Gitme fikrinden vazgecmeye basladim onu cagircamKayninizin hatırına gidin askere gidiyormuş ne olur ne olmaz ortama bakarsiniz hala öyleyse hiç konuşmadan kayninla vedalas çık gel evine

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gitme fikrinden vazgecmeye basladim onu cagircamKayninizin hatırına gidin askere gidiyormuş ne olur ne olmaz ortama bakarsiniz hala öyleyse hiç konuşmadan kayninla vedalas çık gel evine
Sen bilirsin çünkü ne yaşadığını sen biliyorsun saygı duyarımGitme fikrinden vazgecmeye basladim onu cagircam![]()
Kesinlikle çok haklısınız, aynısını düşündüm devam ederse şikayet mi etsem diyeAynı şey başıma geldi görümcem paylaşmış. Kaldırmasını istedim epey zaman bunun tafrasını yapmışlardı. İsteyen kusura bakabilir. Daha annesi olarak ben tek kare fotoğraf koymadım onlara ne oluyormuş dedim ve daldım mevzuya. Zamanında susmadığım şeyler için şimdi iyi ki diyorum. Siz haklısınız. Yok ilk yeğenim yok paylaşamaz mıyım filan bıraksınlar bu dramatize edip normalleştirme çabalarını. Siz anne olarak koymadı iseniz onların hiçbir hakkı yok tartışma o saniye sona erer. Kaynanam arayıp görümceme kaldır dediğim için sitem etmişti niye öyle dedin niye tartıştınız atsın ne olacak diye bende annesi olarak ben tek kare resim paylaşmadım görümcem benden habersiz öyle bir şey yapamaz kusura bakma anne demiştim. Soran savunmaya kalkan olursa ben sosyal medya paylaşımına karşıyım daha kendim yapmadım buna da izin vermem p yüzden değil.
Bir ara anne babasından izinsiz fotoğraf paylaşmanın suç olduğunu bildiğim için şikayet etmeyi bile düşünmüştüm.
En güzeli.Kesinlikle çok haklısınız, aynısını düşündüm devam ederse şikayet mi etsem diye
Ben paylaşmamısım sana ne oluyor yani senin ilk yegenin benim COCUGUM ve ben onun aklı erene kadar onu korumakla mükellefim. Paylaşımı gordugum an ki sinirim acaip boyuttaydı birde çocuğumun üstü açık halini paylaşmıştı
Ben buna ragmen gidersem tolere ediyor gibi gorunebilirim en iyisi o gelsin gorsun yegenini
Kesinlikle kesinlikle kesinlikle kabul edilebilir değil . Ben her şeye saygı duyabilirim ama çocuk fotoğraflarının hele ki üstü açık fotoğrafin paylaşılmasına saygı duyamam. Paylaşan anne babaya da saygı duymuyorum . O eve giderseniz onlar sizin istemediğiniz birşey yaptıklarında kuserlerse sizin susup döneceğinizi düşünecekler. Fikirsiz insanlar ya .Kesinlikle çok haklısınız, aynısını düşündüm devam ederse şikayet mi etsem diye
Ben paylaşmamısım sana ne oluyor yani senin ilk yegenin benim COCUGUM ve ben onun aklı erene kadar onu korumakla mükellefim. Paylaşımı gordugum an ki sinirim acaip boyuttaydı birde çocuğumun üstü açık halini paylaşmıştı
Ben buna ragmen gidersem tolere ediyor gibi gorunebilirim en iyisi o gelsin gorsun yegenini
Bence gidin. O farklı o farklı bir olay. Yeğenini görmek hakki.diğer yorumları yeni okudum. Çağırın o gelsin görsün yeğeniniTek kararsız bırakan nokta bu maalesef. Yoksa yüzsüz olacağımı biliyorum acaba dışarda mı buluşsam diye düşünmeye başladım
Oha ayyyyyynı şeyi görümcemle yaşadım.Büyük kaynım istemediğimizi bildiği halde bebeğimizin fotoğraflarını paylaşmış ve biz uyarıp kaldırmasını isteyince bize küsmüş.
Kaynım bekar, ailesiyle yaşıyor ertesi gün de hep birlikte bize oturmaya geleceklerdi ama kaynım bize küsmüş ve gelmediler (gelmiyoruz diye haber bile vermediler) üstelik aradım telefonlarını açmadılar. Haftaya küçük kaynım(ailesiyle yaşıyor) askere gidecek onun için onlara gitmeyi küçük kaynıma yeğenini göstermeyi istiyorum sizce gidersem yüzsüz gibi mi olurum?
Çok dogru diyorsunuz konuştum dışarda bulasacagiz kucuk kaynimla. Bunu tolere edersem artik her seyde susmam gerekirKesinlikle kesinlikle kesinlikle kabul edilebilir değil . Ben her şeye saygı duyabilirim ama çocuk fotoğraflarının hele ki üstü açık fotoğrafin paylaşılmasına saygı duyamam. Paylaşan anne babaya da saygı duymuyorum . O eve giderseniz onlar sizin istemediğiniz birşey yaptıklarında kuserlerse sizin susup döneceğinizi düşünecekler. Fikirsiz insanlar ya .
Çocuğumuzu koruyoruz diye bile tavır yiyoruz değil mi şaka gibi.Oha ayyyyyynı şeyi görümcemle yaşadım.
Bizden izin almadan kızımın fotoğraflarını koyuyordu sosyal medyaya. (Ben çok karşıyım çocukların sosyal medyaya koyulmasına ve profilim kapalı olduğu halde asla koymam çocuğumu, bunu biliyor) Sonunda eşimden rica ettim sen söyle diye, söyleyince de bana küstü salak dkfkflgfk
Yahu deliricem, sanane benim çocuğumdan, kendi çocuğun olunca koy çarşaf çarşaf. Benim çocuğumla ilgili kararları sen veremezsin. Hatırlayıp sinirlendim yine.
Bence gitmeyin.
Haklı olan sizsiniz burada. Yeğenini görmek istiyorsa sizi arar, "getirin göreyim" der.
Küsen kendisi çünkü.
Egosu daha kuvvetli basıyor demek ki.
Askere gidecek olan kişinin hatrina giderdim.Büyük kaynım istemediğimizi bildiği halde bebeğimizin fotoğraflarını paylaşmış ve biz uyarıp kaldırmasını isteyince bize küsmüş.
Kaynım bekar, ailesiyle yaşıyor ertesi gün de hep birlikte bize oturmaya geleceklerdi ama kaynım bize küsmüş ve gelmediler (gelmiyoruz diye haber bile vermediler) üstelik aradım telefonlarını açmadılar. Haftaya küçük kaynım(ailesiyle yaşıyor) askere gidecek onun için onlara gitmeyi küçük kaynıma yeğenini göstermeyi istiyorum sizce gidersem yüzsüz gibi mi olurum?
Adeta çocuk gibi. Bu konuda ben de çok katı davrandım şahsen. Kendim paylaşmaz iken kimseye kalmadı çocuklarımın resmini paylaşmak. Alınan alındı, gücendi, sonra da sindirdi. Öz ablam bile izinsiz paylaşmaz. Bir tek bebekken el ayak falan paylaşmasına izin verdim. Sonuçta anası-babası var izin almadıktan sonra kimse paylaşamaz. Ne idüğü belirsiz sosyal mecralarda, her türlü sapığı,pedofilisi olan yerlerde paylaşılmasını istememekte haklıyım. Görmek isteyen gelir görür. Ne fotoğraf koyamadı diye bu tripler yani? Eşim bile koymuyor. Baştan kestim. Pişman değilim, oh. Illa gücenip, anlayışsız olacaklarsa sizin yapabileceğiniz bir şey yok. Bunda sorun edilecek bir şey de yok.Büyük kaynım istemediğimizi bildiği halde bebeğimizin fotoğraflarını paylaşmış ve biz uyarıp kaldırmasını isteyince bize küsmüş.