Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cekme kardesım,
aynı sey olmasa da benzerı basımıza geldı,
eşim babası ıcın kredı cektı,
gerı odemedıler ıcralık oldu 25 mılyarlık kredı borcunu odemek zorundayız sımdı,
kayınpederım de hastalandı kansere yakalandı,
artık odeme ımkanı yok,
bogazımızdan bır kurusu gecmeyen borcu essek gıbı odeyecegız.
aman ha!
annenın haberı olmadan hele sakın gırısme boyle ıslere,
sen mısın aılenın kahramanı,
bırak ne hallerı varsa gorsunler![]()
Allah Allah daha neler duyacağım şu derdim var topiklerinde size olan borçlarını size kredi çektirerek mi ödeyecekler şaka gibi.
Sakın kredi falan çekmeyin senet falan hazırlatın altın borçları olduğuna dair ellerine para geçince ödesinler.
dediğiniz gibi kayınpederim 72 yaşında ve hala bu oğlunu borçlarını bitirebilmek için çlışıyor..bugün vefat etse kaynımın hiçbirşeyi yok..eşime söyledim bileziklerimi istiyorum krediyide çekmiyorum..parasını almak istiyorsa kızkardeşin çeksin..hem madem babanıza bu kadar güveniyorsunuz..ödeyeceğinden eminim diyorsun..kendi kızının gözü kapalı çekmesi lazım dedim..surat astı..bu akşam iş çıkışı bir tartışma bizi bekliyor gibi görünüyor ama hayırlısı..:18::18:
ahni bu erkeklerin ben evin reisiyim imajı verme çabaları varya..ben daha altınları vereceğim zaman abinden senet isterim dedim eşime..aile içinde olmaz öyle şey abim alamazsa ben alırım dedi..tabii almadı..ben bunları geçtim..ama şu aralar eşimle para yüzünden sık sık tartışıyoruz..hala bana onları savunuyor..eskiden ben aradan çekiliyorum git altınını iste diyen eşim isteme vakti gelince beni sayıyorsan bekle deyip önümü kapattı.yok nasıl versin diyor..sanki bizim cebimizden para mı taşıyordu?bizde de yoktu ki altınları sattık..ama ben istemesem eşim hiç sesiin çıkarmadan bekleyecek...![]()
kaynınız borcu yaparken düşünseymiş
sakın çekmeyin.
size ne?
siz o evin gelinisiniz,kızı değil.sizi ilgilendirmez yani
benim eşimin abisi ile bir altın konum vardı..belki hatırlarsınız..alamıyorduk.ve eşimin kızkardeşinede 3000 civarında bir borcu var..anlaşmışlardı biz ne zaman altınların parasını alırsak o zaman verecektik..ama görümcemin kocası illa o para gelecek yoksa boşarım seni,çocuğu bırak git ananaın evine diye görümcemi barındırmıyormuş..eşimde abim vermeyince vermem dedi kesti..çünkü kızkardeşine kıyamayacaklarını biliyor belki o bahaneye bizde paramızı alırız demişti..:44::44:
dün kaynım eşime gelmiş babam zeynep kredi çeksin sen öde,ödeyemediğin yerde ben öderim dedi demiş..eşimde ben senin lafınla zeynebe kredi çektiremem babamın söylemesi lazım demiş..bana sordu çekmem dedim..çekersem de 15 çekeceksem 20 milyarlık senet isterim babandan dedim..çünkü bileziklerimi kumar için vermm dediğim zaman vaktiyle kaynanam borç resmiyette kocanın üzerine..mecbur vereceksin demişti..en azından ödemezlerse benimde elimde garantim olsun dedim..ama yapamam dedi..ben babama güveniyorum annemin ağzı gevşektir lafını bilmez ama babamın ağzından laf bir kere çıkar dedi..çek derse öder dedi..bilmiyorum düşüneyim ddim..
bu mevzuları ben annemle hiç paylaşmadım yani bilmiyor..ona akıl danışamayınca size geldim çekeyim mi krediyi...biliyorum kayınbabam hayatta olduğu sürece o kredi ödenir ama karar veremeim işte...