Kaynım nişanlımı doldurduyor

Evlenecek kadar büyümüş, olgunlaşmış birisi kendi kararlarını versin, dolduruşa gelmesin bi zahmet

Nişanlın abisinin bu davranışlarını yadırgamıyor olmalı, eğer ona anormal gelse müdahale ederdi herhalde.
O halde onun gözünü aç.eğer açık konuşamazsan alttan alttan ver mesajı. "sence de abin fazla karışmıyor mu" gibi cümleler ile yokla bakalım

Büyük sorun kimde cözemedim

Nisanlinda bir acayup o kolyeyi alacaltim abim birakmadi vs demesi ilerdeki sorunlarin canlarini caliyor simdiden

Ben senin yerinde olsam coktannn kaynimin agzinin payini vermistim ve susturmustum

Birilerinin lafıyla hareket eden , çabuk dolduruşa gelen , fikri karşısındakinin iki sözüyle 180 derece dönebilen adamla yaşamak zordur .

Ömrün , ''ama hayatım dün öyle dememiştin '' demekle geçer . Çünkü bugün yeni bir şey duymuştur

O yüzden kaynını değil , nişanlını düzeltmeye bak , zira sorun onda .

kaynınız baya çirkef bişey anlaşılan..
Allah kolaylık versin adamın önünü kesmek lazım yoksa evliliğinizi mahveder bu
onu uyarsanız bile rezillik çıkartacak bir tipe benziyo

bencede kayninla konusmalisin canim en kisa zamanda bu is boyle olmaz

Dolmasın,kendi aklı yok mu,kafatasının içinde bir beyin var onun da,herkesin ilişkisi birlikte olduğu kişi farklı,o sinik bir kadın seçmiş ama sen değilsin

nişanlınla konuş
"onu bu şekil de olduğu için kabul ettiğini abisinin ağzıyla huy değiştirecekse biraz daha düşünmek istediğini sizin abisi ve ailesi gibi olmadığınızı modern sevgi dolu bir yuva kuracağınızı bunun da abin karışmadan kendi aklımızla beraber verdiğimiz kararlar doğrultusunda olacağını abisi gibi eski düşüncelere sahip birisinin lafına bakması nişanlılığınızı zedeleyeceğini " onu çok sevdiğinizi ve fikirlerini çok beğendiğinizi ve aklını kullanmasını bildiğini ve merhametli oluşunu sevdiğinizi de belirtin
gözdağı verin sakin tatlı bir dille

buarada ben olsam o hediyeyi almazdım, maksat hediye alıp almaman değil benim için benim sevinmem için aldığın kolyenin niyetinin önemli olduğunu vurgular, kolyeyi almaz iade ederdim.. abisine vermesini söylerdim.. mutlu etmek için insanların istediği şeyler yapılır çarpıtıp da başkasının istediği değil derdim yani tam böyle olmasa da abisinin lafıyla hareket ettiği için almazdım... abisini biran önce dinlemeyi bırakması gerektiğini ima ederdim..
ileride evliliğinize de karışır nişanlılıkta halletmen lazım abisini

Nişanlının aklı fikri yok mu ne diye dolduruşa geliyormuş nişanlım hakkında konuşma desin ağzının payını versin bir daha da konuşamaz

senin nişanlında herşeyi sana yumurtladıgına göre o da anormal

burda kızmanız gereken kişi nişanlınız

nasıl yani abisi öyle dedi diye ' evet aa bu çok pahalı niye şımartayım gidip daha ucuzunu alayım' deyip bir de bunu size mi anlatıyor

bir arkadaşın dediği gibi evlenince abisi 'karı dövülür' dediğinde 'tamam abi ' deyip gelip sizi dövecek mi yanii ?

O kendi esine deger vermiyor bu ama sizie karisma hakkida vermiyor .

erkekler arası böyle konuşmalar oluyor.. her çalıştığım yerde buna benzer konuşmalar duydum. olmaması gerek ama oluyor. birbirlerini kızdırıyorlar akıllarınca...

karı gibi döver kısmı çok çirkin ve haddini aşan bir cümle. ama buna benzerde iğrenç konuşmalar çok duydum....

bunları şaka olarak algılayıp size geri dönmemesi gerekiyor. abisine gülüp geçmesi gerekiyor. ama o abisinin dediklerini uygulayıp, herşeyi size anlatıyor. en kötüsü de bu...

şöyle konuları okudukça erkek tarafını yaka paça evden attığım için şükrediyorum. kahvemi alıp ayak ayak üstüne atıp keyfimë bakıyorum

şimdi nişanlınıza abinden etkileniyorsun desen direk benim aklım yok mu? diye kavga çıkarır. Daha çok zıtlaşır sizinle. En güzel taktik "hayatım ben diğer kolyeyi daha çok beğenmiştim biliyorsun ama bu da güzel teşekkür ederim" diyerek damardan vermek. Eğer abisi yok söylesin yok böylesin diyerek gaza getiriyorsa siz de bunu başarabilirsiniz. Konuşmalarınızda sizin hayatınızın temelinin ortak mutluluğunuz olduğunu onun mutluluğu için elinizden geleni yaptığınızı onun da bu yönde davrandığına emin olduğunuzu söyleyin. Benim mutluluğum için en iyisini yaparsın sen derseniz sizi mutlu etmek için istek duyacak, ona güvendiğiniz için yaşadığı gururla abisini takmayacaktır. Mutluluklaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…