merabalar herkese uzun süredir yazamadım. annemlerdeydim 1 aydır eve yeni geldim. kaynım hala bizde kalıyor ama gidici yakında.
son olayları yazmak istedim de sıkılmadan okur yorum yaparsanız çok sevinirim. ben bu sayfayı tvden de takip ediyordum , arada ordan girip okuyordum. eşim ve ben annemlerdeyken kaynım da (odamda tv izlerim salondakini açmam dediği halde tv yi açıp) tv de geçmişi araştırıp bu yazdığım mesajları okumuş. evde istemediğimi anlamamış galiba ki eşim beni bırakıp eve dönünce karın neler yazmış bak diye bide ona göstermş.

eşimde mecbur abisini gücendirmemek için yok nilidil yazmamı onları falan diye ikna etmiş. bunları ben nanemdeyken eşim anlattı neyse dedim adam anlamamakta ısrar ediyor ne hali varsa görsün. tam sessiz sedasız tekrar eve dnecekken , tatilim bitip döneceğim güne kaynım eşinide çağırmış evime, deli oldum tabi. banna sormadan eşim bile misaifr çağırmazken bu ne rahatlık bu adamdaki anlamıyorum. kendi evi gibi, son dakika haber verio bide bize. en son artık bu son damla oldu eşime dedim abin ayrı ev tutmadan ben gelmiyorum , sen abinle yengenle otur, bikaç gün tarıştık küstük barıştıksa da şimdi ayrı ev tutuldu haftasonu çıkacak kaynım inşallah. keşke bu kadar kötü olmadan ben artık ayrı eve çıkayım sizi rahatszı ettim zaten deseydi ama yüzsüz işte.şimdi benle konuşmuyo. umrumda değil zaten. ha inşallah bu mesajarı da bulur okur da yaptıklarını farkeder..