Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir erkek olarak sorması saçma geldi banaKaynim devamlo esime benim hamile olup olmadığımı soruyor bir erkeğin bu kadar ilgilenmesi ne olabilir kendileri bir çocuğu var sanırım.
banada kaynanam sormuyor onceden dusukler im oldu evet ama bunu kaynanam sormuyor o merak ediyor ustelik esimin dayisda oyle acaba eslerimi sorduruyorBir erkek olarak sorması saçma geldi bana
Bilemedim saçma birşey onlara nemi soruyorlar dertleri sen mi oldunbanada kaynanam sormuyor onceden dusukler im oldu evet ama bunu kaynanam sormuyor o merak ediyor ustelik esimin dayisda oyle acaba eslerimi sorduruyor
demek i oyle evi arabası bari var euro cinsinden maas aliyor o yuzden kafayi baska seylere takıyorlar. ben kimseye bu tur seyler sormam ayıptır.Bilemedim saçma birşey onlara nemi soruyorlar dertleri sen mi oldun
yok cocuk büyük 5 yaşında ama normal zamanda bizle oyle paylaşımı olan biris degilki farkli sehirde yaşıyoruz.Niye saçma olsun ki, adam sizin hamileliginizi değil kardeşinin bebeğini merak ediyor, sizin anneliginiz umrunda bile değil, amca olmak isteidhi için soruyor.
Yoksa adama ne, ne fesatsiniz.
Haa,ben ablama bile sormadım bebek ne zaman diye,en yakın arkadaşıma bile sormam çünkü haddim olmadığına inanırım. Ama gorumcenin sormasını normal karşılıyorsaniz kaynin sormasi da gayet normal.
Kendi cicugu da varmış. Belki de hep kardeisyle peşpeşe çocuk büyütme arzusu duyuyordur, onlar da abi kardeş gibi büyüsün diye. Belki de laf olsun diye soruyordue
Erkeğin sorması saçma herkesin kendi fikri saygi duyarımNiye saçma olsun ki, adam sizin hamileliginizi değil kardeşinin bebeğini merak ediyor, sizin anneliginiz umrunda bile değil, amca olmak isteidhi için soruyor.
Haa,ben ablama bile sormadım bebek ne zaman diye,en yakın arkadaşıma bile sormam çünkü haddim olmadığına inanırım. Ama gorumcenin sormasını normal karşılıyorsaniz kaynin sormasi da gayet normal.
Kendi cicugu da varmış. Belki de hep kardeisyle peşpeşe çocuk büyütme arzusu duyuyordur, onlar da abi kardeş gibi büyüsün diye. Belki de laf olsun diye soruyordue
adam cok hirsli birisi siz tanımadan konuşmayın benceNiye saçma olsun ki, adam sizin hamileliginizi değil kardeşinin bebeğini merak ediyor, sizin anneliginiz umrunda bile değil, amca olmak isteidhi için soruyor.
Erkek kadına gelip sormamis ya. iki kardeş kendi arasında konuşmuş, "bebek var mı" diye.Erkeğin sorması saçma herkesin kendi fikri saygi duyarım
Adamın hırslı oluşunun konuyla bir alakasini göremedim ama siz alakalı oldugunu düşünüyorsanız ilk mesajınıza ekleme yapın, bu arada kaynım çok hırslı, evi arabası bari var, Euro da kazanıyor,niye soruyor diyeadam cok hirsli birisi siz tanımadan konuşmayın bence
Ben bulamadım ama istediği türde bir cevap yazabilirimAdamın hırslı oluşunun konuyla bir alakasini göremedim ama siz alakalı oldugunu düşünüyorsanız ilk mesajınıza ekleme yapın, bu arada kaynım çok hırslı, evi arabası bari var, Euro da kazanıyor,niye soruyor diye
Belki bu eklediğiniz bilginin konuyla alakasini bulup uygun cevabı veren bir üye cikar
Sanki siz adama takmış gibisinizevi arabası bari var euro cinsinden maas aliyor o yuzden kafayi baska seylere takıyorlar.
Ésiniz neden tersle miyor, nereden buluyor bu cesareti ?Kaynim devamlo esime benim hamile olup olmadığımı soruyor bir erkeğin bu kadar ilgilenmesi ne olabilir kendileri bir çocuğu var sanırım.
Eltin sorduruyo olmasınbanada kaynanam sormuyor onceden dusukler im oldu evet ama bunu kaynanam sormuyor o merak ediyor ustelik esimin dayisda oyle acaba eslerimi sorduruyor
olabiirr dedikodu yapiyorlar demekki kendi aralarında zaten öyle bir çift ikiside konusyodEltin sorduruyo olmasın![]()
yok bu çok kez tekrar etti ondan taktımSanki siz adama takmış gibisiniz![]()
İyide bir erkeAdamın hırslı oluşunun konuyla bir alakasini göremedim ama siz alakalı oldugunu düşünüyorsanız ilk mesajınıza ekleme yapın, bu arada kaynım çok hırslı, evi arabası bari var, Euro da kazanıyor,niye soruyor diye
Belki bu eklediğiniz bilginin konuyla alakasini bulup uygun cevabı veren bir üye cikar
Ben normal karşılamak bir erkeğin sormasina.olabiirr dedikodu yapiyorlar demekki kendi aralarında zaten öyle bir çift ikiside konusyod