içinaklinialirimsmile
karı koca arasına kimse girmemeli.buna eşler izin vermemeli:olmaz:

esının kardesıne karsı ne gıbı bır mınnetı var da
bu yaptıkları karsısında kendısını susmak zorunda hıssedıyor anlamadım

kocaya bak ya inanilmaz ohaoldumsmile
bu durumu kesinlikle ailenle paylasmalisin!!!
ailen esinin kulagini ceksin ki esin sana biraz sahip ciksin arkadasim.
bana kalirsa sucun en buyugu esinde.
esin sana arka ciksa kaynin bunlari yapmaya cesaret edemez.
esinde is yok :kızgın:
Allah kolaylik versin vallahi ne diyim ki...
bir daha o eve adimini atma sakin. birak esin gidecekse gitsin ama sen sakin gitme :1no2:

Back
X