Kaynım olacak kişi!

seamoms

Deniz koydum adını..🎈
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
1.754
6.288
158
Bir kayın sorunu da benden gelsin.Burda yazıp kafa dağıtmaya,haksızsam duymaya,haklıysam iyice gaza gelmeye ihtiyacım var.
Eşimin erkek kardeşi yeni mühendis.Mezun olduğu yerde işe girmişti.İyi de kazanıyordu.Rahatı yerindeydi.Kv lere de çok yakın bir şehirdeydi.1 sene çalıştıktan sonra işten çıkarıldı.Ailesinin yanına döndü.2 aydır iş arıyordu.Bizim bulunduğumuz şehir onlara oldukça uzak.Burda bir firmanın üst düzey yöneticilerinden biri aile dostumuz.Eşim ona anlattı durumu.Gelsin görüşelim dendi.Perşembe geldi.Dün görüştüler.Sonuç olumlu.Pzt sözleşmeye kaldı iş.
Şimdi sıkıntı şu.Burda ev tutacak.Büyük ihtimal eşyalı tutacak.Güya Kvde de gelecekti.Hem kalan eşyalarını getirmek için hem de yardım etmek için.Ama bir salça yapma mevzusu yüzünden şimdi gelemem diyor.E tamam.Ama benim 1 yaşında yerinde durmayan oğlum var.Her gün 2 şer özel dersim var ki bunlar eve geliyor.Eşim de aynı şekilde okul artı dersler şeklinde yoğun çalışıyor.Ben çoğu zaman yemek yapmaya fırsat bulamadığımdan annemde giderim.Annem çok yakın.Ya da eşimle bir şeyler atıştırıp geçeriz.Önceliim oğlum.Onun yemeği varsa tamam diyorum.E şimdi evde eşşek kadar bi adam.Asla elini bir şeye sürmüyor.Sabah evi süpürüyorum.Yatmış koltuğa elinde telefon.Çocuk bir yandan bacağıma yapışıyor.Eşim duştan çıktı,azarladı.Napıyorsun sen yardım etsene diye.Ama adamın umrunda değil.Yediği tabağı kaldırmaz.Bi eline sağlık demez.Sanki otel.Akşam eşim ev bakıyor buna.Bunun umrunda değil.E tabi otel konforu var burda.Bırakmak ister mi?Hayır misafir tabi.Ama biraz saygılı biraz olsa ev bulana kadar idare ederiz.Ama zaten çocuk ve dersler yeterince yoruyor.Eşim yoğun olduğundan onun da pek yardımı olamıyor.En son ona annene söyle gelsin dedim.Yoksa ben arayıp patlayacam dedim.Ama bu sefer de bi çocuğu misafir edemeyen kötü gelin olurum.Valla şiştim.Ay nolur bi akıl verin.
Her şeyi yazamadım.Aklıma geldikçe yazdıkça konu uzadı.Kendisi akşam 7 de çıkacam zaten evi otel gibi kullanacam ne gerek var dedi mesela abisi ev bakarken.Güya şaka yaptı ama abisi gülmeyince şaka yaptım ya falan dedi.Daha bunun gibi şeyler.son mesajlarımda daha detaylı yazdım.Lütfen onlara göre yorum yapın.

Son düzenleme:
Bence eşiniz destekmis size ve zaten geçici bir durum ev arıyorlarmış. O yuzden biraz sabredin bir de kv cekmeyin derim. Eşiniz de destek olmasa yakın ortalığı derdim ama aksine doğru bir tavır içinde eşiniz o yüzden biraz sabredebilirsiniz bence. Sadece ev bulma işini hizlandirin bu baya önemli bir konu

Kendi ailen yakındaymış, al çocuğu oraya git kalmaya. Kardeşini göndermeden gelmiyorum de.

Sıkıntı zaten orda.Adamın umrunda değil.Yaaa hallederiz diyor.Eşim oğlum şunlara bir bak diyor.Göz ucuyla banıp geçiyor.

Kendi ailen yakındaymış, al çocuğu oraya git kalmaya. Kardeşini göndermeden gelmiyorum de.
Eşim destek olmasa yapacağım.Hatta dün akşam söyledim.Bu dedim gitmezse kalırsınız abi kardeş ben giderim.ne haliniz varsa görürsünüz.Ben kimsenin hizöetçisi değilim dedim.

Ben kaynimla acik konusan biriyiyim. Yatmasina lafim yok ama madem geldi kaliyor bir isin ucundan tutsun. Evi kendine baktiririm. Esiniz ne alaka. Isleri esinize kitlemeye calisir. Kvdenin salcasina da baslarim. Kendinizi kullandirmayin. Yok ayni tavir devam etse kendine bir apart veya oteli aramasini söylerim. Herkes üstüne düseni yapacak

O zaman eşim düşünsün.Alır çocuğu anneme giderim.

Çocuk dediginiz kaç yasında?

Eve temizlik icin kadin getirin iki kere yetişemiyorum diye 3 erkege bakacak güç yok diyin. yarim gun bile olsa getirin iki kere bosverin ya sizmi herseye yetieceksiniz 3 gunluk dünya. kadin getirecem diyince esinizde sıkıştığınizi anlasin iyice gözüne sokmadan olmuyor strese girmeyin herseyin cozumu var eve temizlikçi gelince zaten yattigi yerden kalkacak kayninizda

Eşime söyledim.Ara anneni durumu anlat yoksa ben ararım dedim.Aramış anlatmış.Bakalım ne olacak.Hayır ev bulmak yerleşmek kolay sanki.Ne bu rahatlık anlamadım.Ki gerçekten yetişemiyorum.Bugğn de yemek yapmıyorum.İçrde dana gibi yatıyor.birazdan derslerim başlıyor.Düşünsünler bakalım.Eşim de derste.

bu durumda yapacağı en iyi şey oğlunuzla oynamak olacaktır. Siz oğlunuza hadi bakalım şimdi de amcayla oynama zamanı, annenin yapması gereken işler var diyip yanına bırakın. Eşek değilse ilgilenecektir, sonuçta amca.

Oğlum normalde aşırı sosyal.Herkese güler,gider.Amcaya asla gitmiyor.Kıyameti koparıyor.

Adam kendine baksin siz niye dert ediniyorsunuz. Adamin fiziksel veya zihinsel engelleri yoksa sizin bakma durumunuz yok ki. Bu misafir de degil benim gözümde. Ev bulmasinda uyarin..ona kalsa sizde gelip yan yatip duracak. Ben böyle konularda acimasiz oluyorum artik

Geliyor zaten.15 günde bir.Ama bebek olduğundan her gün ev süpürülüyor.Bir de kedimiz var.E çocuğun yemesi içmesi.yani iş hiç bitmiyor zaten.

Siz eski düzen devam edin. Ekstra yemek bilmem ne için düşünmeyin. Markete pazara gönderin alışveriş yapsın. İş kitleyin çalışsın. Essek değil ya siz söyleyince yapar diye düşünüyorum. Abisinden yüz buluyordur da sizden çekinir bence. Hasılı rahat ettirmeyin, ona özel bir şeyler yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…