• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynım bizde ve cok bunaldım

paris68

ALLAHIM SANA SUKUR
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
1.824
321
363
Anlatmaya nerden baslasam bılmıyorum cok canım sıkılıyor.dogum yaptım hastaneden eve geldıgımde kaynımda turkıyeden bıze gelmıstı 3 ay oldu ve hala bızde alısmısım evde rahatlıga sımdı cok tedırgınım once en basıdı esofmanlaımla dosıyordum kafamı acıyordum sımdı sureklı hazır oldayım kendı evımde rahat degılım suan evde esım yok geldı uzandı kanepeye actı sacma sapan bı dızı:50:cok canım sıkılıyor kımseye bısey dıyemıyorum ıcımı dokmek ıstedım :5::5::5::5::5::5::5::5::5:

Kayın valideyi kayın pederi anlarımda kaynın 3 ay boyunca ne işi var ki sizde:26:

Bi bayan olarak evinde rahat olmak istersin ki bu hakkın.Hani olur bir hafta iki hafta ama 3 ay ne ya hu.

Niçin evine dönmüyor.Niye hala siz de:26:

kayın valideyi kayın pederi anlarımda kaynın 3 ay boyunca ne işi var ki sizde:26:

Bi bayan olarak evinde rahat olmak istersin ki bu hakkın.hani olur bir hafta iki hafta ama 3 ay ne ya hu.

Niçin evine dönmüyor.niye hala siz de:26:
bız yurtdısındayız hıckımse yok kaynımda ıscı olmak ıcın geldı
kardeşi de olsa buna ben evde yalnızken eşim izin vermezdi buna. Olmaz diye bişey yok dünyada.

aklına bısey gelmezkı onun cok guvenıyor

bısey soylesem oda alınıyoraramız bozulur dıye bısey soyleyemıyorum kı:25:

ama konuşmazsanız bu konu yüzünden birgün sabrınız taşıcak ve eşinize karşı bir öfke patlaması yaşıycaksınız büyük ihtimalle :( bence tatlı bir dille sıkıntınızı sorununuzu paylaşın yanında rahatça giyinemiyorum filan diyin zor bir durum ben olsam banyo bile yapamamki akşam acaba abimle bişeyler mi yaşadı die düşünmesin die gerçekten zor :(

Dorduncu ayın 22sınde randevusu var ya oturum verecekler yada yurtdısı edecekler onu beklıyorum o yuzdende bısey demek ıstemıyorum gıderse kotu olmak ıstemıyorum sonra esım basıma kalkar bı abım geldıde rahat ettırmedın soylendın der dıye bısey demıyorum

ama konuşmazsanız bu konu yüzünden birgün sabrınız taşıcak ve eşinize karşı bir öfke patlaması yaşıycaksınız büyük ihtimalle :( bence tatlı bir dille sıkıntınızı sorununuzu paylaşın yanında rahatça giyinemiyorum filan diyin zor bir durum ben olsam banyo bile yapamamki akşam acaba abimle bişeyler mi yaşadı die düşünmesin die gerçekten zor :(

aynen oyle oluyor evım cok kucuk ne yapsan duyulur o derece yanı tuvalete bıle utana sıkıla gıdıyorum

Zaten burda cok yanlızım hıc kımsem yok:43::43::43:bıde evımde rahat edemıyorum offf:43::43::43:

haklısın cnm gerçekten zor ama bence beklede yurt dışı edilmezse hep sizle kalırsa işin daha zor belki kendiliğinden başka eve çıkar biraz sabır lazımm

aynen oyle oluyor evım cok kucuk ne yapsan duyulur o derece yanı tuvalete bıle utana sıkıla gıdıyorum

isterseniz ayın 22sine kadar bekleyin şimdiye kadar sabretmişsiniz biranda rahatsız oluyorum derseniz şimdiye kadarki yaptıklarınız unutulu ve kötü duruma düşersinz kayınvalideniz görümcenize vs fırsat vermiş olursunuz ve eşinizde bir ömür başınıza kalkabilir bu durumu fazla abartıyor gibi gözükebilirim ama mesele eşinizin ailesi ile ilgili olduğundan böyle konular gelin, kötü göstermek açısından fazlasıyla sakız durumuna getirir eğer söylediğiniz süreden sonrada gitmezse siz eşinizle konuşun bence buarada bahsettiniz mi hatırlayamadım kaynınız evli mi

haklısın cnm gerçekten zor ama bence beklede yurt dışı edilmezse hep sizle kalırsa işin daha zor belki kendiliğinden başka eve çıkar biraz sabır lazımm

baska eve cıkacagını hıc sanmıyorum o farkında bıle degıl rahatsız oldugumun mesela dısardan eve gırecegı zaman kapıyavurmasıyla ıcerı dalması bır oluyor bazen sut sagıyorum bebegıme kapıyı kıtlemesemya herseyı gorecek:50::50::50:

isterseniz ayın 22sine kadar bekleyin şimdiye kadar sabretmişsiniz biranda rahatsız oluyorum derseniz şimdiye kadarki yaptıklarınız unutulu ve kötü duruma düşersinz kayınvalideniz görümcenize vs fırsat vermiş olursunuz ve eşinizde bir ömür başınıza kalkabilir bu durumu fazla abartıyor gibi gözükebilirim ama mesele eşinizin ailesi ile ilgili olduğundan böyle konular gelin, kötü göstermek açısından fazlasıyla sakız durumuna getirir eğer söylediğiniz süreden sonrada gitmezse siz eşinizle konuşun bence buarada bahsettiniz mi hatırlayamadım kaynınız evli mi

bende aynene oyle dusunuyorum o yuzden sımdılık sessız kalıyorum barı burda ıcımı dokmek ıstedım evet evlı onunda yenı kızı oldu kızını bıle goremedı anlamıyorum ne ısı var burda ıscı olsa ne olucak sankı burası cokmu ıyı

bende aynene oyle dusunuyorum o yuzden sımdılık sessız kalıyorum barı burda ıcımı dokmek ıstedım evet evlı onunda yenı kızı oldu kızını bıle goremedı anlamıyorum ne ısı var burda ıscı olsa ne olucak sankı burası cokmu ıyı

evli olması ve yeni kızının olmuş olması azda olsa sizin şuanki durumunuza empati kurmasına neden olmalıydı aslında :( üzülmeyin moraliniz bozuldukça bebeğiniz ile ilgilenin şu durumda heralde sabretmekten başka seçenek yok ne yazıkki :(

evli olması ve yeni kızının olmuş olması azda olsa sizin şuanki durumunuza empati kurmasına neden olmalıydı aslında :( üzülmeyin moraliniz bozuldukça bebeğiniz ile ilgilenin şu durumda heralde sabretmekten başka seçenek yok ne yazıkki :(

nerde onda o dusunce :50:bazen o kadar sınır oluyorum bebegıme bagırıyorum:43::43:onun ne sucu varsa baska carem yok beklıyecem ama ınanın o kadar bunaldımkı ıcımı dokuyorum :50::50:

baska eve cıkacagını hıc sanmıyorum o farkında bıle degıl rahatsız oldugumun mesela dısardan eve gırecegı zaman kapıyavurmasıyla ıcerı dalması bır oluyor bazen sut sagıyorum bebegıme kapıyı kıtlemesemya herseyı gorecek:50::50::50:

ay cnm ya anlıyrum seni bizde de hep yurt dışı meselesi olduğundan hatta bende gidicm bi kaç aya....bizde mesela giderler önce abi ablada kalırlar sonrada bekar evine yada ayrı eve çıkarlar ne diyceğimi bilemedim allah yardımcın olsun

ay cnm ya anlıyrum seni bizde de hep yurt dışı meselesi olduğundan hatta bende gidicm bi kaç aya....bizde mesela giderler önce abi ablada kalırlar sonrada bekar evine yada ayrı eve çıkarlar ne diyceğimi bilemedim allah yardımcın olsun

sagol canım sızınkıler anlayıslıymıs bu ekmek elden su golden hesabı cok rahat

Dorduncu ayın 22sınde randevusu var ya oturum verecekler yada yurtdısı edecekler onu beklıyorum o yuzdende bısey demek ıstemıyorum gıderse kotu olmak ıstemıyorum sonra esım basıma kalkar bı abım geldıde rahat ettırmedın soylendın der dıye bısey demıyorum

aynen sabretmeye çalışacaksın arkadaşım çok sinir bi durum bak az kalmış sık dişini yada hotel yok mu orada kalsın bu birazda kaynının rahatlığı ne kardeşi ne sen git diyemezsin belki kocanda rahatsızdır benim kocam olsa kardeşi bile olsa o kadar gün rehatsız olurdu siz olmasanız ne yapacaktı

Son düzenleme:
nerde onda o dusunce :50:bazen o kadar sınır oluyorum bebegıme bagırıyorum:43::43:onun ne sucu varsa baska carem yok beklıyecem ama ınanın o kadar bunaldımkı ıcımı dokuyorum :50::50:

haklısınız çünkü her kadın sırf sevdiği erkek üzülmesin die sıkıntılar yaşıyor kimi kayınvalidesine ses çıkaramıyor kimi arkadaş veya maç merakıyla uğraşıyor kimide sizin gibi kendi evinde misafir durumuna düşüyor :( yaşadıklarınızın tıpatıp aynını yaşamış 4 kadın tanıyorumki bunlar sizinkinin aynını yaşayanlar tek fark yurt dışında diiller diğerlerinin sıkıntılarıda yukarda saydığım gibi çeşit çeşit :( yapıcak bişey gelmiyor insanın elinden kadınlar neden önce yaşlanıyor sanıyorsunuz ama bakın gamsız kadınlara 60 yaşında bizden gençler :)

Back
X