- 24 Haziran 2011
- 23.464
- 48.915
- 798
dun kaynim strazburga gitmisti pasaportla gidebilirsin belgeye gerek yok demisler bende bunu duyar duymaz bilet arastirmasina girdim baktim kimse aldiris etmiyor ben cok aradim esim bile ne oldu hemen ortaya dustun dedineyse ben amcasinin oraya gittim bilet alalim gidecek diye gitmez olaydim kadin meger arkamdan nasil dolmus benim dedi kodumu yapiyorlarmis acti bana agzini bi adami sigdiramadiiz niye gidecekmis soinuna kadar denesin ayy ne laflar saydi gardasinin evine sigmadi istemiyorsan bi tabak yemek cok geliyorsa bizde kalsin hem laf sayiyor hem gozleri doluyor
cok ortaya dusmusum cok belli etmisim istemedigimi.sasirdim kac aydir bana hak veriyordu sende haklisin diyordu meger arkamdam neler dusnuyormus
kaynimda oyle yuzume bakmiyor evde yemek falan yemiyor sadece yatmaya geliyor anliyacaginiz BEN KOTU OLDUM
![]()
İşte Paris, değil 5 ay 50 sene sırtında taşısan bir insanı, indirdiğin gün kötü olursun. O yüzden o ne diyecek bu ne konuşacak diye uğraşma, bak neler yaptın ama yine de konuşuyorlar. Eğer arkandan özellikle de kaynın dedikodunu yapıyorsa yediği yere pislik atıyorsa daha memnun olacak diye bakma. Haklı olduğun zaman da konuş, konuş ki suçluluk duyuyor sanmasınlar ne kadar haklı olduğunu anlasınlar.