Kaynım da başladı....

Madem eşiniz ses çıkarmıyor keşke bu durum karşısında: ''Evet abinle evlendim ben senin yengenim bu yüzden bana saygısızca davranamazsın'' deseydiniz.

Bence tartışmalara girmeden bu tarz cümleler ile yerini ve haddini bildirin.

orada eşinin bir şey demesini de bekleme diyemez çünkü ne de olsa kendi ailesi. Sen ne demek istiyorsun terbiyesiz haddini bil gibi bir cümleyle savuşturabilirdin.

Ben birşeyi merak ediyorum..

Kaynınız için "beni çok severdi" diyorsunuz..
Peki ne oldu da kaynınız sizi bu şekilde tersler hale geldi?

Gerçi ben eski konularınızı okumadığım için geçmiş olayları bilemiyorum..
Ama bu insanın birdenbire size karşı bu derece değişmesi tuhafıma gitti doğrusu..

kesinlikle bir kadının değeri eşinin tavrına göre belirleniyor.çok da özelliği olmayan bir kadını eşi el üstünde tuttuğunda herkes etrafında dört dönüyor resmen prenses oluveriyor.ama istersen profesör ol ya da 10 parmağında 10 marifet becerikli bir kadın ol,eşin sana değer vermedi mi herkesin gözünde değersiz beceriksiz ezilmeye layık oluveriyorsun.

Ergen bunalımına girdiyse girdi sana ne sarıyo.
Hadi sardı eşin b hakkı ona niye veriyo.
Anasi babası dil uzatsa büyükler yaşlılar ne dediklerini bilmiyor olur e bu delikanlı dil uzatınca neden susuluyor.
Onlar onun kanı siz aynı kandan değilsiniz ya olay bu.

Yorumları okumadım.
Ama kaynının yaşı ne tarafa çekilirse oraya gitmeye müsait ve sanırım birileri onu sana karşı dolduruyor.

Buarada ek olarak eşiniz sustu hadi siz ne diye susuyorsunuz canım.
Size bu çocuk böyle birşey söylediğinde szde şakacı ergen gerisi seni çok güldürüyosun bu şakalarınla beni diyin.
Sakın sizi kızdıracak birşey söylediğinde ben sana naptım tarzında konuşmaya girmeyin.
Sizi kızdıracak noktaarı keşfetmesine müsade etmeyin aksi halde sıksık üstünüze gelmeye başlayacaktır.

Bence bu olayda suç eşinizin...
Eşinizle konuşarak halledebilirsiniz ancak diye düşünüyorum...

eşine bu durumdan çok rahatsız olduğunu söyle kardeşini o uyarsın.birşey yapmıyorsa da kaynına sen ne dersen de ister iyilikle ister sert bir şekilde bence fayda etmezçünkü çok deli bir çağda laf anlatamazsın yine uyar ama çözüm olmaz en iyisi mümkün olduğunca kaynından uzak dur

Onceki konularina da baktim, acikcasi biraz tutarsiz oldugunu ve olaylara objektif yaklasamadigini dusunuyorum. Daha 3 ayda gorumcem bana surat asti, kuzenler bana laf soktu, kaynanam beni disladi, kocam arkamda durmadi, kaynimda onlarla birlik oldu diye konular acmissin, artik evliligimin sonunu goremiyorum demissin. Bir cok kisinin gorumcesi surat asiyor ama herkes kanli bicakli olmuyor, demek ki sen insan iliskilerini yonetemiyorsun. Mesela bu kaynin olayinda kaynin sana surat asmis, niye surat asiyorsun diye sordugunda abimle evlendin yetmez mi demis. Bu cevap da ne sorun var? Canim abin benimle mutlu neden boyle yapiyorsun diyebilirsin. Aninda yok ben harclik verdim bana tesekkur etmedi, bana saygisizlik yapti ben onu gecirmeye gitmem, kocana sen de gitmeyeceksin beni yalniz birakamazsin gibi ortaligi velveleye vermenin bence bir anlami yok. Kaynanam beni disladi, kocam benim arkamda durmadi ezdirdi diyorsun da yazdiklarindan ben hic boyle birsey goremedim. Aksine sen ve sorunlu oldugun kisiler arasinda bir kopru olmaya calisiyor adamlar.

Ayrica hosuna gitmeyen yorumlara beni yargilayamazsiniz, ben tavsiye istiyorum beni degerlendirmenizi degil diye cevaplar yaziyorsun. O zaman sana tavsiyem kendi davranislarini degerlendir, igneyi baskasina cuvaldizi kendine batir. Ama yok ben memnunum halimden, evliligimin sonunu goremiyorum diyorsan yakinda altinlari bile biz odemistik ama yine yaranamadim bu aileye bosaniyoruz diye konu da acabilirsin, kendi kendine aglarsin ne kocanin ne de ailesinin umrunda olmaz.

Benim erkek kardesim de böyle, düsünüyorumda beni sallamıyo yengesi olsa hic sallamazdı herhalde, annemiz yok, evde yalnız ve ilk yalnız kalısları, arıyorum yemek yedin mi diyorum, okuldan cıkınca yedim diyor, sen okulda hic birsey yemiyor musun nasıl dayanıyorsun diyorum '' yaa smuwiLa '' diye baslıyor lafa, gerisi zaten belli, ne kadar konusursam konusayım biliyorum ki bu yaslarda bi kulagından girip diger kulagından cıkacak, sebepsiz yere tripler, ses yükseltmeler, terslemeler, yanlıs anlamalar daha neler, neler..

Ergenus bunalımları bir an önce gecsin diye her gün dua ediyorum yeminle..

Gerci beni severdi diyorsunuz, ne oldu da birden degisti? eger bir sebep yoksa klasik ergen tavırları sessiz kalın demiyorum ama ne kadar laftan anlar ondan da süpheliyim! Su da var benim erkek kardesim esimle anlasamasa ve esim ben gitmeyecegim otogara dese ben mutlaka giderdim, problemli olan esim, ben degilim ki! Onun zorunlulugu yok ama benim kardesim..

bu konu için ezilmeyi kabul etmiyorum ,o madem saygısızlık yapıyorsa sizde ona büyüklük gösterip saygı nasıl olur göstereceksiniz ,eşiniz susuyorsa siz tepki verin herşeyi eşlerden beklemeyin
sizin için kötü olsa bile eşinizin kardeşi ne kadar ses cıkarabılecek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…