- 29 Mart 2025
- 31
- -22
- 1
- 25
- Konu Sahibi hanimefendicik
Merhaba ben 3 yıllık evliyim çocuğumuz yoktu şu anda hamileyim eşimin kardeşi cezaevinden bir sene önce çıkmıştı ve bir senedir ailesi kabul etmediği için evi olmadığı için bizim yanımıza yerleşti işe girdi çalışıyordu işe gidip geliyordu eşimle beraber ve iştem kovuldu şu anda evde oturuyor eşim şu anda işte ve bana yenge benim tıraş eder misin diye sürekli ısrar ediyor bu yaptığı şey normal mi daha öncesinde de birden maske olup uzandım koltuğun önüne gelip önüme oturdu ve direkt maskeyi uzattı sürer misin bile demedi ben de neye uğradığımı şaşırdım aldım ve sürmek zorunda kaldım eşime anlattığımda çok kızmıştı ve şu anda da kız arkadaşıyla yaşadığı her şeyi detaylı anlatıyor şu anda da benim saçlarıma tıraş eder misin diye soruyor O yaptığı şey normal mi ne tepki vereceğimi bilmiyorum eşime söylemeli miyim ve eşime söylersem ne olur hiçbir fikrim yok ve bu durum beni korkutuyor bana akıl verin lütfen samimi olmamaya calisiyorum ama yinede sürekli samimiyet kurmaya çalışıyor ne yapmam lazım