slm hanımlar benim derdim kaynım evleniyor sanane diyeceksiniz şimdi kaynın evleniyorsa evet banane ama sorun kaynım biz evlenirken 1000tl kadar bir para vermişti kendisi çalışıyor 25 yaşında ve ben bir bayram görüşmesinde konuşmamızda bana evlenirken verdiğim 1000 tl yi vereceksiniz dedi ayrıca ben çalıştığım için benden de yardım istedi ama sorun hanımlar ben evleneli 2 yıl oldu ve biz eşimle kredi ödüyoruz çünkü takı borcu , eşya borcu, düğün borcu derken biz resmen battık
halbuki biraz daha beklese evlenmek için verdiğinin 2 katını dahi verebiliriz buarada bana şunu söylemişti ( evlenmek için bekleseydin yenge abim para biriktirseydi) dedi halbu ki biz eşimle 6 yıl çıktıktan sonra evlendik ama kendisi 2 gün konuştuğu kızla evlenemeye karar vermiş sizce ne yapmalıyım hanımlar eşimle buyüzden aram açılsın istemiyorum ama bu gidişle aramız açılacak gibi ben mutfağımdan kısıp üzerime başıma almayıp kredi ödüyorum ama eşim 1000 tl yide verelim 1000 tl daha verelim diyor ama onu verecek durumumuz yok borç harç yapıp ben para vermek zorundamıyım kusura bakmayın hanımlar derdimden çok yazdım sanırım şimdiden tşk ederim