- Konu Sahibi BAYAN MERAK
benim arkadaşımında yanında kayını vardı bir zamanlar..
kendisi yetmezmiş gibi kız arkadaşı
arada kalmaya gelirdi
adamın düşüncesizliği yetmiyor kız arkadaşı da tam bir odunmuş kafamçokkarıştı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim arkadaşımında yanında kayını vardı bir zamanlar..
kendisi yetmezmiş gibi kız arkadaşı
arada kalmaya gelirdi
kaydirigubbakcemile5 evet yazmalı bence çünkü bu zamanda her alternatifi yazmalı insan üniversite seçimlerinde, şehir içi yada şehir dışı :jeyyar:
arkadaşımın eşinin yiğeni kaldı yanında aynı şekilde. 1-1,5 sene sonra çocukları oldu arkadaşımın, sonra yiğeni yurda çıkmak durumunda kaldı.
Bencede.....hadi kadin olsa yine bir derece olabilir diye düsünüyorum...:hulya:
Görümce kayinvalide yine baska....ama kayinpeder kayin oldugu zaman is degisiyor....
Benim kaynimda 3,5 ay bizde kalmisti....tuvalete giderken, dus yaparken bile cekiniyordum....benneyaptımki
belki şu an başka kalacak alternatifi olmadığı için kalıyordur. 17 yaşında lise sonda, abisi varken yurtta kalmasına insanın gönlü razı olmaz tabii ne kadar size zor olsa da... ama üniversiteyi kazanınca o da özgürlüğünü isteyecek belki. bir eve çıksam arkadaşlarla toplansak eğlensek, eve kız getirsem diyecek :jeyyar: sonuçta üniversitede hem okuyup hem çalışıp para kazanabilir. ayrıca devlet bursu da var. çok olmasa da en azından harçlığını çıkartır.
ayıp olmasın diye bakmaya devam edeceksiniz o zaman :lepi:
başkalarıının ne düşündüğünü bu kadar önemsiyorsanız yapacak tek şey onu kendi çocuğunuz gibi sahiplenmek... küçük de sayılır hem 17 yaşında dahaCADIARZU
Benim anlamadığım siz bu kadar rahatsızolmuşken eşinizin hiç daralmaması,ne bileyim normal karşılaması..
Demek ki bugüne kadar hiç tepkinizi ortaya koymadınız.
benim bildiğim kadarıyla madem böyle köyünüzün düşüncelerine önem veren bir hayat yürütmek zorundasınız.
ergen,17 yaşında delikanlı adam çocuk genç herneyse yengesiyle aynı evde yaşatılmaz.
o çocuğun iç çamaşırını kim yıkıyor mesela??
bilemiyorum eşinizin olayı kabullenmesi kafamı çok karıştırıyor.
kız çocuğu heryere sığar ama erkek başkadır.
aynı ili bile kazansa sizin " bu artık çocuk değil,tam bir erkek,yurtta kalması gerek" demeniz gerek..
tamam gerçekten zor bir durum ama keendi kardeşlerimiz kalsa hiç öyle düşünmeyiz değilmi.kaynında henüz 17 yani çocuk yaşta sayılır.orada abisi dururken başka biryerde kalması beklenemez herhalde.bence biraz empati kurup kafanıza takmamaya çalışın.taktıkça o 5 sene geçmez.iyilik yap denize at balık bilmezse halık bilirmiş.kayınvalidenler bilmezse Allah bilir.okuyana yardımcı olmak sevaptır
eşim daralmıyor degil ama yapabilecegi birşeyde yok kardeşimi istemiyorummu diyecek
ergen 17 yaşında delikanlı demişsin evet bunda çok haklısın ama insanlar maalesef herşeyleri düşünmüyor yada düşünüyorlarda işlerine gelmiyor
birde şunu eklemek isterim eynı evde yaşıyoruz am a yukarılarda da yazdıgım gibi kaynım çok saygılıdır abisi gelmeden eve gelmez rahatsız edrim dşye absi gelene kaar dışarıda dolaşır ayriyettende ben saygımı görevlerimi biliyor ve hal ve hareketlerime dikat ediyorum
sadece burda paylaşmak istedgim kendi evim de yaşantı şeklimin kısıtlanması
Canim bence hic kendini 5 sene sizde kalacak düsüncesine kaptirma.....
Ben eminimki kaynin liseyi bitirdikten sonra üni okuyacagi zaman kendiliginden abi ben yurta kalmak istiyorum veya birkac arkadas ev tuttuk ayrilmak istiyorum diyecek.
Senin icin nebenneyaptımki kadar zorsa onun icinde zordur mutlaka....oda cekiniyordur, abisinin evide olsa....
Bir müddet daha sabir et arkadasim....yaptigniz bu iylik mutlaka günün birinde size geri dönecektir....ayrica bak cocuk saygili efendi cocukmus.....birde saygisiz edepsizin teki oldugnu düsün?:hulya:
Bulunur bir caresi insallah.....Allah yardimciniz olsun.:1hug:
büyük ihtimalle evettt
yooo canım öylede düşündüm düşündügüm içinde kaynım gibi burda misafir gibi degil bir kardeş gibi bir evin bu evin insanı gibi davranıyorum
nekadar empati kursamda kafaya takmamak mümkün degil
düşünsene evlilik yıl dönümün geldi evde yada dışarıda bişiyler yamak istiyorsun hazurlık yapıcaksın ozaman ne olacak sen gitde biz evlilik yıldönümü kutlayacagız mı diyeceksin
he bu en basiti örnek vereyim dedim daha neler neler o yüzden kafay takmamak mümkün degil
inşallah sevaplar kazanıyoruzdur sabretigimiz için sagol canım
Canim bence hic kendini 5 sene sizde kalacak düsüncesine kaptirma.....
Ben eminimki kaynin liseyi bitirdikten sonra üni okuyacagi zaman kendiliginden abi ben yurta kalmak istiyorum veya birkac arkadas ev tuttuk ayrilmak istiyorum diyecek.
Senin icin nebenneyaptımki kadar zorsa onun icinde zordur mutlaka....oda cekiniyordur, abisinin evide olsa....
Bir müddet daha sabir et arkadasim....yaptigniz bu iylik mutlaka günün birinde size geri dönecektir....ayrica bak cocuk saygili efendi cocukmus.....birde saygisiz edepsizin teki oldugnu düsün?:hulya:
Bulunur bir caresi insallah.....Allah yardimciniz olsun.:1hug: