ah ah boyle demessi kolay caim bende diyorum yeter artik soyleyecek diyorum ama olmuyor herseyi icimde yasiyorum yaaa kocamda daha ne desin dun resmen git dedi anlamiyor anlamiyor insanda biraz gurur olmazmi ya yuzune bakmiyorum hic konusmuyorum soru sorarsa kisa cevapp veriyorum yok hic bisey anlamiyor

ya evde surekli ustumu kontrol edip dolasiyorum acaba bi yerim acikmi sacim gorunuyormu biktim ya evimde yabanci oldum neyi bekliyor iye gitmiyor anlamiyorum cokmu hosuna gidiyor istemedigini bile bile kalmak

zor değil çok kolay canım
ama biraz yapı meselesi tabii
ben böyle şeylere asla gelemem
kaynım yazlıtayken 1 gece bizde kaldı ertesi gün eşim işe gidecek o öğrenciydi ozaman öyle bi sorunu yok
yatağını hazırlarken abın sabah şu saate kalkıyor sende erkenden kalkarsın işe giderken seni eve birakır demiştim
yatarken aynı şeyi eşimde dedi şu saate hazır ol beraber çıkarız diye
sabah baktım bizden önce kalkmış giyinmiş eşimi bekliyor
hiç işim olmazda kaynım ile evde tek kalacam
zaten eşimde öyle bişeye izi vermez
ama düşünemesede ben düşündürürüm yani
eşin git dememişki
sadece iş yok vs demiş lafı gevelemiş
açık açık evet abi senin işin zor bu gidişle iş ve kağıt vermiceklr sana 1 ay daha dayan bakalı ondan sonra oldu oldu olmadı alır başını gidersin, eşini ve çocuklarını daha fazla yanlız bırakma herkes düzenini bilir dememişki
eşini savunuyorsun ama bana göre eşinde en az kaynın kadar suçlu
açık ve net abisiylen konuşsun 1 ay sonra kağıt işin olmasa git desin veya olursada kendine bi ev tut desin
abisi diye tepesine çıkarmaya gerek yok küçük çocuk değil 37 yaşında adam