• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynım bizde ve cok bunaldım

hamilemisin

yok cnm 1 yaşında kızım.doğum yapınca kadın çıkmıyodu bizden bunalttı.şimdi nefret ediyorum hala bunalımdan çıkamıyorum
anlayis yok bu millette ne yapican iste:19::19::19:
ay cnm ya zaten Vizenin çıkmasını beklemişsin onu beklerken bile insan çok bunalıyo

ayy sorma canim ya beklemek ama ne beklemek ayni evde hem kaynana hem 3 kayin 2 elti 2 cocuk dusunebiliyormusun kendi odamn bile yoktu uyumak icin millet yaticakta ayy ALLAHA sukur gecti o gunler

Anlatmaya nerden baslasam bılmıyorum cok canım sıkılıyor.dogum yaptım hastaneden eve geldıgımde kaynımda turkıyeden bıze gelmıstı 3 ay oldu ve hala bızde alısmısım evde rahatlıga sımdı cok tedırgınım once en basıdı esofmanlaımla dosıyordum kafamı acıyordum sımdı sureklı hazır oldayım kendı evımde rahat degılım suan evde esım yok geldı uzandı kanepeye actı sacma sapan bı dızı:50:cok canım sıkılıyor kımseye bısey dıyemıyorum ıcımı dokmek ıstedım :5::5::5::5::5::5::5::5::5:

Zaten burda cok yanlızım hıc kımsem yok:43::43::43:bıde evımde rahat edemıyorum offf:43::43::43:

kıyamam sana yaa yaz tabi burda konuşuruz falan zaman geçer bari
ama ben kızıorum böle insanlara yaa sen doğum yapmışın yaa lohusasın çocuk emziriosun
kanaman olcak bilmem ne niye sana gelir erkek adam ne işi var :47:
bide 3 ay dile kolay insanın en zorlandığı dönemdir heralde kendi evinde yabancı olmak :(((

sen bu kadar sabretmisin yine sabret canım çoğu gitmiş azı kalmış

22 sinde karar çıktıktan sonra o da yolunu çizer elbet allahın izniyle

kıyamam sana yaa yaz tabi burda konuşuruz falan zaman geçer bari
ama ben kızıorum böle insanlara yaa sen doğum yapmışın yaa lohusasın çocuk emziriosun
kanaman olcak bilmem ne niye sana gelir erkek adam ne işi var :47:
bide 3 ay dile kolay insanın en zorlandığı dönemdir heralde kendi evinde yabancı olmak :(((

sen bu kadar sabretmisin yine sabret canım çoğu gitmiş azı kalmış

22 sinde karar çıktıktan sonra o da yolunu çizer elbet allahın izniyle

saol canim ALLAH razi olsun kadin kadinin halinden anliyor tabi kocama anlatsam anlamayi birak bide kuser bana :47:

saol canim ALLAH razi olsun kadin kadinin halinden anliyor tabi kocama anlatsam anlamayi birak bide kuser bana :47:

aynen öyle canım erkekler ne bilir bu dertleri :9:
peki kaynın çalışıyomu yani gündüzlei eşin yokken evdemi
akşamları bari onlar muhabbet eder hani vakit geçerde yalnızken ???

aynen öyle canım erkekler ne bilir bu dertleri :9:
peki kaynın çalışıyomu yani gündüzlei eşin yokken evdemi
akşamları bari onlar muhabbet eder hani vakit geçerde yalnızken ???

firinda calisiyordu ordanda ayrilmis dun esim calisiyor sabah 7 den aksam 6 ya kadar pek fazla evde durmuyor ama yinede ha geldi ha gelecek diye tedirgin oluyorum yemek yapmak bile ayri bi sorun esim yemek secmez ne olsa yer ama o oyle degil kendi agziyla soyluyor ben bunu sevmem diye zaten cocuk kucuk onunla ugrasirken bazen yemek yapmak bile problem oluyor:19::50::50::50:

firinda calisiyordu ordanda ayrilmis dun esim calisiyor sabah 7 den aksam 6 ya kadar pek fazla evde durmuyor ama yinede ha geldi ha gelecek diye tedirgin oluyorum yemek yapmak bile ayri bi sorun esim yemek secmez ne olsa yer ama o oyle degil kendi agziyla soyluyor ben bunu sevmem diye zaten cocuk kucuk onunla ugrasirken bazen yemek yapmak bile problem oluyor:19::50::50::50:

ay bak şimdi daha çok sinirlendim :47:
yemek konusunda taviz verme bari tatlım yaa bunu eşin anlamalı
bebekle ilgileniyorum yemek yapmaya çok fazla vaktim kalmıyo desen acaba sorun olurmu ???
ay ne bilim ya yardım etmek istiorum ama bişey gelmio elimden seni doldurmaktan başka :27:

ay bak şimdi daha çok sinirlendim :47:
yemek konusunda taviz verme bari tatlım yaa bunu eşin anlamalı
bebekle ilgileniyorum yemek yapmaya çok fazla vaktim kalmıyo desen acaba sorun olurmu ???
ay ne bilim ya yardım etmek istiorum ama bişey gelmio elimden seni doldurmaktan başka :27:

o konuda ALLAHTAN esim cok anlayisli.yok canim ya ne doldurmasi:1::1::1:beni anlayorsun derdime ortak oluyorsun ALLAH senden razi olsun:16::16::16:

bu devirde hiç kimseye güven olmuyo senin eşin evde yokken yalnızken ne işi var anlamadım hele lohusayken daha zor bir durum eşinin buna izin vermemesi lazım kızkardeş değilki bu

bu devirde hiç kimseye güven olmuyo senin eşin evde yokken yalnızken ne işi var anlamadım hele lohusayken daha zor bir durum eşinin buna izin vermemesi lazım kızkardeş değilki bu

haklisin bugun isten geldikten sonra soyledim ben rahatsiz oluyorum dedim hic bisey demedi:47::47:

offfffffff bugun kaynimi randevu vardi yine 6. aya ertelemisler ne yapicam ben ya istemiyorum onu evimde nasil belli edicem bilmiyorum esime cumartesi gunu kapiyi vurmadan giriyor rahatsiz oluyorum dedim adam iki gundur benimle kus:47::47:

ohaa yaa nekadar düşüncesiz insanlar var herşey bi yana yeni doğum yapan bi kadının sürekli özel ihtiyaçları olur bu ne düşüncesizlik...

S.a Bacim Ayni dert ve sikinti benimde basimdan gecti cok Zor Rabbim sabir versin...
Bu arada yurt disindasiniz galiba nikiniz Dikkatimi cekti nerden? Yanlis anlamayin bende yurt disindayim ...

S.a Bacim Ayni dert ve sikinti benimde basimdan gecti cok Zor Rabbim sabir versin...
Bu arada yurt disindasiniz galiba nikiniz Dikkatimi cekti nerden? Yanlis anlamayin bende yurt disindayim ...

a.s canim seninde basindaki isci olurum umuduylami aliyor

Back
X