• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynım bizde ve cok bunaldım

kayniniz biraz anlayissiz galiba oyle pat diye eve girmeler filan erkeklerin is bulmasida kolay aslinda temizlik firmalari vs yokmu hic
ama sizde herseyi uzerinize alinmayin zayifladim derken illa size tas atiyor diye birsey yok belki skntidan stresten demek istemistir...:34:

slm canim ne ovulerek anlatilacam bakalim arkamdan ne laflar cikacak simdide diyor buraya geldim cok zayifladim deyip duruyor oraya gidince ALLAH bilir yemeklerimimi elestirecek beni acmi birakti diyecek bakalim ne laflar cikacak iyi biseyler diyecegii hic sanmiyorum:50:

Aleykum selam canım.Zaten ben de kinaye yazdım onu.Bakıversin nolacak kötü gelin demesinler diyen arkadaşa laf dokundurdum.Böyle durumlarda nankörlük yapmayan kaç kişi var ki.

slm canim ne ovulerek anlatilacam bakalim arkamdan ne laflar cikacak simdide diyor buraya geldim cok zayifladim deyip duruyor oraya gidince ALLAH bilir yemeklerimimi elestirecek beni acmi birakti diyecek bakalim ne laflar cikacak iyi biseyler diyecegii hic sanmiyorum:50:

Genelde öyle olur canım ya... Yediği yere etmeyen akraba zor. Adam yüzsüz, belli. Suratını da et, rahatsızlığını da belirt. Kimse kimsenin kardeşine bakmak zorunda değil.

kayniniz biraz anlayissiz galiba oyle pat diye eve girmeler filan erkeklerin is bulmasida kolay aslinda temizlik firmalari vs yokmu hic
ama sizde herseyi uzerinize alinmayin zayifladim derken illa size tas atiyor diye birsey yok belki skntidan stresten demek istemistir...:34:
biraz degil baya anlayissiz diyorumya canim burda turiste kimse is vermiyor milet basina niye bela alsinki.evet sikitidan zayifladim diyor ama sikinti yapsa gider zaten:50:
Aleykum selam canım.Zaten ben de kinaye yazdım onu.Bakıversin nolacak kötü gelin demesinler diyen arkadaşa laf dokundurdum.Böyle durumlarda nankörlük yapmayan kaç kişi var ki.
evet canim anladim zaten oyle yazdigini yok cunku amcasi daha once getirmis onun yuzunden adam hapislerde yatmis ona bile neler diyor arkasindan
Genelde öyle olur canım ya... Yediği yere etmeyen akraba zor. Adam yüzsüz, belli. Suratını da et, rahatsızlığını da belirt. Kimse kimsenin kardeşine bakmak zorunda değil.

uyuyor suan uyansin bakalim soracagim ne yapmis is bulmusmu bulamadigina eminim bulsa gece taa ben cocuk icin kalktim saat 2 hala gelmemosti simdide oglene kadar yatar :47:

bu arada konuyla alakasiz ama avatarini degistirmissin ben cok seviyordum o civcivleri onun icin arada sana bakiyrdum:1::1:

Anlatmaya nerden baslasam bılmıyorum cok canım sıkılıyor.dogum yaptım hastaneden eve geldıgımde kaynımda turkıyeden bıze gelmıstı 3 ay oldu ve hala bızde alısmısım evde rahatlıga sımdı cok tedırgınım once en basıdı esofmanlaımla dosıyordum kafamı acıyordum sımdı sureklı hazır oldayım kendı evımde rahat degılım suan evde esım yok geldı uzandı kanepeye actı sacma sapan bı dızı:50:cok canım sıkılıyor kımseye bısey dıyemıyorum ıcımı dokmek ıstedım :5::5::5::5::5::5::5::5::5:

Eşinle neden konuşmuyorsun bu durumu?
O senin rahatsız olabileceğini düşünememiştir belki
Malum erkeklerin bazen kafası çalışmaz.
O onun kardeşi olabilir ama senin için sadece kocanın kardeşi el gibi yani...
insan kendi evinde rahat edemeyecekse nerde edecek?
Erkekler düşüncesiz oluyor işte...Eşin bazı şyleri düşünemiyor.Kaynınız yengem rahatsız olur mu rahat eder mi diye düşünmeden hareket ediyor...
Yada herkes herşeyin farkında ama işlerine gelmiyor...
Konuşmadan bilemezsin.
Ne olursa olsun konuş bence.

Eşinle neden konuşmuyorsun bu durumu?
O senin rahatsız olabileceğini düşünememiştir belki
Malum erkeklerin bazen kafası çalışmaz.
O onun kardeşi olabilir ama senin için sadece kocanın kardeşi el gibi yani...
insan kendi evinde rahat edemeyecekse nerde edecek?
Erkekler düşüncesiz oluyor işte...Eşin bazı şyleri düşünemiyor.Kaynınız yengem rahatsız olur mu rahat eder mi diye düşünmeden hareket ediyor...
Yada herkes herşeyin farkında ama işlerine gelmiyor...
Konuşmadan bilemezsin.
Ne olursa olsun konuş bence.
slmm zaten konustum oda biliyor idare et oda boyle dedi abisi sonucta eger bugun yazdigimi okuduysan esimin ne soyledigii gorursu resmen abisine git dedi ama adam anlayissiz daha ne desinki:44:

slmm zaten konustum oda biliyor idare et oda boyle dedi abisi sonucta eger bugun yazdigimi okuduysan esimin ne soyledigii gorursu resmen abisine git dedi ama adam anlayissiz daha ne desinki:44:

Yok canım okumadım son sayfalara bakmadım çünkü. bakayım :)

bak bakalim canim sonra dusunceni yaz:34::34::34:

Okudum:)
Ama ben böyle konularda çıldırırım resmen sinir oldum.
Adama yüzsüz desem az gelicek.
Kapı vurma alışkanlığı yok afedersinizde kıçından çıkanı temizleme alışkanlığı yok odasının temizliğini senin yapmanda cabası...
Bu adam yaşını başını almış.
Üstü kapalı git imasında bulunuyorsunuz ama anlamamazlıktan geliyor.
Yok valla böylelerine açık açık söylemek lazım her şeyi.
Ben senin pisliğini temizlemek zorunda değilim senin ayak kokunu bütün evde duymak zorunda değilim sen ne zaman gelicen diye diken üstünde kendi evimde rahatsız olmak zorundada değilim iş bulamadın hadi evine dön huzurum kalmadı rahatsızım derim..
Sende öyle de ha yine yüzsüzlük yapıyor bu sefer toplarım valizi eline veririm yeter bu kadar derim..
Yok yani koca adam gülüşmeler kahkahalar duyuyor pat diye giriyor belki uygunsuz bi vaziyette yakalayacak hiç mi utanmıcak biraz daha böyle giderse allah korusun o şekilde de basar bu sizi tövbe yarabbim çok kızdım :4:

Okudum:)
Ama ben böyle konularda çıldırırım resmen sinir oldum.
Adama yüzsüz desem az gelicek.
Kapı vurma alışkanlığı yok afedersinizde kıçından çıkanı temizleme alışkanlığı yok odasının temizliğini senin yapmanda cabası...
Bu adam yaşını başını almış.
Üstü kapalı git imasında bulunuyorsunuz ama anlamamazlıktan geliyor.
Yok valla böylelerine açık açık söylemek lazım her şeyi.
Ben senin pisliğini temizlemek zorunda değilim senin ayak kokunu bütün evde duymak zorunda değilim sen ne zaman gelicen diye diken üstünde kendi evimde rahatsız olmak zorundada değilim iş bulamadın hadi evine dön huzurum kalmadı rahatsızım derim..
Sende öyle de ha yine yüzsüzlük yapıyor bu sefer toplarım valizi eline veririm yeter bu kadar derim..
Yok yani koca adam gülüşmeler kahkahalar duyuyor pat diye giriyor belki uygunsuz bi vaziyette yakalayacak hiç mi utanmıcak biraz daha böyle giderse allah korusun o şekilde de basar bu sizi tövbe yarabbim çok kızdım :4:

senin bu yazdiklarini bende icimde cok yasiyorum cok istiyorum bu soylediklerini yuzune soylemek ama olmuyor iste en basta esini dusunuyiorsun offf nasil soylenirki ima ediyoruz git diya anlamiyor bugun acaba is bulamadim deyince ee gidecekmisin o zaman mi desemn acaba:44:

senin bu yazdiklarini bende icimde cok yasiyorum cok istiyorum bu soylediklerini yuzune soylemek ama olmuyor iste en basta esini dusunuyiorsun offf nasil soylenirki ima ediyoruz git diya anlamiyor bugun acaba is bulamadim deyince ee gidecekmisin o zaman mi desemn acaba:44:

Bu durumda eşini düşünüyorsan eşinde sadece ima etmekle kalıyorsa aman abimdir söyleyemiyorum utanıyorum çekiniyorum vs diye düşünüyorsa al eşini karşına konuş...
De ki, sen açıkça söyleyemiyorsun senin abin diye ama ben elim ben kendi evimde rahatsızım huzursuzum sende rahatsızsın ama senin canın kanın onu kırmak istemiyorsun ama ben tahammül edemiyorum artık. Bir şey olduğunda ona ben git dersem yada açıkça her hangi bir söz söylersem tepkin ne olur de. Eğer kızmazsan ben açıkça ona gitmesini istdiğimi söylicem de..

Bu durumda eşini düşünüyorsan eşinde sadece ima etmekle kalıyorsa aman abimdir söyleyemiyorum utanıyorum çekiniyorum vs diye düşünüyorsa al eşini karşına konuş...
De ki, sen açıkça söyleyemiyorsun senin abin diye ama ben elim ben kendi evimde rahatsızım huzursuzum sende rahatsızsın ama senin canın kanın onu kırmak istemiyorsun ama ben tahammül edemiyorum artık. Bir şey olduğunda ona ben git dersem yada açıkça her hangi bir söz söylersem tepkin ne olur de. Eğer kızmazsan ben açıkça ona gitmesini istdiğimi söylicem de..

esime oyle sorarsam o sakin oyle bisey yapma der cunku ona ne sorsam ornegin ogluma bisey alicam alma der ama be ondan habersiz alsam ne guzelmis der burdan yola cikarak:1::1:ondan habersiz soylemem lazim ki olan olmus der belki sesi cikmaz:27:

merhaba,
konunuzu okudum, rahatsız olmak da haklısınız.

hepimiz özel alanlarımıza saygı duyulmasını bekleriz.

ben kendi akrabalarımın bile bende bu kadar uzun kalmasını tercih etmem..

karşıdaki insan ,kendi görgü sınırları içerisinde uzatmaları oynuyor..

inş çok yakın bir süre içerisinde ,artık bu gereksz misafirliğe son verir..

eşinizde rahatsız olmaya başlamış zaten..

çünkü kardeşinin aslında bir elle tutulur amacı olmadığını ve burda

gereksiz zaman öldürdüğünün farkında..

kaynınız bir daha szin yanınızda gitme konusunu açarsa

sizde fikrinizi söylemekten çekinmeyiniz..

eşinden ve çocuğundan ayrı kalmaya değmez burdaki belirsizlik dye

gitmesini istediğinizi açıkça kendi açınızdan ifade edin..

en kısa sürede alıştığınz yaşamınıza dönersiniz inş..

Allaha emanet olun..

merhaba,
konunuzu okudum, rahatsız olmak da haklısınız.

hepimiz özel alanlarımıza saygı duyulmasını bekleriz.

ben kendi akrabalarımın bile bende bu kadar uzun kalmasını tercih etmem..

karşıdaki insan ,kendi görgü sınırları içerisinde uzatmaları oynuyor..

inş çok yakın bir süre içerisinde ,artık bu gereksz misafirliğe son verir..

eşinizde rahatsız olmaya başlamış zaten..

çünkü kardeşinin aslında bir elle tutulur amacı olmadığını ve burda

gereksiz zaman öldürdüğünün farkında..

kaynınız bir daha szin yanınızda gitme konusunu açarsa

sizde fikrinizi söylemekten çekinmeyiniz..

eşinden ve çocuğundan ayrı kalmaya değmez burdaki belirsizlik dye

gitmesini istediğinizi açıkça kendi açınızdan ifade edin..

en kısa sürede alıştığınz yaşamınıza dönersiniz inş..

Allaha emanet olun..
aleykum selam.cok tesekkur ederim artik soyliyecem saat kac oldu hala yatiyor evi doktumki temizleyim diye supurge ou odasinda kalmis cok sinir oldum yine cocugu uyutmusken dibi koseyi temizleyim dedim guya saat kac oldu hala yatiyor oh ne ala valla esim calisip surunuyor bu hazir hazir yiyor simdi kardesi bunudami cok gordu diyeceksiniz ama bunun oncesi var onlari dusununce cok goruoyrum:47:

aleykum selam.cok tesekkur ederim artik soyliyecem saat kac oldu hala yatiyor evi doktumki temizleyim diye supurge ou odasinda kalmis cok sinir oldum yine cocugu uyutmusken dibi koseyi temizleyim dedim guya saat kac oldu hala yatiyor oh ne ala valla esim calisip surunuyor bu hazir hazir yiyor simdi kardesi bunudami cok gordu diyeceksiniz ama bunun oncesi var onlari dusununce cok goruoyrum:47:

neden çok görülesiniz..haklısınız sitem etmek de...herkes kendi yaşadığını bilir..

yaşamayan insan da empati kurabilmeli başkalarının

yaşadığı sıkıntılar üzerine..hiçbirini yapamıyorsa, kardeşinin evi değil mi

istediği kadar pervazsızca kalmaya hakkı var,kan bağı var,akrabalık var,mecbur kalmış,

felsefesini yapanlar kendilerini bu durumda hayal dahi edemeyen kişilerdir..

sizin siteminizi ve stresinizi çok görecek insanlar bence otursunlar önlerinden yesinler..

yani yaşamadıkları bir durum hakkında ahkam kesip ^^iyi insan^^fotoğrafı çizmesinler..

siz zaten iyi bir insansınız..düşünceleriniz sizi kötü insan yapmaz..düşündüklerinizde de

bir kötülük yok zaten...

Son düzenleme:
neden çok görülesiniz..haklısınız sitem etmek de...herkes kendi yaşadığını bilir..

yaşamayan insan da empati kurabilmeli başkalarının

yaşadığı sıkıntılar üzerine..hiçbirini yapamıyorsa, kardeşinin evi değil mi

istediği kadar pervazsızca kalmaya hakkı var,kan bağı var,akrabalık var,mecbur kalmış,

felsefesini yapanlar kendilerini bu durumda hayal dahi edemeyen kişilerdir..

sizin siteminizi ve stresinizi çok görecek insanlar bence otursunlar önlerinden yesinler..

yani yaşamadıkları bir durum hakkında ahkam kesip ^^iyi insan^^fotoğrafı çizmesinler..

siz zaten iyi bir insansınız..düşünceleriniz sizi kötü insan yapmaz..düşündüklerinizde de

bir kötülük yok zaten...

valla agzina yuregine saglik cok guzel seyler yazmissin demin resmen sinir kirizi gecirdim tuvaleti banyoyu camisir suyuyla ovdum piril piril ettim adam kalkmis afedersiniz sidiklemis yine sifonu cekmemeis bembeyaz yaptigim kilozeti sap sari etmis :47:esim gelsin diyecem ne olursa olsun kafayi yemek uzereyim bunu yapan 5 yasindaki cocuk degil 37 yasindaki adam ya yuh artik cocuk gibi uyariyimmi utanmiyorda pis herif ellerii bile yikamak yok o pis elleriyle bebegime dokunuyorya iyice siir oluyorum:47:ALLAHIM hayirlisiyla bi gitseydi yalandan ayak yapiyor dun bilet alin diyordu simdi gezmzyz gitti yine offf:47:

valla agzina yuregine saglik cok guzel seyler yazmissin demin resmen sinir kirizi gecirdim tuvaleti banyoyu camisir suyuyla ovdum piril piril ettim adam kalkmis afedersiniz sidiklemis yine sifonu cekmemeis bembeyaz yaptigim kilozeti sap sari etmis :47:esim gelsin diyecem ne olursa olsun kafayi yemek uzereyim bunu yapan 5 yasindaki cocuk degil 37 yasindaki adam ya yuh artik cocuk gibi uyariyimmi utanmiyorda pis herif ellerii bile yikamak yok o pis elleriyle bebegime dokunuyorya iyice siir oluyorum:47:ALLAHIM hayirlisiyla bi gitseydi yalandan ayak yapiyor dun bilet alin diyordu simdi gezmzyz gitti yine offf:47:

Yerinde olsaydım ben çoktan elini yıkamadığının imasını yapmıştım. Hiç tahammülüm yok o konuda. Bilet fiyatı araştırması yapsanız da bir ara konu açılınca fiyat araştırmanızdan bahsedin. O da artık harekete geçer eğer hala anlamamazlığa vurmazsa. Kaynınız gitmese bile şu temizlik sorununun halledilmesi gerekir. Eşek kadar adam da olsa bazen söylemek lazım gelir. 37 o kadar da büyük değilmiş. Yaşı daha büyük olsa daha zor olurdu.

Back
X