Kaynım küstü kayınvalidemler gardını aldı

• Konu Sahibi Konu Sahibi En5
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Küçük kayını ilgilendiren bir durum yok ama kaynana ve diğer kayın falan var işte yani gitmeyin derdim de ama askere gidecek olan için giderdim ben olsam. Sonuçta askere gidecek ve bir daha geri döner mi dönemez mi Allah bilir. Yeğenini gösterin.
Haklısınız bir sey olursa vicdan yaparım diye gelirim dedim küçük kaynıma. Dışarda mı buluşsam gitsem mi diye ikilemdeyim su an 🥺

Tek kararsız bırakan nokta bu maalesef. Yoksa yüzsüz olacağımı biliyorum acaba dışarda mı buluşsam diye düşünmeye başladım
Orasını bilemem ama gitmeden yeğenini görsün.
Arayıp diyebilirsiniz.Çocuk çok küçük eğlencede gürültü olacak gelemeyeceğim dışarda buluşalım yeğenini görmeni isterim tarzında uygun bir dille konuşabilirsin.

Orasını bilemem ama gitmeden yeğenini görsün.
Arayıp diyebilirsiniz.Çocuk çok küçük eğlencede gürültü olacak gelemeyeceğim dışarda buluşalım yeğenini görmeni isterim tarzında uygun bir dille konuşabilirsin.
Teşekkür ederim fikir oldu🙏

Büyük kaynım istemediğimizi bildiği halde bebeğimizin fotoğraflarını paylaşmış ve biz uyarıp kaldırmasını isteyince bize küsmüş.
Kaynım bekar, ailesiyle yaşıyor ertesi gün de hep birlikte bize oturmaya geleceklerdi ama kaynım bize küsmüş ve gelmediler (gelmiyoruz diye haber bile vermediler) üstelik aradım telefonlarını açmadılar. Haftaya küçük kaynım(ailesiyle yaşıyor) askere gidecek onun için onlara gitmeyi küçük kaynıma yeğenini göstermeyi istiyorum sizce gidersem yüzsüz gibi mi olurum?
Küçük kaynınızla bir sorun yoksa onu evinize yemeğe davet edin, hem güzel bir uğurlama olur hem de yeğenini görür..

Evlerine gidersem zorunlu muhatap olucam ve onlar da zorunlu muhatap olucak sanki
Vallahi benim annem babamla,erkek kardeşim ve gelinimiz konuşmuyordu oğlumun doğum gününde insanların içinde küslüklerinede devam ettiler. Selamınaleyküm deyip girin kaynınızı görün sağlık ocağına geçicem bebeğin aşısı takibi vs bişeyi var deyin kaçın

Vallahi benim annem babamla,erkek kardeşim ve gelinimiz konuşmuyordu oğlumun doğum gününde insanların içinde küslüklerinede devam ettiler. Selamınaleyküm deyip girin kaynınızı görün sağlık ocağına geçicem bebeğin aşısı takibi vs bişeyi var deyin kaçın
Güzel fikir teşekkür ederim 🙏

Annemlerin komşusu kız çocuğumun ayaklarını çekmiş paylasmis ben gormemistim çektiğini baktım storyde hemen dedim kaldır o fotoğrafi sonuçta pusetinde otururken yüzu gözükmüyor ama rahatsız olmuştum... kusura baksınlar kimse benden habersiz bebeğimin fotoğrafını paylaşamaz

Sizin çocukla gidebildiğiniz mesafede bir yerse, askere gidecek olan küçük kaynınız niye gelip yeğenini görmüyor?
Bu durumda ne siz istemediğiniz kişilerle muhatap olmak zorunda kalırsınız, ne de kaynınız yeğeninden mahrum kalır.

Büyük kaynım istemediğimizi bildiği halde bebeğimizin fotoğraflarını paylaşmış ve biz uyarıp kaldırmasını isteyince bize küsmüş.
Kaynım bekar, ailesiyle yaşıyor ertesi gün de hep birlikte bize oturmaya geleceklerdi ama kaynım bize küsmüş ve gelmediler (gelmiyoruz diye haber bile vermediler) üstelik aradım telefonlarını açmadılar. Haftaya küçük kaynım(ailesiyle yaşıyor) askere gidecek onun için onlara gitmeyi küçük kaynıma yeğenini göstermeyi istiyorum sizce gidersem yüzsüz gibi mi olurum?

Ne gidiyon. Bırak görmesinler. Cidden bunların içtikleri suda bir gariplik var.

• Beğen
Reactions: En5
Annemlerin komşusu kız çocuğumun ayaklarını çekmiş paylasmis ben gormemistim çektiğini baktım storyde hemen dedim kaldır o fotoğrafi sonuçta pusetinde otururken yüzu gözükmüyor ama rahatsız olmuştum... kusura baksınlar kimse benden habersiz bebeğimin fotoğrafını paylaşamaz
Kesinlikle çok haklısınız. Küsmeleri problem değil sonuçta çocuğum söz konusu ama küçük kaynım için gidip gitmemekte kararsızım

Sizin çocukla gidebildiğiniz mesafede bir yerse, askere gidecek olan küçük kaynınız niye gelip yeğenini görmüyor?
Bu durumda ne siz istemediğiniz kişilerle muhatap olmak zorunda kalırsınız, ne de kaynınız yeğeninden mahrum kalır.
Konuşulan ortamda hak vermiş ancak yine de bize gelip ailesiyle kötü olmak istemiyor diye düşünüyorum

Konuşulan ortamda hak vermiş ancak yine de bize gelip ailesiyle kötü olmak istemiyor diye düşünüyorum
Siz davet edin, gelmezse keyfi bilir. Siz gitmeyin bence.

Doğru aslında, ben elimden geleni yapmış oluyorum bence
Yani, bu kadar gereksiz bir küslük ve siz haklısınız. Ne diye yaranma çabası gibi görünsün ki? Kimse de yeğenini görmedi diye ölmez merak etmeyin. Değerinizi görürsünüz bu sayede.

Aynı şey başıma geldi görümcem paylaşmış. Kaldırmasını istedim epey zaman bunun tafrasını yapmışlardı. İsteyen kusura bakabilir. Daha annesi olarak ben tek kare fotoğraf koymadım onlara ne oluyormuş dedim ve daldım mevzuya. Zamanında susmadığım şeyler için şimdi iyi ki diyorum. Siz haklısınız. Yok ilk yeğenim yok paylaşamaz mıyım filan bıraksınlar bu dramatize edip normalleştirme çabalarını. Siz anne olarak koymadı iseniz onların hiçbir hakkı yok tartışma o saniye sona erer. Kaynanam arayıp görümceme kaldır dediğim için sitem etmişti niye öyle dedin niye tartıştınız atsın ne olacak diye bende annesi olarak ben tek kare resim paylaşmadım görümcem benden habersiz öyle bir şey yapamaz kusura bakma anne demiştim. Soran savunmaya kalkan olursa ben sosyal medya paylaşımına karşıyım daha kendim yapmadım buna da izin vermem p yüzden değil.

Bir ara anne babasından izinsiz fotoğraf paylaşmanın suç olduğunu bildiğim için şikayet etmeyi bile düşünmüştüm.

Kesinlikle çok haklısınız. Küsmeleri problem değil sonuçta çocuğum söz konusu ama küçük kaynım için gidip gitmemekte kararsızım
Kayninizin hatırına gidin askere gidiyormuş ne olur ne olmaz ortama bakarsiniz hala öyleyse hiç konuşmadan kayninla vedalas çık gel evine

Yani, bu kadar gereksiz bir küslük ve siz haklısınız. Ne diye yaranma çabası gibi görünsün ki? Kimse de yeğenini görmedi diye ölmez merak etmeyin. Değerinizi görürsünüz bu sayede.
Cok haklisiniz teşekkür ederim tavsiye icin

Back
X