kaynınla konuş bu şekilde konuştuklarından rahatsız olduunu sert sekilde anlat.
o kolyeyi alcaktım ama abim dedi almadım diye gelip sana anlatması çok acayip
Karı gibi dayak mı yersinokuduklarıma inanamıyorum. Çok sert şekilde ağzının payını verin. İğrenç düşüncelerini kendine saklasın. Terbiyesiz adam çok sinirlendim. Ama asıl nişanlınızı uyarın. İnsan dolar da bari biraz mantıklı şeylerden dolar. Saçmalamanın sınırlarında dolaşan bir adamın sözlerine nasıl itibar eder. Nişanlınızla kesinlikle konuşun. Evlendikten sonra bu adamın aklıyla hareket ihtimali bile çok tehlikeli
cok tatlisin canim ne iyi fikir ama kendileri ben bilmem beyim bilir, beyim doverde severde diye takilan biri, oyle birine neyi nasil anlatirsin ki, ugrasamam hicSen de eltini doldur kız
Nişanlınız da bir acayip
Kocaman adam olmuş doldurusa gelmesin o da
herkesin guclu bir karakteri olmuyor malesef
ben kendimi koyuyorum onun yerine, banada ablam dese bu tarz seyler, bende mesela ablama hayir oyle degil abla diye gostermek icin daha mesafeli vs davranirim mesela nisanlima, yani bir sekilde sevgi dolu giden iliskimiz etkilenir anliyormusun canim
yani bu dogal bana gore, aileden birinin boyle yorumlarina cogu insan etkilenir diye dusunuyorum ozelliklede bu gozunde otoriter biriyse abi abla gibi
o zaman olay kocanda bitiyor. onu uyar karın o mu olacak ben mi de.ama canim nasil diyebilirim ki, sen kimsin saygisiz der bana eminim, kardesimle istedigim gibi konusurum sen karisamassin der ortaligi ayaga kaldirir oyle bir tip cunku o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?