Aile Planlaması Kaynim neden benim gebeliği i merak ediyor?

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Niye saçma olsun ki, adam sizin hamileliginizi değil kardeşinin bebeğini merak ediyor, sizin anneliginiz umrunda bile değil, amca olmak isteidhi için soruyor.
Yoksa adama ne, ne fesatsiniz.
Haa,ben ablama bile sormadım bebek ne zaman diye,en yakın arkadaşıma bile sormam çünkü haddim olmadığına inanırım. Ama gorumcenin sormasını normal karşılıyorsaniz kaynin sormasi da gayet normal.
Kendi cicugu da varmış. Belki de hep kardeisyle peşpeşe çocuk büyütme arzusu duyuyordur, onlar da abi kardeş gibi büyüsün diye. Belki de laf olsun diye soruyordue

Niye saçma olsun ki, adam sizin hamileliginizi değil kardeşinin bebeğini merak ediyor, sizin anneliginiz umrunda bile değil, amca olmak isteidhi için soruyor.
Haa,ben ablama bile sormadım bebek ne zaman diye,en yakın arkadaşıma bile sormam çünkü haddim olmadığına inanırım. Ama gorumcenin sormasını normal karşılıyorsaniz kaynin sormasi da gayet normal.
Kendi cicugu da varmış. Belki de hep kardeisyle peşpeşe çocuk büyütme arzusu duyuyordur, onlar da abi kardeş gibi büyüsün diye. Belki de laf olsun diye soruyordue
yok cocuk büyük 5 yaşında ama normal zamanda bizle oyle paylaşımı olan biris degilki farkli sehirde yaşıyoruz.

Erkeğin sorması saçma herkesin kendi fikri saygi duyarım

adam cok hirsli birisi siz tanımadan konuşmayın bence

Erkeğin sorması saçma herkesin kendi fikri saygi duyarım
Erkek kadına gelip sormamis ya. iki kardeş kendi arasında konuşmuş, "bebek var mı" diye.
Sizin çocuğunuz var mı bilmiyorum ama otuz sene sonra dogurdugunuzun ötekine 'yok mu bebiş?' demesi saçma mi gercekten?
Kardeşler arasındaki mesele,ortada bebek de yok. Eşi niye gelip hemen konuştuğunu yetiştirmiş,ben de o ismi anlamadım

adam cok hirsli birisi siz tanımadan konuşmayın bence
Adamın hırslı oluşunun konuyla bir alakasini göremedim ama siz alakalı oldugunu düşünüyorsanız ilk mesajınıza ekleme yapın, bu arada kaynım çok hırslı, evi arabası bari var, Euro da kazanıyor,niye soruyor diye
Belki bu eklediğiniz bilginin konuyla alakasini bulup uygun cevabı veren bir üye cikar

Adamın hırslı oluşunun konuyla bir alakasini göremedim ama siz alakalı oldugunu düşünüyorsanız ilk mesajınıza ekleme yapın, bu arada kaynım çok hırslı, evi arabası bari var, Euro da kazanıyor,niye soruyor diye
Belki bu eklediğiniz bilginin konuyla alakasini bulup uygun cevabı veren bir üye cikar
Ben bulamadım ama istediği türde bir cevap yazabilirim😀
Bulsam gerçeği yazarım da yok zorlasam da çıkmıyor cevap şu an

İyide bir erke
olabiirr dedikodu yapiyorlar demekki kendi aralarında zaten öyle bir çift ikiside konusyod
Ben normal karşılamak bir erkeğin sormasina.

Uzak dur eltin sordurtturuyodur. Kiskanclik yapiyorlardir bak benimde olayim tam tersi cok severdim kendilerini ama benim cocugum olmuyor veya suanlik yok diye bana menepozlu dedi kaynimla birlikte ve neden biliyormusun? Suan kendisi hamile oldugu icin ve benide esimide kiskanclikla itam ettiler. Kesinlikle kontaga gecme ve tersle lafini yapistir sen erkeksin sana ne benim kasik agrimdan mide bulantimdan ishalimden de bak nasil susuyolar s...tk eşi sorsun yiyosa icinde fesatlik yoksa gerci ben sordumda noldu basima gelmeyen kalmadi sorsan bi dert sormasan ayri bi olay bulaşmayin sakin tecrübemden diyorum

Back
X